Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 04, 22:34)
Ačiū  4u.gif  bet esmė tame, kad tuo metu nebūsiu laisva. Tai vis tiek neišeitų pažiūrėt  verysad.gif  o gal ten kiek laiko ir įrašai išsaugomi?

Galit visas laidas ir kanalus ziureti kada norit jos visos irasomos poros menesiu
Atsakyti
Oo, super! Ačiū labai! 4u.gif
Gal kas per planšetę ten žiūri? Aš čia planšetę naudojuos, tai gaila būtų, jei sumoki pinigus ir nerodo unsure.gif
Atsakyti
Išbandžiau, veikia, ačiū!
Atsakyti
bet tai ot koks besąlygiškas paklusnumas tėvui ką... Nugi eik susirask darbą, išeik iš namų ir studijuok sau, kurkis geresnį gyvenimą, o ne nosį nukabinus į kaimą važiuok, nes tėvas liepė doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
gerai, kad dar proto užteko su Emiru važiuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 05 rugsėjo 2016 - 13:24
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 05, 14:17)
bet tai ot koks besąlygiškas paklusnumas tėvui ką... Nugi eik susirask darbą, išeik iš namų ir studijuok sau, kurkis geresnį gyvenimą, o ne nosį nukabinus į kaimą važiuok, nes tėvas liepė  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir aš daug kartų esu taip pagalvojusi. Matyt bijo, jog taip pasielgus, tėvas jos atsižadėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 05 rugsėjo 2016 - 13:27
Man šiandieninės serijos pabaiga kur tuokiasi Ferihą su Emiru pati gražiausia per visą serialą. Bet rusų vertimas daug fainesnis.Kai ziurejau rusiškai tai pastoviai žliumbiau,o lietuviškai kažkaip neskamba
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 09 05, 19:21)
Man šiandieninės serijos pabaiga kur tuokiasi Ferihą su Emiru pati gražiausia per visą serialą. Bet rusų vertimas daug fainesnis.Kai ziurejau rusiškai tai pastoviai  žliumbiau,o lietuviškai kažkaip neskamba

Aš žiūrėjau turkiškai su rusiškais subtitrais. Nėra nė ko lyginti su lietuvišku įgarsinimu. Emiras pasakoja Ferihai apie tai kaip jie susipažino. Taip gražu, romantiška, o lietuvis vyras įgarsina visa tai kažkokiu roboto balsu, be emocijų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 05, 15:17)
bet tai ot koks besąlygiškas paklusnumas tėvui ką... Nugi eik susirask darbą, išeik iš namų ir studijuok sau, kurkis geresnį gyvenimą, o ne nosį nukabinus į kaimą važiuok, nes tėvas liepė  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
gerai,  kad dar proto užteko su Emiru važiuot 4u.gif

jei išvažiavo su Emiru, vadinasi nepaklūsta besąlygiškai :)
bet pstarosios serijos vien smurtas blink.gif schmoll.gif
patiko vakarienė pas Korajų biggrin.gif ax.gif
o man kažkaip ta scena kur ale tuokiasi ( r tuokiasi? kas tie diedukai ten? klausinėju, nes ne viską galiu matyti ;) ), tai Feriha kažkaip šaltai gan...nu nelabai suvaidina ji ten man...
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 09 05, 19:25)
Aš žiūrėjau turkiškai su rusiškais subtitrais. Nėra nė ko lyginti su lietuvišku įgarsinimu. Emiras pasakoja Ferihai apie tai kaip jie susipažino. Taip gražu, romantiška, o lietuvis vyras įgarsina visa tai kažkokiu roboto balsu, be emocijų  unsure.gif

Vat butent, ir vertimas siek tiek kitoks .Sausas ir tiek 😯
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 09 05, 18:21)
Man šiandieninės serijos pabaiga kur tuokiasi Ferihą su Emiru pati gražiausia per visą serialą. Bet rusų vertimas daug fainesnis.Kai ziurejau rusiškai tai pastoviai  žliumbiau,o lietuviškai kažkaip neskamba

Lietuviškai šiandien nepavyko pažiūrėt, reiks per lnkgo pabaigą pažiūrėt. Bet su rusišku vertimu buvo tikrai labiausiai per visą serialą sujaudinusi scena, net serialo pabaigos nesugebėjo padaryti tokios jautrios. wub.gif
Atsakyti
Įdomu, Riza bent tualete būdamas paleidžia tą savo rožančių iš rankų? biggrin.gif

Vis galvoju - kodėl ta Feriha amžinai niūri, nelaiminga, lyg nuskriausta... sakėt, tokia ji turi būt, toks vaidmuo, gyvenimas sunkus... bet pvz Giulsum irgi nelengvas gyvenimas, bet ji visad tokia "lengva", "gaivi", nesusiraukus. Nesakau, visai simpatiška ta Feriha, bet taip ir nepamilstu tos aktorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 05, 23:27)
Įdomu, Riza bent tualete būdamas paleidžia tą savo rožančių iš rankų?  biggrin.gif

Vis galvoju - kodėl ta Feriha amžinai niūri, nelaiminga, lyg nuskriausta... sakėt, tokia ji turi būt, toks vaidmuo, gyvenimas sunkus... bet pvz Giulsum irgi nelengvas gyvenimas, bet ji visad tokia "lengva", "gaivi", nesusiraukus. Nesakau, visai simpatiška ta Feriha, bet taip ir nepamilstu tos aktorės  smile.gif

lotuliukas.gif sunku ją pamilti...kažko jai trūksta... g.gif
tas jos užsiraukimas erzina tikrai, rodos kai kur turėtų bent šypsotis, o ji...
Atsakyti