Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Nieko nesuprantu, kur dingo mūsų tema iš floros skyriaus, randu tik per favoritus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 29, 08:10)
Vijute kaip margenį išlaikyt???
user posted image[/url]

aš šiemet sėjau iš sėklų , esu labai patenkinta vienas iš gražiausių vazonų šią vasarą wub.gif nesišiukšlina , o ir dar dabar gražus ,ryškus kaip vasaros vidurį wub.gif esu išsilaikius per žiemą , bet man pirmamečiai gražesni. Dygsta gerai , auga gerai ,jokio vargo. Neapsimoka nešt į kambarį ir šiukšlintis per žiemą biggrin.gif

QUOTE(RIMULIUX @ 2016 08 29, 09:38)
Galvoju ar vakuoti ar į dėžes nokimui dėti

Pernai susinešiau į kambarį , tai eina sau , kitą dieną man jau pilna trioba musiukų ...

QUOTE(edinka @ 2016 08 29, 23:57)
Nieko nesuprantu, kur dingo mūsų tema iš floros skyriaus, randu tik per favoritus  blink.gif

Aš matau ir per faboritus ir per florą g.gif

Labutis

Smagius savaitgalius tūrėjot thumbup.gif mano savaitgalis darbe, o namie bulvekasis. Gražios bulvės dauggggggg....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 30 rugpjūčio 2016 - 07:54
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 30, 08:53)
mano savaitgalis darbe, o namie bulvekasis. Gražios bulvės dauggggggg....

Bus soooooooti žiema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū už mintis apie margenį 4u.gif

Žalių pomidorų ir aš nenokinu. Visus vakuoju žalius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 rugpjūčio 2016 - 08:15
QUOTE(poeme @ 2016 08 30, 08:14)
Bus soooooooti žiema  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo bus dauggggg cepelinų lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai naktį tema buvo dingusi, galvojau, kad vaidenasi...
margenį aš tą vieną saugosiu, pavasarį prisidauginsiu, nes man jo spalvos gražios. Pernai daiginausi, tai daug vienodų buvo, žali vyravo. Ir pavasarį daigiukams vietos žiauriai trūksta.

Reiktų pasikonservuot ką. Parsivežiau paprikų. Įdėsiu kada, kokių gražių priaugo. Imsiu vėl sėklas savo.
Po biškį dalinu gėles iš sodo, kurioms bute vietos nebus. Dabar toks grožis pelargonijų... Ir vazonai atsigavo. Lobelijas buvau pakirpusi, tai atžėlė vešlūs kupstai. Galėtų būt ilgas ruduo.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 30, 09:15)
Pernai daiginausi, tai daug vienodų buvo, žali vyravo. Ir pavasarį daigiukams vietos žiauriai trūksta.

Dabar toks grožis pelargonijų... Ir vazonai atsigavo. Lobelijas buvau pakirpusi, tai atžėlė vešlūs kupstai. Galėtų būt ilgas ruduo.

drinks_cheers.gif žali, geltoni dauguma . Buvo trys daigiukai ir bordoniai , bet man jie nieko įpatingo ax.gif

Eik eik , rimtai ... wub.gif pas mane palergonijų tik vienas kitas žiedas , lobelijų jau senai nebėra blush2.gif žodžiu pas mane kieme jau ruduo ir klevų lapai jau pradeda daryt šiukšlyną doh.gif gėlynus puoše tik jurginai wub.gif
Papildyta:

o tu ir naktim sm gyveni lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 30 rugpjūčio 2016 - 09:35
margenį aš tą vieną saugosiu, pavasarį prisidauginsiu, nes man jo spalvos gražios. Pernai daiginausi, tai daug vienodų buvo, žali vyravo. Ir pavasarį daigiukams vietos žiauriai trūksta.

