Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Aš į susitikimą negaliu,anūkėlę krikštys ax.gif Biski jaudinuosi blush2.gif ,nes puoš mano nertais rūbeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 23, 09:45)
Aš į susitikimą negaliu,anūkėlę krikštys ax.gif Biski jaudinuosi blush2.gif ,nes puoš mano nertais rūbeliais ax.gif

Geros šventės 4u.gif ir būtinai parodyk savo išpuoštą princesę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 23, 08:45)

Jau įsivaizduoju grožį wub.gif būtinai paskui parodyk wink.gif

Tai kaip dėl rytojaus ,matau kad labai norinčių nėra g.gif tai atidedam susitikimą kai labiau pasiilgsim g.gif biggrin.gif

Edinka , žyginta o jūs prašom galit užsukt ir rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 23, 19:53)
Jau įsivaizduoju grožį  wub.gif  būtinai paskui parodyk wink.gif
Tai kaip dėl rytojaus ,matau kad labai norinčių nėra  g.gif tai atidedam susitikimą kai labiau pasiilgsim  g.gif  biggrin.gif

Edinka , žyginta o jūs prašom galit užsukt ir rytoj  mirksiukas.gif

Noriu, pasiilgau, atvaziuociau, turiu ka atvezti, bet ryt svarbus susitikimas i kita puse laukia!
Reikia planuoti grupele pas tave, bet kad i darba isleki...
Visgi, manyciau, lengviau visoms vel pas Aurute ant sofkuciu susitikti!
Be to, ir naujokiu atsirado! Reikia krikstynu! Gal tau, Simsiuk, kada galimybe i Siaulius atlekti!?
Beje, tavo rozine brugmansija zydi!!!
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 22, 23:07)
Nu tai sakykit kur norit ? pas mane ar pas Di72  biggrin.gif

Jei pas mane tai man būtų geriausia sekmadienis wink.gif

Padariau tvarką šiltnamį tai jau ir saulės spindulys įlys  lotuliukas.gif  agurkai darže atrodo auga , vėl puskibirį priskyniau  thumbup.gif apipyliau šaltu vandeniu rytoj susitvarkysiu.

Pagaliau mb priverčiau padaryti lentynas, stiklainių sandėliuke  thumbup.gif

labutis mergaitės...
Aš su savo kelionėm..nespėju čia nieko perskaityt ir pasidalinti mintimi(kaip visada)...Išvežė į Palangą, nespėjau pas Edinką šią savaitę. na dabar gal biškutį "apsiraminsiu"....
Kur čia pasimatymas? Ar aš ko nepražiopsojau?
Buvau Klaipėdoje botanikos sode...labai patiko smagu ir Palangos oranžerijoje ..kokie kaktusai ir labai patiko apipintas senas dviratis su šienu. Dar katinai, atrodo iš beržų vytelių..labai faina visur buvo. pabandysiu įdėti foto facebook..Nors kokias dvi:)
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 07 23, 20:53)
Noriu, pasiilgau, atvaziuociau, turiu ka atvezti, bet ryt svarbus susitikimas i kita puse laukia!
Reikia planuoti grupele pas tave, bet kad i darba isleki...
Be to, ir naujokiu atsirado! Reikia krikstynu! Gal tau, Simsiuk, kada galimybe i Siaulius atlekti!?
Beje, tavo rozine brugmansija zydi!!!

Nu ką darysi , kitą kart susimatysim mirksiukas.gif jo reik grupelės , bet matyt visos užsikasusios soduose biggrin.gif

Brugmansijos ir mano tuoj sprogs visos wub.gif tik gaila kad jų tas grožis neilgas, tai jau apmąstymuose ar nešiu jas į sklepą unsure.gif per daug tampymosi su jom blush2.gif

QUOTE(BaTika @ 2016 07 23, 21:03)
Aš  Dar katinai, atrodo iš beržų vytelių..labai faina visur buvo. pabandysiu įdėti foto facebook..Nors kokias dvi:)

Tie katinai man ir krito į akis wub.gif biggrin.gif visai norėčiau tokio rolleyes.gif jo ten iš vytelių pinta mirksiukas.gif

Poeme kaip tavo kavalierius jau grįžo iš stovyklos ? smile.gif aš saviškei jau rankioju daigtus ax.gif Beje kaip tie kraustymai ? Ar jau daigtai savo vietose ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 07 23, 21:53)

Ant sofkučių yra gerai wub.gif , bet pas simsiu važiuočiau vien dėl jos grožių - pažiūrėt, pasidžiaugt... na, bet tiek jau to - kitąkart mirksiukas.gif

Atsakyti
Labi 4u.gif

Nu tai kur visos sulindusios g.gif prisiduodam ką veikiam biggrin.gif

Aš žolė nurėžiau, tujas apmulčiavau ( kaip jos greit tą žolę suvalgo ) pakritau ant supynės pailsėti, eisiu dar nusipukšt už prūdo pempynus blush2.gif ( kaimynė taip vadina kai žolės jau iki pažastų būna lotuliukas.gif

Edinka pritaikysim dar momentą , kai daugiau laisvų merginų bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Simsiau, jei tu laisva rugpjucio 2-5 dienomis, rinkciau ekipaza, norinciu vykti pas tave!
Atsiliepiam, zavingosios augintojos, vyktume i Sakynos Simsiaus botanikos soda-paroda!!!
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 07 24, 21:06)
vyktume i Sakynos Simsiaus botanikos soda-paroda!!!

blush2.gif baik tu čia juokauti biggrin.gif toli dar iki botanikos sodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 07 24, 22:06)
Simsiau, jei tu laisva rugpjucio 2-5 dienomis, rinkciau ekipaza, norinciu vykti pas tave!
Atsiliepiam, zavingosios augintojos, vyktume i Sakynos Simsiaus botanikos soda-paroda!!!

Aš noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 24, 22:53)
blush2.gif baik tu čia juokauti  biggrin.gif toli dar iki botanikos sodo  biggrin.gif

Nea nu liuksiškai mad.gif Išėjau į darbą, o jos darbo dienom bazuojasi user posted image
Atsakyti