Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 15, 16:00)
Aciu uz atsakyma:) Siaip is tikruju buvo idomu... O vistiek, kai tiek nemazai patirties, tai kaip Jusu nuomone tiksliai tos kortos pasako? Na pvz. isivaizduokit Jums situacija, ten kokia darbo komandiruote staiga nusimato, issimetat kortas ir rodo, kad bus kazkokia nesekme toj kelionej. Tai pasitiketumet ir nevaziuotumet ar vaziuotumet vistiek?

Arba, na cia kaip jau rasiau kelis kartus, tai esu buvus ir gyvai pas kelias burejas del asmeniniu santykiu, tai kelis kartus man dejo galva, kad mano jau beveik buves oficialus vyras turi kita (kitu) moteru. Na, kadangi mousu jausmai man jau buvo mire, tai nebuvo kazkaip aktualu ar skaudu, tai nesigilinau... bet kazkaip unbelievable atrodo zinant ji... Tai jum butu tokia situacija, tiketumet ar ne?

Taro kortos tik įspėja, nebūtinai viskas taip ir turi įvykti, jei atkreipsite dėmesį ir saugokitės. Prieš nedidelę kelionę mečiau sau kortas, retai vairuoju, todėl klausimas buvo, kaip man seksis. Kortos nieko gero nežadėjo, todėl nesėdau prie vairo. Mes tikrai patekome į keblią situaciją kelyje, nes siaubingai lijo ir jei būčiau aš prie vairo, tikriausiai būčiau padariusi avariją, vyras yra patyręs vairuotojas ir jis išvengė avarijos.
O kodėl jus jaudina buvusio vyro esamos moterys? Šiaip tai labai realu, kad turi moterį. Moterų yra daugiau ir kiekviena ieško nors kiek padoresnio vyro. Jos rodo iniciatyvą, retai vyrams net pirštą pajudinti reikia. Todėl nenustebkite, jei paaiškės, jog net kelios moterys del jūsų buvusio kaunasi.
Atsakyti
laba, gal kas galetu paziuret ka rodo kortos, noriu siek tiek is pasalies uzsidirbti pinigu (su tiesioginiu darbu tai nesusije) aisku siek tiek reikes investuot ir savo pinigu, ar pasiseks nors kiek finansiskai pagerint situacija , ar visgi geriau nepradet. aciu
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2016 08 15, 12:23)
Labai aciu,kad paziurejot.
O ta moteris susijusi su tuo darbu,kas butu labai netiketa,ar tiesiog siaip ji yra mano aplinkoje?Nors,tikriausiai,jau nebegaliu klaust?Lyg ir ziurit tik viena klausima?Visada galvojau,kad del mano blaskymosi del darbo kalta tik as pati,na ir kai kas is mano seimos smile30x30.png

Ji tiesiog jūsų aplinkoje, nes ji krenta kaip kliūtis į sėkmę. Gali būti ir ne darbe.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 08 15, 16:25)
laba, gal kas galetu paziuret ka rodo kortos, noriu siek tiek is pasalies uzsidirbti pinigu (su tiesioginiu darbu tai nesusije) aisku siek tiek reikes investuot ir savo pinigu, ar pasiseks nors kiek finansiskai pagerint situacija , ar visgi geriau nepradet. aciu

Taip, galite bandyti. Didelių pinigų nebus, bet šiek tiek užsidirbsite. Matau, kad jus stabdo tai, kad reikia investuoti. Dar reikėtų jums įvertinti konkurenciją, nes kortos rodo nuolatinę kovą už vietą po saule. Jums ši veikla labai tiks ir seksis, tik nebus ji labai pelninga, pagalvokite, gal turėdama tam tikrą kvalifikaciją galėtumėte mokyti kitus to dalyko? Tai irgi galėtų būti papildomomis pajamomis. Dar jums reikia rasti bendraminčių, jus palaikančių žmonių, nes kol kas matau tik tuos, kurie nepritaria jums.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 15, 15:23)
Taro kortos tik įspėja, nebūtinai viskas taip ir turi įvykti, jei atkreipsite dėmesį ir saugokitės. Prieš nedidelę kelionę mečiau sau kortas, retai vairuoju, todėl klausimas buvo, kaip man seksis. Kortos nieko gero nežadėjo, todėl nesėdau prie vairo. Mes tikrai patekome į keblią situaciją kelyje, nes siaubingai lijo ir jei būčiau aš prie vairo, tikriausiai būčiau padariusi avariją, vyras yra patyręs vairuotojas ir jis išvengė avarijos.
O kodėl jus jaudina buvusio vyro esamos moterys? Šiaip tai labai realu, kad turi moterį. Moterų yra daugiau ir kiekviena ieško nors kiek padoresnio vyro. Jos rodo iniciatyvą, retai vyrams net pirštą pajudinti reikia. Todėl nenustebkite, jei paaiškės, jog net kelios moterys del jūsų buvusio kaunasi.

Nea, rasiau pries tai poste, kad manes nejaudina buvusio vyro moterys, tikrai nuosirdziai linkiu surast jam savo antra puse:) Sita pavyzdi pateikiau tiesiog kaip pavyzdi, kad tarkim jei butu tokia situacija, kad turi vyra kuris tau tikrai rupi, ir stai kortos ismeta, kad galbut pjauna kairen, tai reiktu sunerimt ir pasitiket kortom
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 15, 17:56)
Taip, galite bandyti. Didelių pinigų nebus, bet šiek tiek užsidirbsite. Matau, kad jus stabdo tai, kad reikia investuoti. Dar reikėtų jums įvertinti konkurenciją, nes kortos rodo nuolatinę kovą už vietą po saule. Jums ši veikla labai tiks ir seksis, tik nebus ji labai pelninga, pagalvokite, gal turėdama tam tikrą kvalifikaciją galėtumėte mokyti kitus to dalyko? Tai irgi galėtų būti papildomomis pajamomis. Dar jums reikia rasti bendraminčių, jus palaikančių žmonių, nes kol kas matau tik tuos, kurie nepritaria jums.

ACIU, tieiog man labai truksta siek tiek pinigu dideliam pirkiniui, todel arba rizikuoju arba nepavyks nusipirkt, galbut ir matote ar pavyks mano didelis pirkinys nes jau puse metu kaip ji planuoju pirkt?aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 08 15, 17:08)
ACIU, tieiog man labai truksta siek tiek pinigu dideliam pirkiniui, todel arba rizikuoju arba nepavyks nusipirkt, galbut ir matote ar pavyks mano didelis pirkinys nes jau puse metu kaip ji planuoju pirkt?aciu

Nesuprantu, kaip gali pavykti, ar nepavykti pirkinys. Jei turite pinigų ir perkate, tai pavyksta. Jei neturite, tai ir neperkate. Jei man kažko labai reikia imu paskolą ir perku. Kažko nesuprantu jūsų klausime.
Atsakyti
Labukas mergaitės wub30x30.png

Ačiū už atsakyma /padrąsinimą 4u.png

Amariliai sveika išlindus iš apkasų bigsmile.png

Pas mane viskas neblogai apart atlyginimo...bet nieko ne piniguose laimė tongue30x30.png

Miajlės fronte štilis ...karts nuo karto išlenda viens kits pokemonas...bet ne mano.dar ...kai jau sudomins kas tada bus maty mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 15, 16:58)
Nea, rasiau pries tai poste, kad manes nejaudina buvusio vyro moterys, tikrai nuosirdziai linkiu surast jam savo antra puse:) Sita pavyzdi pateikiau tiesiog kaip pavyzdi, kad tarkim jei butu tokia situacija, kad turi vyra kuris tau tikrai rupi, ir stai kortos ismeta, kad galbut pjauna kairen, tai reiktu sunerimt ir pasitiket kortom

Aklai pasitikėti nereikėtų. Reikia atkreipti dėmesį į žmogaus elgesį. Kartais mes nenorime pastebėti akivaizdžių dalykų, o kartais prisigalvojame neesamų. Reikia stebėti aplinką ir kaip galima objektyviau vertinti. Moterį gali rodyti, jei ji rodo dėmesį, o vyras tuo dėmesiu mėgaujasi, nereikėtų pastūmėti į kitos moters glėbį prieštaraujant, o man būrėja sakė, kad suki į kairę. Gal tarp jų tik lengvas flirtas, bet po tokio žmonos priekaišto, vyras tikrai gali pasukti į kairę, kad priekaištas nebūtų be pagrindo.
Papildyta:
QUOTE(AgneAA @ 2016 08 04, 15:35)
Laba,

Ar galėčiau užduoti klausimą  4u.png  ?

Šiuo metu darbe iš tam tikros darbuotojų grupės patiriu didelį neigiamą spaudimą: neteikia informacijos, nepateikia dokumentų, vienu žodžiu daro viską, kad negalėčiau atlikti darbų. Pati įmonė, kurioje dirbu, taip pat labai sudėtingoje situacijoje. Ryšium su visu tuo, dairausi darbo...