Reiktų pasikonservuot ką. Parsivežiau paprikų. Įdėsiu kada, kokių gražių priaugo. Imsiu vėl sėklas savo.
Po biškį dalinu gėles iš sodo, kurioms bute vietos nebus. Dabar toks grožis pelargonijų... Ir vazonai atsigavo. Lobelijas buvau pakirpusi, tai atžėlė vešlūs kupstai. Galėtų būt ilgas ruduo.

Oi VIJA,tavo maži pomidoriukai sasulkos ir mazi pimpiai neužmušami,turbūt pomidorų kiekiu aplenks visus,kad ir maži,bet priaugino tai super super 4u.gif Vakar puse kibiro vėl priskyniau,MB patyt valgomiausi biggrin.gif

Vakar pasisodinau braškes (kad nesumarinuot biggrin.gif ),nu nebuvo kada nors tu ką.Išsiviriau bologneses padažą,vėl iki vidurnakčio prasidaviau.Šiandien reiktų čili sriubą prablenderuot,nes daug pernokusiu jau pomidorų dėžėje.Avietes reiktų nuskint,bet kažin ar laiko užteks.O ir agurkai dar auga puikiai,primarinavau jau pakankamai,tai marinuosiu smulkiai pjaustytus baltai mišrainei(man patinka kad ten sueina visi beformiai agurkai,o žiemą baltą mišrainę kai darau,paruoštus agurkus turiu) thumbup.gif

Darže jau ruduo,moliūgai išlindo iš lapų,šviečia iš toli,žolynas pilnas obuolių ir lapų,gėlės pavargusios.Pridygo krapų,jei neužšals dar turėsim ką šaldyt ar džiovint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 30, 09:38)
Vakar pasisodinau braškes

Aš pasimečiau ką daryt , daug kas sako geriau pavasarį sodinti , bet jei pavasari tai ir vėl vasara be uogų unsure.gif jei kitą sav sodinčiau nebūtų dar joms vėlu g.gif

Gal žinot kiek ta plėvelė kainuoja? Vakar buvau ermitaže ir pamiršau pasižėti doh.gif

Aurute ir tave pamiršau blush2.gif per tuos šiku miku ,tik šiand atsiminiau kad tūrėjau užsukti . doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos , mielosios.:)

Aš tik trumpam užsukau, rimčiau prisesiu vakare.
Šiandien ryte įsigijome NAMUS !!!!
Įkurtuvės bus Šilenuose....
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 30, 09:59)
Aš pasimečiau ką daryt , daug kas sako geriau pavasarį sodinti , bet jei pavasari tai ir vėl vasara be uogų  unsure.gif jei kitą sav sodinčiau nebūtų dar joms vėlu  g.gif 

Gal žinot kiek ta plėvelė kainuoja? Vakar buvau ermitaže ir pamiršau pasižėti  doh.gif

Aurute ir tave pamiršau  blush2.gif  per tuos šiku miku ,tik šiand atsiminiau kad tūrėjau užsukti .  doh.gif

Aš manau kad dar spės braškės įsikibt,gal ir ruduo bus gražus.Aš sodinau be plėvelės,paprasta juoda man nepasiteisino dėl suirimo,neatlaiko metų,nors turi dideli pliusą,žolė neauga ir uogos švarios.Į tą specialia nesu sodinusi,manau geriau laikytų,bet neturėjau jau kada jos nusipirkt blush2.gif

Kai galėsi ,tada ir užsuk,nesuges tas cibulis biggrin.gif ,o man netrukdo,vietos turiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 08 30, 10:15)

Sveikiname 4u.gif cook.gif mamontovas.gif Sakiau,kad ateina tau gerasis gyvenimo etapas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 30, 10:59)
Gal žinot kiek ta plėvelė kainuoja? Vakar buvau ermitaže ir pamiršau pasižėti  doh.gif

Pirkau Ermitaže, akcija - 0,49 cnt/m2.
Sodink drąsiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 rugpjūčio 2016 - 10:40
QUOTE(kristulee @ 2016 08 30, 11:15)

Oi Kristulee kaip smagu, dideliausi sveikinimai jūsų šeimynai nuo mūsų 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti