QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 15, 16:00)
Aciu uz atsakyma:) Siaip is tikruju buvo idomu... O vistiek, kai tiek nemazai patirties, tai kaip Jusu nuomone tiksliai tos kortos pasako? Na pvz. isivaizduokit Jums situacija, ten kokia darbo komandiruote staiga nusimato, issimetat kortas ir rodo, kad bus kazkokia nesekme toj kelionej. Tai pasitiketumet ir nevaziuotumet ar vaziuotumet vistiek?
Arba, na cia kaip jau rasiau kelis kartus, tai esu buvus ir gyvai pas kelias burejas del asmeniniu santykiu, tai kelis kartus man dejo galva, kad mano jau beveik buves oficialus vyras turi kita (kitu) moteru. Na, kadangi mousu jausmai man jau buvo mire, tai nebuvo kazkaip aktualu ar skaudu, tai nesigilinau... bet kazkaip unbelievable atrodo zinant ji... Tai jum butu tokia situacija, tiketumet ar ne?
Arba, na cia kaip jau rasiau kelis kartus, tai esu buvus ir gyvai pas kelias burejas del asmeniniu santykiu, tai kelis kartus man dejo galva, kad mano jau beveik buves oficialus vyras turi kita (kitu) moteru. Na, kadangi mousu jausmai man jau buvo mire, tai nebuvo kazkaip aktualu ar skaudu, tai nesigilinau... bet kazkaip unbelievable atrodo zinant ji... Tai jum butu tokia situacija, tiketumet ar ne?
Taro kortos tik įspėja, nebūtinai viskas taip ir turi įvykti, jei atkreipsite dėmesį ir saugokitės. Prieš nedidelę kelionę mečiau sau kortas, retai vairuoju, todėl klausimas buvo, kaip man seksis. Kortos nieko gero nežadėjo, todėl nesėdau prie vairo. Mes tikrai patekome į keblią situaciją kelyje, nes siaubingai lijo ir jei būčiau aš prie vairo, tikriausiai būčiau padariusi avariją, vyras yra patyręs vairuotojas ir jis išvengė avarijos.
O kodėl jus jaudina buvusio vyro esamos moterys? Šiaip tai labai realu, kad turi moterį. Moterų yra daugiau ir kiekviena ieško nors kiek padoresnio vyro. Jos rodo iniciatyvą, retai vyrams net pirštą pajudinti reikia. Todėl nenustebkite, jei paaiškės, jog net kelios moterys del jūsų buvusio kaunasi.