Kaip kaži susiklostys visa eiga - liksiu bedarbė, greitai pereisiu į kitą įmonę, susitvarkys situacija šioje ir liksiu toje pačioje vietoje. Ar gal ką kita žada kortos ...

Būsiu labai dėkinga už konsultaciją    blush-anim-cl.png

Pirmiausia, pagal jūsų aprašymą suprantu, kad darbe jus nori išguiti. Nenorima atleisti, bet sudaryti tokias darbo sąlygas, kad pati išeitumėte. Tad darbo jums reikia ne dairytis, o labai intensyviai ieškoti. Jei neskubėsite su darbo paieška, galite likti bedarbė, be pajamų ir krisite į depresiją. Turite tam užbėgti už akių. Šiandien pat pildykite CV ir išsiuntinėkite į jus dominančias darbo vietas.
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 08 15, 16:21)
Labukas mergaitės wub30x30.png

Ačiū už atsakyma /padrąsinimą  4u.png 

Amariliai sveika  išlindus iš apkasų  bigsmile.png

Pas mane viskas neblogai apart atlyginimo...bet nieko ne piniguose laimė  tongue30x30.png

Miajlės fronte štilis ...karts nuo karto išlenda viens kits pokemonas...bet ne mano.dar ...kai jau sudomins kas tada bus maty mirksiukas.png

ahoy biggrin30x30.png gyvenimas pagerėjo ir lendu laukan, bokštas buvo, blyn, apokalipsė biggrin30x30.png

Tarp kitko, jeigu man bloga prognozė, aš vis tiek einu ir darau savo, bandau ten atkreipt dėmesį... bet sau nebūnu objektyvi. Nors sykį tikrai atkreipiau ir stipriai, ir mane kortos nuo gaisro išgelbėjo tfutfutfubarbarbar, esu pasakojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 15 rugpjūčio 2016 - 17:25
QUOTE(klopedija @ 2016 08 04, 12:32)
Blogiausia, kai žmogus daug kam gabus ir negali apsispręsti.  :oh

Aš taip pat pasiteirausiu apsisprendimo klausimu.
Žmogus, kuris man labai rūpi, įstojo mokytis labai specifiškos profesijos, tai susiję su spec. poreikiais. Įstojo ir sudvejojo, ar norėtų tai daryti. Viena iš dvejonių priežasčių - studijos finansuojamos. Jei apsigalvotų, prarastų galimybę vėliau pretenduoti į Valstybės finansuojamas studijas. Aš pati dalinai žinau to darbo specifiką, bet patarti nesiryžtu, mano intuicija tyli.

Taigi, problema plati, bet klausimas glaustas: ar pasirašyti studijų sutartį?
Iš anksto dėkoju. aciuks.png

Taip būna, kai sėkmė virsta pralaimėjimu ir širdies skausmą sukelia. Kortos rodo, kad dokumentai bus pasirašyti. Gal paskui bus galima pakeisti studijų kryptį, o gal žmogui patiks darbas. Ne visada galima iš anksto įspėti į ką išsivystys situacija, kartais sėkmė ateina netikėtai ir visai ne iš ten, iš kur laukiame.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 15, 18:20)
ahoy biggrin30x30.png gyvenimas pagerėjo ir lendu laukan, bokštas buvo, blyn, apokalipsė biggrin30x30.png

Tarp  kitko, jeigu man bloga prognozė, aš vis tiek einu ir darau savo, bandau ten atkreipt dėmesį... bet sau nebūnu objektyvi. Nors sykį tikrai atkreipiau ir stipriai, ir mane kortos nuo gaisro išgelbėjo tfutfutfubarbarbar, esu pasakojusi.

Liuks kad gerėja!

Aš turbūt išmokau džiaugtis ka turiu šiandien ir nuotaika yra ir kazkokia jėga į priekį stumia...

Spėju antra jaunystė bakstelėjo bigsmile.png

Ką sakei Tu ir Pirmaargenta viskas sutapo daugiau ar mažiau . Šaunuolės merginos. As įsitikinus kad Taro nuspėja numato galimus įvykius. Todėl visai numot ranka nereiktų..

Saket kad nieko doro nesudomins manęs taip ir buvo ..jauniklis suprato ir laikos ribų ,smile30x30.png o visi kiti gali į mane tik žiūrėti grožėtis lotuliukas30x30.png man nuo to tik faina labiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 15 rugpjūčio 2016 - 18:01