QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 15, 08:18)
Merginos tarologes, galiu paklaust? Jus cia esat kelios, kurios padeliojat kortas - aisku visos nematomos po nick'ais. Kas Jus siaip gyvenime? Is tikruju uzsiimat tarologija ir sitas nemokamas padeliojimas, nezinau, yra kaip kazkoks geras darbas, na kaip padekojimas uz tai, kad gavot gebejimu iskaityt kortu reiksmes? Ar Jus turit kitas savo veiklas, ir siaip mokinates padeliot, kazkiek pasimokinat ir cia?
aš užsiimu tarologija, paskutiniu metu nelabai aktyviai, bet užsiimu. Turiu ir kitos veiklos, kuri lygiai tiek pat keista aplinkiniam pasauliui ir suprantama tik bendraminčiams (na, prie meno, prie meno...

). o čia kodėl? kad matytųsi, kokiu būdu tai darau, kad nesu iš tų, kurios spėja praeitį, dabartį, ateitį ir būsimo vyro plaukų akių spalvas ir panašiai. pasaulio tikrai negelbėju, bet taip, būna, kad žmogus niekaip negali susimokėti, o atsakymo reikia, tai yra tokia vieta, kur galima jį gauti. prieš savo pačios pradžią su Taro man reikėjo tokio atsakymo, aš tokia buvau, kuri užknisau visas Taro temas (o jų tuo metu buvo ne viena, visos tarologės čia buvusios po savo temą turėjo).
Papildyta:
QUOTE(BlackLily @ 2016 08 14, 22:38)
oho kaip greitai atrasete!
aciu
na ka as galeciau pakomentuoti..
pirmaji pazistu maziausiai nes tik pradejom bendrauti ir man jis labai nedrasus pasirode ir kaip tik galvojau kad jis "gerietis " laikas parodys jis manes visiskai nespaudzia niekam. .
antrasis yra buves ir draugas mes pazistami daugybe metu ir man net siurpuliukai prabego kad jam kazkas negerai? gal zinute atsiuskit jei nenorit cia gal as galiu jam padeti?
trecias buves bet vis raso jis nutrauke santykius bet nzn kodel bet jis visad taip graziai bendrauja ir mes labai graziai draugavom jam pavydas dabar del Pirmo tai vel raso

bet oi patiko jis man labai
as nezinau del to antrojo, gal ten ir geras zmogus, bet jeigu pasiulys koki uzsiemima kartu su juo, tai geriau nepradet ir man visumoj toks vaizdas, kad jis mazu maziausiai losia. maziausiai.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys