Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

tas Mehmedas, tai...ką jis ten šokinėja nesuprantu!!!
gerai tėvas susakė: yra kaip yra-nieko nepakeisim. Tikrai geras požiūris, nes kokia prasmė draskytis, šūkauti ir t.t. jei jau viskas padaryta :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 02 rugsėjo 2016 - 11:00
QUOTE(xiuke @ 2016 09 02, 12:00)
tas Mehmedas, tai...ką jis ten šokinėja nesuprantu!!!
gerai tėvas susakė: yra kaip yra-nieko nepakeisim. Tikrai geras požiūris, nes kokia prasmė draskytis, šūkauti ir t.t. jei jau viskas padaryta :)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu kam tą Handę dabar parsivedė 😡☺???
graži daina... kur visus rodo sulėtintai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 02 rugsėjo 2016 - 13:28
Juokinga, kai Seher Mehmetui sako - žadėjai parvežt tetą 4u.gif Kažin kuo? Ar autobusu viena neparvažiuos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 02, 14:40)
Juokinga, kai Seher Mehmetui sako - žadėjai parvežt tetą  4u.gif  Kažin kuo? Ar autobusu viena neparvažiuos?  biggrin.gif

Jas gi palydet reikia,kad kas neprisikabintu biggrin.gif
Atsakyti
"Mūsų moterys negali turėti asmeninio gyvenimo." Mmjoo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 02, 16:08)
"Mūsų moterys negali turėti asmeninio gyvenimo." Mmjoo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na tik dabar man akys dėl Sanem atsivėrė...pasirodo visai nenori, kad protinga būtų podukra...turbūt dėl pinigų...
aš tik galvoju-tiek metų išgyveno Stambule, dirbo turčiams, bet neišlindo iš to urvo su savo senomis pažiūromis. Per tiek laiko turėjo išsimušti tokie gilūs papročiai, kaip mergina negali būti vaikino draugė...
tėvas vis randa pateisinimų, bet tas asilas Mehmedas jau už tėvą durnesnis paliko!!!
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 09 02, 14:32)
*na tik dabar man akys dėl Sanem atsivėrė...pasirodo visai nenori, kad protinga būtų podukra...turbūt dėl pinigų...

aš tik galvoju-tiek metų išgyveno Stambule, dirbo turčiams, bet neišlindo iš to urvo su savo senomis pažiūromis.

* Aš tai nenustebau, - jos tie skambučiai advokatui dėl globos perėmimo ir t.t. Taigi aiškiai nori perimt Džansu turtą mirksiukas.gif

** Nu man rodos vistiek čia labai perspausta, - vistiek gi ne giliam kaime gyvena, - o greta išsilavinusių žmonių... O čia sudaužyt iki kraujų vos ne norma doh.gif Juo labiau kad ir pats Mehmedas tai irgi ne šventuolis... schmoll.gif
Atsakyti
Turiu bėdą - kurį laiką būsiu ne Lietuvoj, tikėjausi kasdien žiūrėti Ferihą per lnk go,bet nerodo užsieny unsure.gif rusiškai nemoku, tai per rusiškus tinklapius nepasižiūrėsiu. Gal kuri būtų tokkia gera ir galėtų įrašyt lietuviškas serijas? 4u.gif arba gal kur nors yra keliamos lietuviškos serijos?
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 04, 21:23)
Turiu bėdą - kurį laiką būsiu ne Lietuvoj, tikėjausi kasdien žiūrėti Ferihą per lnk go,bet nerodo užsieny  unsure.gif  rusiškai nemoku, tai per rusiškus tinklapius nepasižiūrėsiu. Gal kuri būtų tokkia gera ir galėtų įrašyt lietuviškas serijas?  4u.gif  arba gal kur nors yra keliamos lietuviškos serijos?

Uzsieny galit ziureti per emigrantas TV https://www2.emigrantas.tv/?mod=order
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 09 04, 21:13)
Uzsieny galit ziureti per emigrantas TV https://www2.emigrantas.tv/?mod=order

Ačiū 4u.gif bet esmė tame, kad tuo metu nebūsiu laisva. Tai vis tiek neišeitų pažiūrėt verysad.gif o gal ten kiek laiko ir įrašai išsaugomi?
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 04, 22:34)
Ačiū  4u.gif  bet esmė tame, kad tuo metu nebūsiu laisva. Tai vis tiek neišeitų pažiūrėt  verysad.gif  o gal ten kiek laiko ir įrašai išsaugomi?

Išsaugoma 4u.gif
Atsakyti