O mano vyro draugai išsilakstė, nes namie yra žižula, kuriai ribų nėra. tada ir su vaiku bendraut pradėjo. O dabar beveik nereikia nei vienam nei kitiem
Buvo visokių nesamonių. Žmogelis visvien nesusiprantantis, ką bepadarysi. Bet kažkas pasikeitė, mano vyrelis gal susiprotėjo tada, gal pamatė kas ir kaip, galų gale sutiko su mano nuomonę. Ir bent jau žiemojom ramiai . Kaip bus atšilus orams , nežinau. Bet po tos kelionės tikrai kažkas pasikeitė
Stengis ignoruoti ir tiek... Nes jei per kelis metus nedasuto, kad nepageidaujamas tai vyrui tai sakydama tik dar labiau kaitinsi ugni. Totaliai ignoruok, ir vyrui neskelbk ultimatumu, o palaipsniui... Step by step.. Sekmes.
arba surasti kokia drauge jam...arba tiesiai sviesiai pasakyti kad atsibodo, ir kad jusu seima susideda tik is taves vyro ir vaikelio, o ne is taves vyro vyro draugo ir vaikelio..o jei nesureaguos as pasiulyciau gyvent kartu jiems jei vienas be kito negali ne minutes.. beje as netyleciau jei man kas nepatinka pvz..kad vyras pirma aptarnauja prie stalo drauga o po to zmona...tiesiai sveisiai reikia viska sakyti..nes po to kai viskas susikaups i viena ..bus vienas didelis BUM...o tada kazin kas bus su seimyna
Mes turim toki nevedusi drauga ir labai daznai kartu vaziuojam visur. Ir nieko. Nejauciu jokio pavydo. Netgi daznai pietus darau ir priskaiciuoju ji. Nematau jokios problemos. Kai isvaziuojam su abiem vaikais, tai dar su vaikais uzsiima. Vis kokia minute rankos laisvesnes.
Va cia labai galimas daiktas.Jeigu jis tiek didelis draugas tu ji dazniau paikviesk,kada vyro nera,tada manau paciam vyrui kils itarimas del jo dideles draugystes...Bet niekada nepamirsk priminti savo vyrui,kad siandien skambino,vakar buvo atejas,rytoj zadejo uzsukti...ir t.t....Tegul issiaiskina tarp ju ,berniuku...
Va cia labai galimas daiktas.Jeigu jis tiek didelis draugas tu ji dazniau paikviesk,kada vyro nera,tada manau paciam vyrui kils itarimas del jo dideles draugystes...Bet niekada nepamirsk priminti savo vyrui,kad siandien skambino,vakar buvo atejas,rytoj zadejo uzsukti...ir t.t....Tegul issiaiskina tarp ju ,berniuku...
Vat cia tai geras patarimas Jei jau toks nachalas,tada reikia zaisti jo kortomis pasikviesk dazniau,kai vyro nera,o ir prie vyro gali svelnesne draugui buti,kad gal tada vyriokas susiprotes Ziauru,bet o ka padarysi jei nera kitos iseities
Vat cia tai geras patarimas Jei jau toks nachalas,tada reikia zaisti jo kortomis pasikviesk dazniau,kai vyro nera,o ir prie vyro gali svelnesne draugui buti,kad gal tada vyriokas susiprotes Ziauru,bet o ka padarysi jei nera kitos iseities
O pas mus visi draugai tapo bendrais Ir žinokit tai labai smagu Mes neturime to skirstymo į "tavo draugė" ar "tavo draugas" Jie visi mūsų ir leidžiame laiką vivi kartu llabai smagiai