gerai tėvas susakė: yra kaip yra-nieko nepakeisim. Tikrai geras požiūris, nes kokia prasmė draskytis, šūkauti ir t.t. jei jau viskas padaryta
tas Mehmedas, tai...ką jis ten šokinėja nesuprantu!!!
gerai tėvas susakė: yra kaip yra-nieko nepakeisim. Tikrai geras požiūris, nes kokia prasmė draskytis, šūkauti ir t.t. jei jau viskas padaryta
QUOTE(xiuke @ 2016 09 02, 12:00)
tas Mehmedas, tai...ką jis ten šokinėja nesuprantu!!!
nu kam tą Handę dabar parsivedė 😡☺???
graži daina... kur visus rodo sulėtintai...
graži daina... kur visus rodo sulėtintai...
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 02, 14:40)
Juokinga, kai Seher Mehmetui sako - žadėjai parvežt tetą
Kažin kuo? Ar autobusu viena neparvažiuos? 
Jas gi palydet reikia,kad kas neprisikabintu
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 02, 16:08)
na tik dabar man akys dėl Sanem atsivėrė...pasirodo visai nenori, kad protinga būtų podukra...turbūt dėl pinigų...
aš tik galvoju-tiek metų išgyveno Stambule, dirbo turčiams, bet neišlindo iš to urvo su savo senomis pažiūromis. Per tiek laiko turėjo išsimušti tokie gilūs papročiai, kaip mergina negali būti vaikino draugė...
tėvas vis randa pateisinimų, bet tas asilas Mehmedas jau už tėvą durnesnis paliko!!!
QUOTE(xiuke @ 2016 09 02, 14:32)
*na tik dabar man akys dėl Sanem atsivėrė...pasirodo visai nenori, kad protinga būtų podukra...turbūt dėl pinigų...
aš tik galvoju-tiek metų išgyveno Stambule, dirbo turčiams, bet neišlindo iš to urvo su savo senomis pažiūromis.
aš tik galvoju-tiek metų išgyveno Stambule, dirbo turčiams, bet neišlindo iš to urvo su savo senomis pažiūromis.
* Aš tai nenustebau, - jos tie skambučiai advokatui dėl globos perėmimo ir t.t. Taigi aiškiai nori perimt Džansu turtą
** Nu man rodos vistiek čia labai perspausta, - vistiek gi ne giliam kaime gyvena, - o greta išsilavinusių žmonių... O čia sudaužyt iki kraujų vos ne norma
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 04, 21:23)
Turiu bėdą - kurį laiką būsiu ne Lietuvoj, tikėjausi kasdien žiūrėti Ferihą per lnk go,bet nerodo užsieny
rusiškai nemoku, tai per rusiškus tinklapius nepasižiūrėsiu. Gal kuri būtų tokkia gera ir galėtų įrašyt lietuviškas serijas?
arba gal kur nors yra keliamos lietuviškos serijos?
Uzsieny galit ziureti per emigrantas TV https://www2.emigrantas.tv/?mod=order
QUOTE(Ginara @ 2016 09 04, 21:13)
Ačiū
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 04, 22:34)
Ačiū
bet esmė tame, kad tuo metu nebūsiu laisva. Tai vis tiek neišeitų pažiūrėt
o gal ten kiek laiko ir įrašai išsaugomi?
Išsaugoma