Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(aurute66 @ 2016 08 23, 21:27)
Mergytes GAVAU ISEIGINE RYTOJ,nebusiu darbe.Jei jums patogu laukciau ketvirtadieni VIJOS ir ZGYINTAMUTES,o jei ne,tai palikit darbe vyriukui,jis man perduos viska.Bet smagiau butu ketvirtadieni,paplepetumem 4u.png

Oi, gerai kad laiku perskaičiau, o tai būčiau barškėjus su stiklainiukais...gaila namų adreso nežinau - privežčiau.
Atsakyti
sveikutes, nunešiau aurutei tašikę smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 24, 14:10)
sveikutes, nunešiau aurutei tašikę smile30x30.png

Zadu ryt atvezti braskiu vazonikus tulpiu ir dar stiklainiu jei reikia...
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 08 23, 21:53)

Dar paprašysiu šią savaitę palaikyti kumščius, kad viskas būtų gerai -spręsis mano likimas

4u.png 4u.png 4u.png kad greičiau viskas išsispręstų
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 23, 09:50)
POEME laukiu tavęs 4u.gif cukinijos paruoštos.

Ačiū brangioji friends.gif

Gryžo mūsų smailikai bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 08 22, 14:37)
x Kad nebeerzina, tai gerai, bet galėtų ir nebeželti  lotuliukas.gif

Galėtų hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 23, 16:10)
lotuliukas.gif biesas žina kur tu klaidžiojai  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Aš be pavasario tikrai nepirksiu jokių gėlių 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 23, 20:52)
ole ole ole ole,user posted image

Olia olia sinjorita user posted image
Aš tik vakar nusipirkau garstyčias lotuliukas.gif Dar neturiu kur sėt, nuravėt reikia lotuliukas.gif
Vakar pasidarėm 3 lyyysves braškių, fuuuuu . Liko biški braškių daigų, gal kas trūkstat? Kristulees Rumba ( gal 10-15) ir Florencia ( daugiau) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 08 23, 22:53)
Dar paprašysiu šią savaitę palaikyti kumščius, kad viskas būtų gerai -spręsis mano likimas...

Liakau visus keturis user posted image
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2016 08 23, 18:23)
Poeme, prasysiu tos tavo graziosios fuksijos bordo su juodu sijonuku... ana kur davei kazkodel neisgyveno... ilgesys tavo namu ar avyciu!?.

Gal sudėtinga jas dauginti rudenį??? unsure.gif Gerai, nukirpsiu šakelę mirksiukas.gif Kaip susimatom?
user posted image

Ir pražydo mano paskutinė Marshmalow wub.gif Tik žiedeliai ruduoja nuo drėgmės.......
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Kristulee, laikau kumščius - sėkmės, sėkmės, sėkmės.

Prišeiminkavusios, primarinavusios- Aurutė neprilygstamas enerdžaizeris thumbup.gif

Mano pomidorai va taip netikėtai ūmiai anksti baigėsi- maras... doh.gif verysad.gif tai išsisprendė konservavimų klausimas...

antra savaitė vaikštau su sinusitu, bet į darbą eiti reikia...

Edinka, kaip ten mano užsisakytos, bet nepasiimtos alyvos? Šiandien vakare nebūsi sode?

Poeme, paimčiau braškių daigus, ale kaip juos paimti? unsure.gif

Atsakyti

Gal sudėtinga jas dauginti rudenį??? unsure.gif Gerai, nukirpsiu šakelę mirksiukas.gif Kaip susimatom?
user posted image

Ir pražydo mano paskutinė Marshmalow wub.gif Tik žiedeliai ruduoja nuo drėgmės.......
user posted image
[/quote]
Noreciau abieju... labai labai prasau...
O as pridauginau roziaziedziu pelargoniju...visoms uzteks, kad tik isisaknytu...
Kita savaitei jau dirbsiu, galim planuoti laika susitikti.
Nors ir siaip kasdien porakart i miesta atvaziuoju...
O gal man pas tave i sodyba atlekti? Cia i kuria puse?
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 08 25, 08:25)
Poeme, paimčiau braškių daigus, ale kaip juos paimti? unsure.gif

Ar būsit rytoj Šiauliuose? Atvežčiau, nes jau reikia kišt į žemę 4u.gif

Aš baigiu "sunaikint" pomidorus user posted image. Prisiviriau padažo daaaaug, vakar lečo išsiviriau, prisidžiovinau, šiandien paskutinis darbas - adžika
Liks tik valgymui user posted image
Sunoko visi vienu metu doh.gif Vyras juokiasi, sako - tai kitais metais 80 pasisodink lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 25 rugpjūčio 2016 - 08:22
Dirbsiu ir šiandien iki vakaro, ryt- iki pietų...galima gal pas Aurutę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 08 25, 09:20)
Dirbsiu ir šiandien iki vakaro, ryt- iki pietų...galima gal pas Aurutę? ax.gif

Šiandien jau niekaip neatvešiu, aš jau mieste darbe............
Nors ......per pietus važiuoju iki namų, atvešiu vaikus į miestą ( eis į kirpykla, pas gydytoja..............). Kur jūs dirbat? Blogiausiu atveju galiu aurutei palikt ........... galim į až
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2016 08 25, 09:14)
Noreciau abieju... labai labai prasau...

Okis 4u.gif
Parašysiu į až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 25 rugpjūčio 2016 - 08:25
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Aš tik trumpam - šįryt pasirašytas žemės pardavimas. Vadinasi namus aš turėsiu thumbup.gif Kitą savaitę turėtume sudaryti namo pirkimo sutartį.
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 08 25, 08:25)
Edinka, kaip ten mano užsisakytos, bet nepasiimtos alyvos? Šiandien vakare nebūsi sode?

Gal būsiu, o gal ne...net nebežinau, kaip išderint. Taip nesinori vežti ir aurutę apkraut visokiais medžiais ir krūmais, tai ir laikau, kol pačios pasiimsit, bet matyt kitos išeities nebėra, nes sode būnu tik retkarčiais.
Vilmak, nepamenu, ar turiu tavo telefoną mastau.gif
Aviečių irgi kolkas nekasu, nes persodinus kažin ar uogas beužaugins. Jei norit pabandyt, galiu iškast, nors iki jų visdar nedaeinu per kitus darbus.
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 08 25, 10:12)
Aš tik trumpam - šįryt pasirašytas žemės pardavimas. Vadinasi namus aš turėsiu  thumbup.gif

Na tai lauksim įkurtuvių- mūsų palaikymą turi nuolat, o dovanų gausi vėliau mirksiukas.gif Sėkmės!
Atsakyti