Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

na, jei as siulius buciau, kad mane kur veztu, tai pinigus irgi buciau siulius. Bet kitu atveju tai nelabai schmoll.gif Bet jei butu nenorejes imt, tai per prievarta nebrukciau. Bet cia dar ir nuo vyro priklauso. Pamenu, kazkurioj temoj skaiciau, kaip vaikinukas pakviete mergina pasivazinet iki jo mociutes. Nuvaziavo juodu iki degalines, o tas pareikalavo puse sumos uz benzina sumoket blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 18, 17:28)
Taip, zuvims sliekas visuomet buna uz dyka ant kabliuko, o pelems buna surys nemokamas spastuose.
Zvejai tokie dosnus kad net savaitemis seria zuvis busimos zvejubos vietose, kad prisijaukinti.

Tik paskui nereikia spurdet ant keptuves.

Kuo protingesne zuvis - tuo sunkiau ja iviliot ir prisijaukint.

Maniske buvo labai sunku, trecias pasimatymas buvo kelione aplink Europa, bet kaip matot mes kartu...
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 07 18, 17:18)
O tos, kurios taip jau lygiu teisiu reikalauja, paskui su laiku forumuose verkia, kaip gyvent neturi is ko, pinigu net pvz. ranku kremui neturi, nes vyras neduoda, o jos dabar vaika augina ir pacios neuzdirba. O kai kitos pradeda klausinet ar tas jos vyras ir draugystes pradzioj buvo toks skupas, paaiskeja, kad jos net nezino, nes per pasimatymus pacios uz save mokejo. Kiekvienos teise rinktis.

Na jei vyras uzdirba, tai dazniausiai ir moka. As visada leisdavau uz save tokiems moketi. O bet taciau studentavimo laikais susitikineji su kokiu nabagu, tai is kur jis mokes? Is mamos kisenes? Tokiu atveju as pati uz save susimokedavau.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 07 18, 19:56)
na, jei as siulius buciau, kad mane kur veztu, tai pinigus irgi buciau siulius. Bet kitu atveju tai nelabai  schmoll.gif Bet jei butu nenorejes imt, tai per prievarta nebrukciau. Bet cia dar ir nuo vyro priklauso. Pamenu, kazkurioj temoj skaiciau, kaip vaikinukas pakviete mergina pasivazinet iki jo mociutes. Nuvaziavo juodu iki degalines, o tas pareikalavo puse sumos uz benzina sumoket  blink.gif

lotuliukas.gif nu cia tai jau krastutinumas
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 19, 09:39)
lotuliukas.gif nu cia tai jau krastutinumas

bet ir su tokiais gyvena smile.gif pažįstu tokią porą (susituokę), jie jau pagyvenę žmonės. Žmona - mano gimtadienis, nuvežk mane į Druskininkus. Vyras: ok, aš vežu, mašina mano, tavo - benzinas biggrin.gif
Ateina sąskaita už butą, žiūrim ką turim: per pusę abu.
Ir t.t. ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 19, 09:34)
bet ir su tokiais gyvena smile.gif pažįstu tokią porą (susituokę), jie jau pagyvenę žmonės. Žmona - mano gimtadienis, nuvežk mane į Druskininkus. Vyras: ok, aš vežu, mašina mano, tavo - benzinas biggrin.gif
Ateina sąskaita už butą, žiūrim ką turim: per pusę abu.
Ir t.t. ir pan. ax.gif



Tai atskira tema apie atskirus pinigus gyvenant kartu.
Toks ten ir gyvenmas kartu, jei net pinigai atskiri. Mano ssupratimu normalioje santuokoje zmones viens kitam fiziskai priklauso, ne tik ju daiktai.

