Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 19, 15:47)
Internete dabar zmones labai giliai pabendrauja ir pakankamai viens kita pazista pries susitikdami.
Aisku jei to nori. Nes nenori gaisti laiko su bet kuo.
Todel pasimatymai tikrai nera paprasti, kur sustinka svetimi pasiziuret kaip kas atrodo.




Internetinės pažintys ir yra laiko gaišimas su bet kuo.
Realybėje tu gal į tokį vyrą/moterį nei žiūrėtum, nei į pasimatymą eitum, nedomintų jis tavęs visai, o internete susirašinėji ir ruošiesi pasimatymui. biggrin.gif Realybėje matai, kaip vyras/moteris elgiasi, kaip atrodo, kaip ir ką kalba, pagaliau kaip kvepia biggrin.gif , stebi ne vieną dieną ir susidarai nuomonę. Kai du realybėje pažįstami žmonės eina į pasimatymą, tai tas sumokėjimas už kavą yra kitaip svarbus, kitaip vertinamas, o iš internetinės pažinties, na gerai, susitikai, iš pirmo žvilgsnio matai netinka, nepatinka tas vyras, taip kad mokės jis už kavą ar ne, giliai dzin, nes jis tau nerūpi.
Pav. draugė susirašinėjo, atėjo, prakalbo, be dantų smile.gif , užleista, pats nevalyvas, tai jai ten tas kavos nupirkimas paskutinėj vietoj buvo. Dingt greičiau norėjo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 07 19, 15:20)
Internetinės pažintys ir yra laiko gaišimas su bet kuo.

Mano drauge istekejo uz internetu rasto draugo. Kartu 10 m.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 19, 16:22)
Mano drauge istekejo uz internetu rasto draugo. Kartu 10 m.


Tai ir puiku. Net neabejoju, kad yra sėkmingų santykių. 4u.gif

Bet didžioji dauguma moterų skundžiasi, kad ženoti, kad tik trumpam romanui, kad nevykę, alfonsai ir t.t. Aš neieškojau, man pasakojo, dar SM skaičiau. biggrin.gif

Bet vėlgi, taip iš pirmo karto, nuėjo, rado, už kavą sumokėjo, susituokė. Kiek reikia praeiti tų pasimatymų, kad rastum TĄ. Realybėje į daugumą gi net nežiūrėtum. Todėl ir kalbu apie laiko gaišimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 07 19, 15:31)
Tai ir puiku. Net neabejoju, kad yra sėkmingų santykių.  4u.gif

Bet didžioji dauguma moterų skundžiasi, kad ženoti, kad tik trumpam romanui, kad nevykę, alfonsai ir t.t. Aš neieškojau, man pasakojo, dar SM skaičiau.  biggrin.gif

Bet vėlgi, taip iš pirmo karto, nuėjo, rado, už kavą sumokėjo, susituokė. Kiek reikia praeiti tų pasimatymų, kad rastum TĄ. Realybėje į daugumą  gi net nežiūrėtum. Todėl ir kalbu apie laiko gaišimą.  smile.gif

Na va siuo atveju tai ir buvo, kad nuejo, rado, sumokejo uz ledus ir nebeissiskyre. Bet sutinku, kad retas atvejis.

Realybeje gi irgi didele dalis zenoti, brokuoti, tik tiek, kad is karto aisku. Pazintyse dar laika gaisti reiketu iki kol suzinosi, jog vedes ir su trim vaikais.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 19, 16:58)
ot velnias, o aš maniau, kad vyro pareiga vaikus auginti/auklėti/mane mylėti/saugoti ir tt biggrin.gif


Jeigu mano ir vyro pareigos seimoje apsiribos ties '' auginti, aukleti, saugoti ir myleti '' vieni kitus, tai kas tada atliks visas kitas pareigas- maiso pirkimas ir gaminimas, busto prieziura, drabuziu prieziura ir daug daug viskuo, tame tarpe ir saskaitu apmokejimas ?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 19, 16:34)
Na va siuo atveju tai ir buvo, kad nuejo, rado, sumokejo uz ledus ir nebeissiskyre. Bet sutinku, kad retas atvejis.

Žiūrint kokiame amžiuje. 30+ gal ir retas, o studentams taip susipažinti normalu ir dažnas atvejis. Kalbu ypač apie tuos, kurie mokosi lytims tipiškas specialybes ir nėra tokio didelio priešingos lyties pasirinkimo artimoje aplinkoje, o kažkur valgykloje ar trūle ne visi drįsta kalbinti smile.gif
Atsakyti
NORMALUS zmones dabar tik internete susipazista ir tai iskaitant iki 60 mecius. Aisku buna isimiciu, bet sutikti zmogu realybeje kur kas sunkiau. Gal 100-1000 kart sunkiau.

