Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(aurute66 @ 2016 08 22, 14:27)
Aš kaltinu metus wink.png Kai važiuosiu parvešiu,tik kainos nežinau,neprisiskambinu paklaust biggrin30x30.png

Gerai, lauksiu labai.
Atsakyti
Laba rytelį 4u.png

POEME laukiu tavęs 4u.png cukinijos paruoštos.

KRISTULE , ką prašei atnešiau.

RIMULIUX , sesė sakė tau paruoš česnakus,dar spėjau,sakė baigia išparduot 4u.png

SIMSIUK štai receptas MOLIŪGŲ CUKATAI 4u.png
http://neringosuzras...gu-cukatai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 23 rugpjūčio 2016 - 09:04
Labas merginos,

kol viską perskaičiau - pusę pamiršau juoko_asaros.png laaabai įstrigo džiovinti pomidora wub30x30.png reiks kokį kilogramą nupirkus pabandyt išdžiovint.... džiovyklės neturiu bandysiu orkaitėj. Tuo labiau, kad orkaitė šaibom baigia išeit ...praktiškai tik viršutinis kaitinimas su oru beveikia lotuliukas30x30.png

Aš už susitikimą ok.png jei orai tikrai pasitaisys, gal pas mane kokį vakariuką???? Bet jei nutarsit ant sofkučių, tai tikrai prisijungsiu mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 23, 09:50)
Laba rytelį 4u.png

RIMULIUX , sesė sakė tau paruoš česnakus,dar spėjau,sakė baigia išparduot 4u.png

Oi, kaip ačiū aurute66, labai džiaugiuosi. Išgelbėjot mane mirksiukas.png Į až parašysiu tel. nr.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 22, 10:27)
Kokius da moliūgus??????????? user posted image Kodėl aš neragavau??????????? user posted image

lotuliukas30x30.png biesas žina kur tu klaidžiojai lotuliukas30x30.png

QUOTE(aurute66 @ 2016 08 23, 08:50)
SIMSIUK štai receptas MOLIŪGŲ CUKATAI 4u.png
http://neringosuzras...gu-cukatai.html

Ačiukas būtinai pabandysiu 4u.png visai čia nesunkiai jie padaromi thumbup2.png

Labutis

Man dėl susitikimo iki rugsėjo 5 niekaip neišeis , nes dirbu tik su viena išeigine verysad.png o paskui jau bus laisviau tai prisiderinsiu mirksiukas.png

Ermitaže 35 % nuolaida augalams ir vėl nepraėjau pro kanas wub30x30.png blush-anim-cl.png jau kaip supykau ant tų kur pavasarį iš pakelių pirkau aggressive.png visos žąlčiai vienodos verysad.png daugiau peržegnojau ir pavasarį nieko iš pakelių tikrai nepirksiu 4u.png
Atsakyti
Aurute, ar tau i darba ant sofkuciu atvezti braskiu vazonikus?
Poeme, prasysiu tos tavo graziosios fuksijos bordo su juodu sijonuku... ana kur davei kazkodel neisgyveno... ilgesys tavo namu ar avyciu!?.
Vija, tavo ana rudeni duotas zalias sukulentas svyrantis kad isbujojo!!! Vaje, sakos pusmetrines! Tik va, pavadinima but gerai sugaudyti...
Mano kanos tikros pyndos, nezydi! Saules mazai, salta si vasara...
Simsiau, antroji brugmansija prazydo! Ale ziedai tokue pat kaip pirmosios, ruzavi!
Atsakyti
ole ole ole ole,user posted image

aš irgi skaitau, ir net kažką darau, nors vis ant vietos. Dabar daržas vėl į antrą planą (tiksliau, į trečią, po gėlių ir šiltnamio). Bulves visus trisdešimt kelis kerų nukasėm, buvo du kibirai. Iki bulviakasio kaime užteksim
garstyčios dygsta/ Agurkai dar lauke dera, šiltnamis apytuštis.