Bet draugavimo metu viskas sudetingiau. Man tie draugavimai niekada nepatiko...
Atsakyti
Is savo patirties.
Saskaitas apmoka vyras, vyras ir TIK vyras. Moteris gali pasiulyti apmoketi saskaita , bet jeigu vyras lengvai sutinka , tai reiketu susimastyti kodel.
Paaiskinsiu kodel tokia kategoriska mano nuomone.
Todel, kad vyro pareiga gyvenime yra viena- ismokti uzsidirbti pinigu ( taip-taip, galima pradeti diskusijas apie lygybe, buties darbu ir biudzeto pasidalinima, bet...jeigu seimoje uztenka pinigu klausimo tokio nekyla , bent jau neturetu )
Iskart noriu atmesti diskusijas apie barakudizma- as visiskai netinku tokiai kadegorijai todel, kad niekada nebuvau islaikoma vyro ( na nemoku as, neismokau vaikysteje, o dabar jau per velu )
Visada pati apmokedavau savo saskaitas ( na beveik visada ), norejau atrodyti nepriklausoma ir nenorejau likti skolinga. Bet... toliau bendraujant paaiskedavo, kad si vyru kategorija yra dazniausiai tiesiog nevykeliai- bailiai ir neiniciatyvus ( bijo viskuo- barakudu, blogo oro, virsininko, niekada nedaro karjeros, niekada nepasiulys vaziuoti atostogauti, arba pramogauti, o siulyma isteketi reikes pesti replemis ) . Skupus - nuolat skaiciuoja pinigus, nepriklausomai ar turi ju daug, ar visai mazai , nuolat iesko kur pigiau ... vargu ar sulauksite, susidejus su tokiu, kad ir kokio pasiulymo pramogauti - pasiskaiciavus bus nuspresta, kad tai per brangu, o po issiskyrimo bus primintos visos dovanos , gerai , jeigu nepareikalaus grazinti ), turintis dazniausiai nepagrista dydybes manija ir yra totalus tinginiai- neturejimas/gailejimas pinigu vyro atveju gali reiksti tik viena- man uztenka kiek turiu, o motera gali pati uz save susimoketi , jeigu nori su manimi tokiu zaviu bendrauti . Ateityje tai dazniausiai transformuojasi i varianta- kam man ieskoti geresnio darbo, as ir taip pavargstu, brangioji, eini i parduotuve ? nupirk man alaus !. Problema tame, kad jie ir toliau nenori uz nieka moketi , nori dalinti perpus saskaita, ir net nesiruosia prisideti prie kitu pareigu pasidalinimo. Gyvenimas kartu jiems reiskia tik ju asmenini patoguma- pigiau ir patogiau ( seksas, maistas, tvarka, statusas prie minimum investiciju )
Nesakau , kad gyvenimas su tokiu vyru neimanomas, ne, cia as viska labai perdejau, ju tarpe yra ir tokie pusetini variantai. Bet... niekada gyvenime nebus jausmo, kad tu esi kaip uz muro, kad salia taves TIKRAS vyras, ir kazkokio lengvumo - netiketu siurprizu, romantisku kelioniu ir maloniu dovanu tikrai nebus. Dovanu gausite taip reikalinga seimai nauja siurbli, o pokalbis apie atostogas virs ilga didkusija- ar mes galime tai sau leisti, ar mums reikia , o gal ne ... doh.gif .
Jeigu pries gerus 20+ metu dar turejau vilties, kad tai nieko baisaus, koks skirtumas kas apmoka, dabar tikrai tai butu paskutinis pasimatimas. NIEKADA netesciau toliau romantisku santykiu su vyru, kuris neapmoketu mano saskaitos , todel kad tai daugiau negu saskaita , tai -gyvenimo stilius.

p.s. Zinoma buna visokiu situaciju- zmones susitikineja, pradeda gyventi, arba nepradeda, gali tureti kazkokiu finansiniu sunkumu ( laikinu , zinoma ). Keicia darbus, gyvenvietes. Taip, nevisada ir pas sekmingus vyrus buna pilnos kisenes pinigu, bet...kalbama apie tai kai zmogus gali tai sau leisti, bet nenori. Va stai ir kyla panasus klausimai - kas vyksta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 19 liepos 2016 - 13:23
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 13:20)

pasirasau po kiekvienu zodziu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 07 19, 15:16)
pasirasau po kiekvienu zodziu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ir aš, liuks, Leonsija drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 13:20)
Todel, kad vyro pareiga gyvenime yra viena- ismokti uzsidirbti pinigu


Pilnai sutinku.