Apie variantus, kad zmones linke apgaulei tai vel, internete apgaut zymiai sunkiau, nes keiciamasi daugybe informacijos ir islenda nesutapimai. Apsigauna tik tie kurie nori apsigaut.

Susitikus tai nedaug ka suzinai apart ar tas zmogus tinka realiai (fizinis priimtinumas svarbu ir internete nepatikrinamas), o jau apie zmogaus vidini pasauli tai jau nieko nesuzinai nes nedaug zmoniu sugeba nuosirdziai atvirai bendrauti realybeje - daugiau maivosi.

Internetas tai nerealu. As su savaja irgi susitikau internete, pabendravom kelis men. susitike nebuvo ka kalbet, nes viska jau zinojom.


Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 13:20)
Is savo patirties.
Saskaitas apmoka vyras, vyras ir TIK vyras. Moteris gali pasiulyti apmoketi saskaita , bet jeigu vyras lengvai sutinka , tai reiketu susimastyti kodel.
Paaiskinsiu kodel tokia kategoriska mano nuomone.
Todel, kad vyro pareiga gyvenime yra viena- ismokti uzsidirbti pinigu ( taip-taip, galima pradeti diskusijas apie lygybe, buties darbu ir biudzeto pasidalinima, bet...jeigu seimoje uztenka pinigu  klausimo tokio nekyla , bent jau neturetu  )
Iskart noriu atmesti diskusijas apie barakudizma- as visiskai netinku tokiai kadegorijai todel, kad  niekada nebuvau islaikoma vyro ( na nemoku as, neismokau vaikysteje, o dabar jau per velu )
Visada pati apmokedavau savo saskaitas ( na beveik visada ), norejau atrodyti nepriklausoma ir nenorejau likti skolinga. Bet... toliau bendraujant paaiskedavo, kad si vyru kategorija yra dazniausiai tiesiog nevykeliai- bailiai ir neiniciatyvus ( bijo viskuo- barakudu, blogo oro, virsininko, niekada nedaro karjeros, niekada nepasiulys vaziuoti atostogauti, arba pramogauti, o siulyma isteketi reikes pesti replemis ) . Skupus - nuolat skaiciuoja pinigus, nepriklausomai ar turi ju daug, ar visai mazai , nuolat  iesko kur pigiau ... vargu ar sulauksite, susidejus su tokiu, kad ir kokio pasiulymo pramogauti - pasiskaiciavus bus nuspresta, kad tai per brangu, o po issiskyrimo bus primintos visos dovanos , gerai , jeigu nepareikalaus grazinti ), turintis dazniausiai nepagrista dydybes manija ir  yra totalus tinginiai- neturejimas/gailejimas  pinigu vyro atveju  gali reiksti tik viena- man uztenka kiek turiu, o motera gali pati uz save susimoketi , jeigu nori su manimi tokiu zaviu bendrauti . Ateityje tai dazniausiai transformuojasi  i varianta- kam man ieskoti geresnio darbo, as ir taip pavargstu, brangioji, eini i parduotuve ? nupirk man alaus !. Problema tame, kad jie ir toliau nenori uz nieka moketi , nori dalinti perpus saskaita, ir net nesiruosia prisideti prie kitu pareigu pasidalinimo. Gyvenimas kartu jiems reiskia tik ju asmenini patoguma- pigiau ir patogiau ( seksas, maistas, tvarka, statusas prie minimum investiciju )
Nesakau , kad gyvenimas su tokiu vyru neimanomas, ne, cia as viska labai perdejau, ju tarpe yra ir tokie pusetini variantai. Bet... niekada gyvenime nebus jausmo, kad tu esi kaip uz muro, kad salia taves TIKRAS vyras, ir kazkokio lengvumo - netiketu siurprizu, romantisku kelioniu ir maloniu dovanu tikrai nebus. Dovanu gausite taip reikalinga seimai nauja siurbli, o pokalbis apie atostogas virs ilga didkusija- ar mes galime tai sau leisti, ar mums reikia , o gal ne ... doh.gif .
Jeigu pries gerus 20+ metu dar turejau vilties, kad tai nieko baisaus, koks skirtumas kas apmoka,  dabar tikrai tai butu paskutinis pasimatimas. NIEKADA netesciau toliau romantisku santykiu su vyru, kuris neapmoketu mano saskaitos , todel kad tai daugiau negu saskaita , tai -gyvenimo stilius.

p.s. Zinoma buna visokiu situaciju- zmones susitikineja, pradeda gyventi, arba nepradeda, gali tureti kazkokiu finansiniu sunkumu ( laikinu , zinoma ). Keicia darbus, gyvenvietes. Taip, nevisada ir pas sekmingus vyrus buna pilnos kisenes pinigu, bet...kalbama apie tai kai zmogus gali tai sau leisti, bet nenori. Va stai ir kyla panasus klausimai - kas vyksta ?