Dabar vėl gėlėse aš. Raunu ir raunu. Nešu į pakraščius ir daigstau. Kam ko reikia, sušvilpkit, pertekliaus asortimentas nelabai keičias. Arba pavasarį. Vėl gvazdikiukai, alpiniai astrai ir kitokios greit želiančios šliaužiančios...
Rytoj pas aurutę užsuksiu, remontantinių braškių užvešiu. Simsiui paliksiu česnaką dekoratyvinį milžinišką. Jau laikas greit bus sodinti. O alyvas kasim individualiai susitarusios. Man sunku su autobusu bus nugabenti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 23 rugpjūčio 2016 - 19:54
Mergytes GAVAU ISEIGINE RYTOJ,nebusiu darbe.Jei jums patogu laukciau ketvirtadieni VIJOS ir ZGYINTAMUTES,o jei ne,tai palikit darbe vyriukui,jis man perduos viska.Bet smagiau butu ketvirtadieni,paplepetumem 4u.png
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 23, 21:27)
Mergytes GAVAU ISEIGINE RYTOJ,nebusiu darbe.Jei jums patogu laukciau ketvirtadieni VIJOS ir ZGYINTAMUTES,o jei ne,tai palikit darbe vyriukui,jis man perduos viska.Bet smagiau butu ketvirtadieni,paplepetumem 4u.png

sveikinu su išeigine, aš negaliu laukt, nes tik rytoj turiu mieste reikalų, paskui vėl sode... o paplepėt užsuksiu kada kitada. Braškės vazonike su žemėm, jas reikės po vieną/dvi skroteles išskaidyt, plantacija gausis. Bjaurius lapus nuskink. Česnakas maišiuke simsiui bus. Tikiuosi, neišgins manęs tavo pavaduotojas ar šefas
Atsakyti
Labas vakaras 4u.png

Nu gi šiandien vaikštau ir galvoju, ką tokio gero esu padariusi, kad kaip atlygi gavau JUS visas...
Nuo ryto sulaukiau Simsiuko su lauktuvėm, po pietų vaikinukas parnešė lauknešėlį iš Aurutės. O kur dar visas turtas, kurį esu gavusi ir dabar jau po truputį pakuoju į vazas ...
MERGINOS, JŪS NEREALIOS wub30x30.png
Dar paprašysiu šią savaitę palaikyti kumščius, kad viskas būtų gerai -spręsis mano likimas...

Užsidariau žalių pomidorų, labai skanūs, tai antrą porciją ruošiau. Obuolienę su ciberžole, pomidorus savo sultyse, grybų mišrainės. Kaimynė davė agurkų, tai ir tų keli stiklainiukai gavosi. Dar labai noriu moliūgų cukatų pasidaryti, ačiū Aurutei už receptą. O daugiau nieko nebedarau, nei raviu nei sodinu, viską ruošiu išsikėlimui.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 08 23, 17:23)
* Mano kanos tikros pyndos, nezydi! Saules mazai, salta si vasara...
**Simsiau, antroji brugmansija prazydo! Ale ziedai tokue pat kaip pirmosios, ruzavi!

* maniškės žydi , bet tik lapai labai jau nebegražūs, ruduoja . Gal per anksti trąšas nutraukiau ( pritrūkau ir nebepirkau ) ar liga kokia čia jas užpuolė ...

** eina sau tai būsiu sumaišius unsure30x30.png bet ta geltona tik kelis žiedus ir pas mane parodė , ne taip kaip rūžavos buvo aplipusios žiedais. Kaži ar aš ją betempsiu į sklepą .

QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 23, 19:52)
Simsiui paliksiu česnaką dekoratyvinį milžinišką. Jau laikas greit bus sodinti.

Ačiū 4u.png užsuksiu aurute aš tik pirmadienį ax.png

Atsakyti
kristulee, laikom kumščius, kad tu galėtum paskui user posted image
pavasarį gausi visko, ko dar iki pilnos laimės trūks.

simsiau, tam česnakui nieko nenutiks: sausas, skilęs į tris dalis
Atsakyti