Tai nera koks isnaudojimas. Moteris taip pat daug ka privalo ir moket ir sugebet. Tiek daug, kad ko gero pasirupinti pinigais yra paprasciau...

Net i ta pati pasimatyma moteriai reikia kur kas daugiau skirti laiko pasiruosti
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 14:20)

Saskaitas apmoka vyras, vyras ir TIK vyras

NIEKADA netesciau toliau romantisku santykiu su vyru, kuris neapmoketu mano saskaitos , todel kad tai daugiau negu saskaita , tai -gyvenimo stilius.




Visiškai pritariu. Tačiau, tai tinka tik klasikiniams atvejams, kai vyras realybėje susižavi moterimi, ji jam patinka, jis ją ,,kabina'', kviečia kavos, kažkur nueiti ir t.t.

Dabar dažnos internetinės pažintys, žinutės TV, jos turi kitą ,,stilių''. Ten du svetimi žmonės, du medžiotojai, abiems reikia to paties. Vyrui moters, moteriai vyro. Iš pirmo žvilgsnio vistiek turėtų mokėti vyras, na taip mandagu biggrin.gif , tačiau iš kitos pusės-kodėl? Ta moteris eilinė, jam gal visai nepatiko , nei mylima, nei brangi, rytoj eis su kita susitikti, pagaliau visi vyrai, kurie ieško moters, nebūtinai turtingi verslininkai, yra normaliai gyvenantys iš neblogos algos, vaikus turintys ir išlaikantys, o jei dar moteriškės tokios, kurios išbandyt nori ar dosnus, tai iš vis, neliks iš ko gyventi. Ir tai nereiškia, kad skūpus ar blogas. Tiesiog susitikimo/pasimatymo lygis kitas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 07 19, 14:33)
Visiškai pritariu. Tačiau, tai tinka tik klasikiniams atvejams, kai vyras realybėje susižavi moterimi, ji jam patinka, jis ją ,,kabina'', kviečia kavos, kažkur nueiti ir t.t.

Dabar dažnos internetinės pažintys, žinutės TV, jos turi kitą ,,stilių''. Ten du svetimi žmonės, du medžiotojai, abiems reikia to paties. Vyrui moters, moteriai vyro. Iš pirmo žvilgsnio vistiek turėtų mokėti vyras, na taip mandagu biggrin.gif , tačiau iš kitos pusės-kodėl? Ta moteris eilinė, jam gal visai nepatiko ,


Internete dabar zmones labai giliai pabendrauja ir pakankamai viens kita pazista pries susitikdami.
Aisku jei to nori. Nes nenori gaisti laiko su bet kuo.
Todel pasimatymai tikrai nera paprasti, kur sustinka svetimi pasiziuret kaip kas atrodo.

Buvo Uk spaudoje straipsnis sia tema ir ten buvo paskaiciuota, kad moteris vidutiniskai sugaista kelias valandas ruosdamasi, neretai dar nueina i kokia kirpykla ir jai tai kainuoja tikrai nemazai.
Vyrui - kur kas maziau problemu ir islaidu.

Todel vyruko nupirkta kava ar kepsnys tera tik daline kompensacija uz galimybe praleisti laika kartu.

Kita vertus zmones dabar vertina laika ir nevyke pasimatymai tai visu pirma laiko nuostolis, sugadintas vakaras kuriu laisvu gal ne tiek daug UZIMTAM zmogui. Pinigai cia antraeilis dalykas

Kokiam valkatelei aisku laikas ne vertybe...
Atsakyti
ot velnias, o aš maniau, kad vyro pareiga vaikus auginti/auklėti/mane mylėti/saugoti ir tt biggrin.gif
Atsakyti