Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(zygintama @ 2016 08 25, 19:41)
Aurute, apsimelavau, neatvaziavau zadetu laiku. Vyra isleidau maziaus parvezti, pati su laukneseliu nebeisvaziavau. Nu nieko, ryt atleksiu!

Nieko tokio mergyt,susimatysim šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 08 25, 12:32)
Ačiū, mergaitės, kad džiaugiatės kartu  4u.gif

Kraustysimės į Šilėnus  ax.gif

Smagu girdėti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o kodėl pasirinkot Šilėnus?? Ar vaikams Kuršėnai nebūtų patogiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 26, 09:03)
Nieko tokio mergyt,susimatysim šiandien 4u.gif

Oi, Aurute, brangute, apziurejau tavo dezute, nugi as nustebinta! Ir vistiek jauciuosi isiskolinusi tau... nuskriaudei seima...
Atsakyti
Tegu gelbėjasi visos daržovės,ačiū mergaitėms aprūpinusioms mane stiklainiais 4u.gif Kaip POEME sako biggrin.gif ,kad tik nesumarinuočiau ŽYGINTAMOS atvežtų braškių daigų ax.gif

POEME jaučiu užsikasus negyvai,nes cukinijos nesulaukia šeimininkės biggrin.gif

KRISTULE tau maišiukas tulpikių pristatytas ŽYGINTAMOS laukia.
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2016 08 26, 16:07)
Oi, Aurute, brangute, apziurejau tavo dezute, nugi as nustebinta! Ir vistiek jauciuosi isiskolinusi tau... nuskriaudei seima...

Ragaukit į sveikatą 4u.gif Patikėk,nenuskriaudei tikrai,įmesiu kada nors sandeliuko nuotrauką biggrin.gif

O aš dabar ieškosiu receptų ir toliau grūsiu į stiklainius,išgelbėjot mane abi su edinka.Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Nugis labas labas user posted image
Miegaat??? user posted image
Aš atėjau į darbą pailsėt, kaip ir dauguma iš mūsų user posted image
Šeštadienį apturėjom gražią poilsio dieną prie jūros, pagaliau nulėkėm į Palangą vasaros išlydėt.......
O vakar nusipjovėm žolę, truputį apsiravėjau gėlynus - pašviesėjo akyse user posted image
Papildyta:
Rudenėja..............
user posted image
user posted image
user posted image

Vijute kaip margenį išlaikyt???
user posted image

Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 26, 17:16)
POEME jaučiu užsikasus negyvai,nes cukinijos nesulaukia šeimininkės biggrin.gif

Labai stengsiuos aplankyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 29 rugpjūčio 2016 - 08:09
Labas labas,
kokios puikios dienos. Ir mes vasarą su draugais palydėjom. Net su šokiais ax.gif Šiltnamis jau tuščias, paprikas suskyniau, dar bus, bet jau gaila palikti, nes žiauriai pūna. Agurkų iš lauko dar apie kibiriuką radau. Viską suraugiau.

poeme, margenis ir lantana kambary ar verandoj gali žiemoti. Pradžioj kris lapai, bet paskui nieko. Margeniui spalvos išbluks.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 29, 08:10)
Aš atėjau į darbą pailsėt, kaip ir dauguma iš mūsų user posted image
Šeštadienį apturėjom gražią poilsio dieną prie jūros, pagaliau nulėkėm į Palangą vasaros išlydėt.......

Aha aš irgi atėjau pailsėti. Savaitgalio scenarijus beveik toks pats, tik vietos kitos. Irgi šeštadieni prie jūros pagulėjom, tik padarėm klaidą, kad pro Palangą grįžinėjom. Kamščiai siaubingi.
Sekmadieni pjovėm žolę, nešėm malkas kol dar nelija. Tai šiandie jaučiuosi šiek tiek skersa.
Atsakyti
Sveikutės, žiūriu daug kam savaitgalis turiningai praėjo smile.gif

Aš taip pat savaitgalį malkas vežiau kol orai dar geri. Tai šiandien darbe sunku smile.gif

Jau žiūriu daug kas pomidorus nusiėmėt, aš dar vis laikau, pomidorai pūna, o paprikos ne. Ką darot su žaliais nuskintais pomidorais? Galvoju ar vakuoti ar į dėžes nokimui dėti
Atsakyti
Ilsimės po savaitgalio 4u.gif ,nors šį savaitgali nieko nedirbau thumbup.gif bet dabar darbe sėdint suku galvą kaip susiplanuoti darbus,o jų milijonas g.gif
Prinoko pomidorai dėžėse,reikia padažus daryti,avietės noksta kaip pašėlusios,agurku ir pomidorų šiltnamiai dar duoda derlių thumbup.gif reikia braškes sodinti,o lysvės ner kada pasiruošt blush2.gif
Ryt įdėsiu kelias nuotraukas iš daržo gyvenimo biggrin.gif

POEME lauksiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(RIMULIUX @ 2016 08 29, 09:38)
Sveikutės, žiūriu daug kam savaitgalis turiningai praėjo  smile.gif

Aš taip pat savaitgalį malkas vežiau kol orai dar geri. Tai šiandien darbe sunku  smile.gif

Jau žiūriu daug kas pomidorus nusiėmėt, aš dar vis laikau, pomidorai pūna, o paprikos ne.  Ką darot su žaliais nuskintais pomidorais? Galvoju ar vakuoti ar į dėžes nokimui dėti

Jei sudėsi į dėžes turi būti budri ir rankioti pūnančius,jei jau turi tokią bėdą,aš nelaikysiu nokti,nes pernai jau pasimokiau,supuvo visi akimirksniu,tai marinuoju žalius,džiovinu.Šiemet aplankė maras,bet tik po vieną kitą pūna,tai skubu marinuoti,tik vos raustantį skenu ir nešu į kambarį,nokinu ir stebiu,jei tik įtartinas,greit dedu į puodą biggrin.gif Gerai kad šiltos dienos,tai dar daug spėsim išgelbėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 29, 10:48)
Ilsimės po savaitgalio ...

Buvimas prie jūros- ypatingai sunkus ir atsakingas darbas...vėjas, saulė, lietus, smėlis, maistas, o svarbiausia rugpjūčio pabaigoj - kremas nuo saulės, nes kabina tai jopapa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 08 29, 12:08)
Buvimas prie jūros- ypatingai sunkus ir atsakingas darbas...vėjas, saulė, lietus, smėlis, maistas, o svarbiausia rugpjūčio pabaigoj - kremas nuo saulės, nes kabina tai jopapa  doh.gif

Pritariu,kabina jopapa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 29, 13:10)
Pritariu,kabina jopapa 4u.gif

Na man neužkabino taip kaip tau, bet šleikučių padaugėjo ant kūno...
Atsakyti