Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Sveikos 4u.gif
Rustės angliukė kokia maža ir pūkuota wub.gif
Busy, arbūzas yr gerai thumbup.gif
Mes tinginiaujam. Pusryčiams blynus su cukinija kepiau. Tada lauke terasoje juos valgant pasileidom Ainu su liemene, bet neprisegtą. Po kokių 3 min.pabandė peršokt tvorą, bet spėjom pačiupti dar nepabaigus veiksmo ir grąžinta namo, man bambant, kad jei proto pūkuotoje galvelėje nėr ir nesupranta esminės taisyklės nebėgti iš kiemo, tai kiemą tik per stiklą tematys. Vyras pritariamai tarstelėjo, kad blondinė ta mūsų Ainu- graži, ale kiek kvailoka. Tada po baldų parduotuves pavažinėjom, nes vyresnėliui reikia naujos lovos, nes senojoje kojos nebetelpa. Jo ūgis beveik 2 metrai, tai lovą turim užsakyt bent 2.10 m ilgio. Tada su Čija pasivaikščiojimas po vietinį miškelį. Tuoj vakarienę komponuosiu. Tada pažiūrėsim kokį nors filmą. Va, ir po dienos. Kartais ir tokio ramaus savaitgalio reikia.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 23, 13:00)
kokia mažutė wub.gif Kaip prėmė Ozis su Ausiumi?

Aš sėdžiu ir ryju arbūzą... susitvarkysiu triobą, vėl rysiu, pakankinsiu bėgimo taką vėl rysiu... dar parsivežiau nektarinų, dar kriaušių... žinau Erode nepaglostys per kutnerį už tai, bet drebu kaip noriu vaisių  biggrin.gif

Aš nebarsiu. Pažiūrėk arbūzo GI. Ir aprimsi.
biggrin.gif
Atsakyti
Žinau aš jo gi, dar labai gerai žinau cukraus kiekį jame biggrin.gif

Aist, reikia tokio savatgalio ramaus ir šeimyniško thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 23, 18:22)
Žinau aš jo gi, dar labai gerai žinau cukraus kiekį jame  biggrin.gif

Vadinasi, pasiruošei ir alkio priepuoliams suvalgius arbūziuką.
Ar ne? biggrin.gif
MB po 2,5 alaus bokaliukų vakar darė generalinę reviziją šaldytuve.
doh.gif Vagia maistą kaip pasiutęs.
biggrin.gif
Atsakyti
Pasiruošiau... išsikepiau vištos petukus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 23, 18:51)
Pasiruošiau... išsikepiau vištos petukus laugh.gif

Niam niam.
smile.gif
Atsakyti
Pas mane kalafioras vakarienei ...
Atsakyti
Vištos troškinys su daržovių salotom ir baltu vynu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Mums su vyru šiandien viskas iš rankų krenta. Ryte vyras darant kavą išbarstė kavos miltelius po virtuvę, tada plakamo pieno putomis aptaškė sieną. Vėliau aš šaldytuvo lentynoje stovintį mėlynių kokteilį išverčiau tiesiai į atidarytą daržovių stalčių. Ir dar ten visokių smulkmenų per dieną pridirbom abu. Jau net juokas ima iš savo nezgrabumo. Gerai, kad ne darbo diena. doh.gif
Atsakyti
user posted image

Ką veikiat, tokį niūrų sekmadienio rytą?
Rustės mažylė, meilybių meilybė wub.gif Matyt vaikas lauke išskirtinių namų, ir tikrai sulaukė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 23, 13:01)
Labas rytas, namie cirkai biggrin.gif

Kaip čia sakei? ėsti čia? tikrai nereikia įlipti vidun?

lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pagal Molio pasigulinėjimą po gėlėmis, nelabai ir pasakysi, kad rytas niūrus biggrin.gif

Mūsų pusė šeimynos jau sukilę, Olis patinusia barzdą arba įgėlė kas, arba tvojosi veidu į kažką. Ne dyvai... jis kai bėga nežiūri, kad kliūtis priešais, ką tik šoko ant palangės ir atsitrenkė į mano koją.. žiopelis

Aš praėjau kasdienius 10 000 žingsnių, papusryčiausiu, padarysiu blynų jaunikliams ir varysma prie jūros drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 24, 08:54)
Rustės mažylė, meilybių meilybė  wub.gif Matyt vaikas lauke išskirtinių namų, ir tikrai sulaukė. thumbup.gif

Kaži ar ji liks ax.gif
Turėsim, kol kas, kažkas norės - išvažiuos. Ne mano ji katinas dar, aš ją priimu kaip globotinį... Miela, žaisminga, guvi, murkalė, o jau gražuolė kokia wub.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 24, 10:18)

Ir ne tik paėsti ji ten lipa, sugalvojo, kad ir pasisioti galima swoon.gif
Teko perdėti ėdalą į mažus indelius, kad jai neatrodytų ten kraikdėžė. Nu ko ne - traška, pakasti galima, susigeria iš karto biggrin.gif
Atsakyti