Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 15, 18:35)

Pirmiausia, pagal jūsų aprašymą suprantu, kad darbe jus nori išguiti. Nenorima atleisti, bet sudaryti tokias darbo sąlygas, kad pati išeitumėte. Tad darbo jums reikia ne dairytis, o labai intensyviai ieškoti. Jei neskubėsite su darbo paieška, galite likti bedarbė, be pajamų ir krisite į depresiją. Turite tam užbėgti už akių. Šiandien pat pildykite CV ir išsiuntinėkite į jus dominančias darbo vietas.

Na, ta grupe labai to noretu, bet neturi tam igaliojimu. Todel kaiso pagalius i ratus ir turbut to ir laukia, kol man atsibos. Is auksciausio lygio vadovu tokio spaudimo nera.Tai sakot nieko nebesitiketi siame darbe ir kelti sparnus, kol dar yra laiko....

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 15, 16:15)
Nesuprantu, kaip gali pavykti, ar nepavykti pirkinys. Jei turite pinigų ir perkate, tai pavyksta. Jei neturite, tai ir neperkate. Jei man kažko labai reikia imu paskolą ir perku. Kažko nesuprantu jūsų klausime.

man atrodo, klausimas yra ar atsipirks. gal ten įranga kokia, ar kas panašaus
Atsakyti
QUOTE(Anonime2016 @ 2016 08 12, 22:09)
Sveiki, skaitinėju jus seniai, bet dėl anonimiškumo susikūriau kitą anketą.

Ar kas galėtų pakomentuoti, ar įvyks romanas tarp manęs ir D? Tam žmogui jaučiu potraukį nuo pirmo karto, kai susidūrėm akis į akį. Bet nežinau, ar tas žmogus jaučia tą pačią trauką ir to pasekoje galėtų kas nors tarp mūsų įvykti.

Dėkoju.

Damos, būčiau be galo dėkinga, jei kas patartumėt šiuo klausimu, kuris kankina jau kelis metus.

Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 14, 21:05)
Neslįsta žemė iš po kojų ir dangus negriūva, nepergyvenikte taip stipriai. Permainos bus, gausite pasiūlymą, bet jūs labai abejosite dėl to pasiūlymo, nes jis netenkins jūsų finansiškai ir ko gero ieškosite kito darbo, norėdama toliau siekti karjeros ir didesnių pinigų.
Papildyta:

Labai dekinga uz Jusu laika ir atsakyma, o pergyvenimai nieko nepades, kadangi mazai kas nuo manes priklauso 4u.png Kai jau situacija prieis kulminacija pasidalinsiu rezultatais smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 14, 19:29)
Kortų atasakymas - kelionė sėkminga. Tik jums teks kažkaip perskirstyti pinigus, kažkam  neplanuotai turėsite išleisti daugiau. Labai stiprus artimųjų palaikymas ir meilė jus supa, su tokiu palaikymu ir meile viską galima įveikti.

Ačiū jums smile30x30.png
Atsakyti
sveikos, aš irgi patrugdysiu su savo bėdele... vienas žmogus M vis nelenda iš galvos ir širdies, taip susiklostė, kad šiuo metu nežinau, ar tęst santykius ar pasitraukt... jaučiu, kad man rūpi jis, iš jo pusės nežinau, kalbantdėl ateities... ačiū iš anksto smile30x30.png :*
Atsakyti
QUOTE(Ganbei1991 @ 2016 08 15, 08:04)
Paziurekite kuri  blush-anim-cl.png

Performuluosiu klausima kitaip : ar verta butu taikytis ? Turiu drauga ,kuris mane palaiko visais gyvenimo momentais ar jis man neabejingas ,gal atsakysite bent i viena is klausimu,aciu
Atsakyti
QUOTE(oscar @ 2016 07 30, 13:48)
Laba diena, šiuo metu neduoda ramybės 2 klausimai susiję su būstu ir darbu.
Ar iki naujų metų įsigysim naują būstą? Ar darbe nesikeis situacija, nereiks ieškotis kito darbo ir pan. Ačiū už atsakymus. smile30x30.png

Gal kuri galit pažiūrėti ką rodo kortos? Šiuo metu man tai labai svarbu...
Atsakyti
QUOTE(Ganbei1991 @ 2016 08 16, 09:22)
Performuluosiu klausima kitaip : ar verta butu taikytis ? Turiu drauga ,kuris mane palaiko visais gyvenimo momentais ar jis man neabejingas ,gal atsakysite bent i viena is klausimu,aciu

Klausime ir yra atsakymas, jei zmogus padeda visur ir visada reiskias jis ir yra neabejingas
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 08 16, 13:34)
Klausime ir yra atsakymas, jei zmogus padeda visur ir visada reiskias jis ir yra neabejingas

Suprantama smile30x30.png Bet kaip vyras ar neabejingas as neklausiu ar kaip draugas mirksiukas.png
Atsakyti
Labuka merginos ...gal kuri trumpai akį užmestų į klausymuką..

Šiuo metu mezgasi intrigėle o gal romanas su vyru W.... as kol kas realistiška bet vyrukas...ojjj...apsuktų galva per 5 min ...bet kol kas riba laikau mazai tuo tikiu.

Ko tikėtis iš šios abipusės simpatijos?

Juk daznai būna ...piššš...todėl ir nesvajoju kol kas.

Ačiukas labai.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 08 15, 16:14)
pirmaaagenta, jūs nepykit, bet truputį arogantiškai skambate. Rašot, kad gaunat piktų žinučių, kai prognozė klausiantiesiems nepatinka, bet jūs neatmeskit galimybės, kad ir pati galit klysti ir parašyti neteisingą interpretaciją. Nebūtinai klientui tiesiog "nepatinka", nes būna, kad ir dėliojantys kortas kartais akivaizdžias pievas prirašo ir tada klientas turi visą teisę išreikšti nepasitenkinimą ir kritiką. Aš pati esu klydusi ir ne kartą, nors kortomis irgi labai rimtai ir ilgai užsiėmiau, mokiausi ir ne Lietuvoje, bet niekada neatmesdavau tikimybės, jog galiu susipainioti ir pateikti klaidingą info net pati to nenorėdama.

Sutinku, kad kortas galiu ir klaidingai suprasti. Tik viena, kai žmogus parašo, kad ne, ne taip viskas ir analizuojame, kodėl taip kortos rodo.
Visai kita, kai žmogus išlieja savo pyktį, dėl to, jog kortos TURI parodyti Taip, Taip ir Taip, o aš sakau, kad kortos rodo ne taip.
Atsakyti