Baisu lotuliukas.gif cia panasiai ,kai vietoj geliu atnesa vazona su gele
,niekur nerandu ,viena ,aprase kaip susitiko pirma karta pas ja namuose ,nes nebuvo kur ar panasiai, tas viska suvalge, isgere visa bariuka ir paklause ar dar turi lotuliukas.gif
Jooo gyvenama juk del pirciu ,BMW nauju uz jas viska galima atleist lotuliukas.gif bet esme ne BMW o zmoguje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 15:34)
Jeigu mano ir vyro pareigos seimoje apsiribos ties '' auginti,  aukleti, saugoti ir myleti '' vieni kitus, tai kas tada atliks visas kitas pareigas- maiso pirkimas ir gaminimas, busto prieziura, drabuziu prieziura ir daug daug viskuo, tame tarpe ir saskaitu apmokejimas ?

kod4l apsiribos? abu turi viską daryti.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 19, 17:16)
kod4l apsiribos? abu turi viską daryti.

bet tai cia kalba ejo apie pasimatymu laikotarpi. Sunku patiketi, kad ir kartu gyvenant moterys tikisi, jog vyras uz viska mokes. Siaip paziurejus i LT atlyginimu vidurki, tai retas kuris vyras vienas ir sugebetu abu islaikyti.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 19, 19:16)
kod4l apsiribos? abu turi viską daryti.


g.gif Kam viska daryti abiems ?
O neracionaliau, kai vienas uzsidirba maistui, o kitas ta maista perka ir gamina ?
Matote, jau minejau, kaip taisykle seimose, kurios pilnai yra aprupintos ( dazniausiai vyro deka) nera tokio klausimo kas ka turi daryti, svarbu , kad butu padaryta . Daro tas , kas turi nuotaikos ir laiko, o jeigu niekas neturi, tai tada ateina " teta" ir padaro .
O kai vyras negali pakankamai uzsidirbti ir ant moters pieciu krenta dalis seimos islaikymo + vaiku prieziura+ maisto ruosa+ buities prieziura, ir +++, va butent tada ir prasideda - turi abu viska kartu daryti.

...net Maximoje vyru ir moteru atlyginimai dirbant vienoda darba skiriasi mazdaug 30 % , ir tikrai ne moteru naudai ? Kodel ? Kazkaip toks jau yra naturalus dalykas- vyrams pinigai labiau reikalingi , o kam ? Teisingai- apmoketi saskaitas biggrin.gif

p.s. As nieko pries darbu pasidalinima, bet...tai turi buti globalus darbu pasidalinimas, o ne vaidyba, tipa ateina vyras bulves nuskusti ir skaitosoi, kad PRISIDEJO prie pietu gamybos, arba karta per savaite issiurbe kilima, ir tai jau buities darbu pasidalinimas . Aha, tuoj. O kur KASDIENINIS gyvenimas, su VISKUO- indai, patalyne, pusryciai , pietus vakarene, darbuziai, garderobas, uzuolaidos langai, pamokos , pratybos, susirinkimai, vaiku bureliai, stomatologai ir kirpykla, konservacija ir saldytuvo valymas, buitines chemijos pirkimas ir atostogu planavimas. Taip , vyras gali nuvesti i kirpykla i bureli, bet organizuoja tai dazniausiai moteris. Gal ir yra tokiu INICIATYVIU vyru, kurie pajegus daryti tai tolygiai su moterimi, bet dazniausiai jie savo INICIATYVAS realizuoja uzdirbdami pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 19 liepos 2016 - 17:51
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 19, 17:26)
bet tai cia kalba ejo apie pasimatymu laikotarpi. Sunku patiketi, kad ir kartu gyvenant moterys tikisi, jog vyras uz viska mokes. Siaip paziurejus i LT atlyginimu vidurki, tai retas kuris vyras vienas ir sugebetu abu islaikyti.



O kodel reikia ziuret i LT atlyginimu vidurki? Gal paziuret i kokio Pirdunkiemio atlyginimu vidurki?
Tada paaiskes, kad Jemelia is to kaimo tingi nuo peciaus nulipt, o siaip zmones dabar darbo pasiiesko Europos ribose jei neiseina LT susirasti.

Toliau nereikia suprasti visko paraidziui. Eina kalba ne apie tai, kad vienas dirba kitas ne.
Tiesiog vyro pareiga nesti pagrindine atsakomybe. Gali but situacijos, kad zmonai seksis ir ji uzdirbs daugiau. Bet ji gali uzdirbti, o gali ir nedirbti.
Gi vyrui bet kuriuo atveju priklauso SUGEBETI uzdirbti.

Atsakymas:
Taip moteris turi teise tiketis, kad jei ji nedirbs - vyras pasirupins pragyvenimu. Kitaip kam toks vyras reikalingas.
Atsakyti