Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

poeme 4u.gif kokie gražūs vaizdai,kaip faina ,kad gali ryte vakare visą tai matyti clap_1.gif tikra atgaiva sielai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 28, 09:17)
kaip faina ,kad gali ryte vakare visą tai matyti clap_1.gif tikra atgaiva sielai 4u.gif

Tikra tiesa ok.gif Skirtumas milžiniškas! Gryžti namo, ir viskas vietoj. Lauke gali būt iki vėlumos. Vakar gryžau, nubėgau į daržą, iš lysvės išsiroviau morką, svogūną, cukiniją............... išsikepėm oboldiennai skanų cukinijų apkepą essen.gif O šiandien ryte, prieš važiuojant į darbą - nubėgau į šiltnamį, va tų pomidoriukų saują prisikyniau į darbą flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 07 28, 11:07)
Tikra tiesa  ok.gif Skirtumas milžiniškas! Gryžti namo, ir viskas vietoj. Lauke gali būt iki vėlumos. Vakar gryžau, nubėgau į daržą, iš lysvės išsiroviau morką, svogūną, cukiniją............... išsikepėm oboldiennai skanų cukinijų apkepą  essen.gif O šiandien ryte, prieš važiuojant į darbą - nubėgau į šiltnamį, va tų pomidoriukų saują prisikyniau į darbą  flirt.gif

O dar kai pagalvoji,kad aplinkui miškas ir ramybė,gyvenimas kaip pasakoje,neskaitant visų bėdų,kurios prieš tai prasisuko vacation4.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Poeme, labai džiaugiuosi dėl jūsų friends.gif , matai, viskas tik į gerą ! O ir vaizdai kokie gražūs, beje, ačiū už pagiriamąjį žodį Juanita pomidoriukams thumb_yello.gif

Daržu nesidžiaugiu, cukinijos gal rudeniop ir bus kelios, bet jau gal mūsų čia nebus... nu žodžiu apie daržus tyliu šią vasarą, tik palaikau jums kompaniją čia. Pomidorai be lapų ( beveik), bet nors ligą pristabdžiau, dabar ėmė nokti - kokie bus, tokie.

Pas Simsių mielai važiuočiau, jei kas susiruošit, prigriebkit ir mane.
Atsakyti
Krstule, mano irgi pomidorai pliki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 28, 12:12)
O dar kai pagalvoji,kad aplinkui miškas ir ramybė,gyvenimas kaip pasakoje,neskaitant visų bėdų,kurios prieš tai prasisuko vacation4.gif

Tikrai labai ramu, galva pailsi po darbų 4u.gif Yra gi ir minusų, tikrai ne vien pliusai biggrin.gif Ypač bijau be mašinos likt, tfu tfu tfu...........
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 07 28, 12:27)
Daržu nesidžiaugiu, cukinijos gal rudeniop ir bus kelios, bet jau gal mūsų čia nebus...

Pas mane irgi tik tik prasidėjo, nemažai ir pūt pradėjo tik 5 cm ilgio užaugusios, matyt per drėgna, tiek lijo........... Gal nori cukinijos? Dar viena nemaža auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 07 28, 14:01)
Pas mane irgi tik tik prasidėjo, nemažai ir pūt pradėjo tik 5 cm ilgio užaugusios, matyt per drėgna, tiek lijo........... Gal nori cukinijos? Dar viena nemaža auga  4u.gif

Kažin kaip atrodytų, jei iš naujakurės dar ir cukiniją paskutinę atimčiau?

Šiaip noriu cukinijos... bet gal kas turtingesnė yra mūsų tarpe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 07 28, 14:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Užaugs dar irnesakyk.gif Nebent kas nors nebeturi kur dėt. O jei ne, atvešiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 07 28, 13:28)

Šiaip noriu cukinijos... bet gal kas turtingesnė yra mūsų tarpe ax.gif

Mergyt galiu rytoj porą atnešti į darbą,jau nebesuvalgom 4u.gif
Atsakyti
Radau pomidoru išsaugojimo receptą biggrin.gif gal kas ęsat išbandę
http://www.delfi.lt/...gn=carousel_top
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 28, 15:04)
Mergyt galiu rytoj porą atnešti į darbą,jau nebesuvalgom 4u.gif

Ačiū Aurute, aš tik šeštadienį tegalesiu ištrūkti iki miesto, ryt negalėčiau pasimti.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 07 28, 15:10)
Ačiū Aurute, aš tik šeštadienį tegalesiu ištrūkti iki miesto, ryt negalėčiau pasimti.

Tai šeštadienį pasiimsi,tik aišku iki 15 val.būtų gerai.
Atsakyti