Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2016 07 22, 17:09)
Erode - štai iš Yisk partysiau dėžę, ryt išsipjausiu sode įėjimą ir tikėsiuosi kad nepyps pasistiebęs mano pypsius.
Uždarą tūliką esu savo mi*niui pirkusi, netiko, nenorėjo Grikis jo vilktis nė už ką  doh.gif  vat mažą dėžutę apsivelka, tunelius ant savęs užsimauna o uždaras tūlikas netinka matai, turbūt stiliuko neatitinka blyn  doh.gif  šiaip didelių dėžių Yisk būna  4u.gif
Weronica - tuoj namus apgraibysiu bo visą savaitę netvarkyti ir ataikant vakaro  biggrin.gif arbūzą parvilkau, visiems užteks  biggrin.gif tegul TB į Uteną pro mane važiuoja  biggrin.gif

Aš Kingui tokią ir pirkau. Mergos manęs nesuprato, bet eina į jį, kas daryt. O Kingas tokią kakdėžę perm...a...Varysiu į Kiką Megawc, Ruste, ačiū, tas mažas. Taśė moteris didelė, neįsibraškins. Ir ji nesivelka, kaip i Grikis, varo per durikes dupciukę iskiśus lauk.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 22, 22:06)
Aš Kingui tokią ir pirkau. Mergos manęs nesuprato, bet eina į jį, kas daryt. O Kingas tokią kakdėžę perm...a...Varysiu į Kiką Megawc, Ruste, ačiū, tas mažas. Taśė moteris didelė, neįsibraškins. Ir ji nesivelka, kaip i Grikis, varo per durikes dupciukę iskiśus lauk.

O tu nenori pasiskolinti?

Atveži man savo paprastą, aš tau duodu savo boksą "pasimatuot". Nu pėvėzė čia aš taip g.gif

jwi neis, nedarys, arba irgi zizins pro šalį, nugis gaila pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 22, 22:11)
O tu nenori pasiskolinti?

Atveži man savo paprastą, aš tau duodu savo boksą "pasimatuot". Nu pėvėzė čia aš taip g.gif

jwi neis, nedarys, arba irgi zizins pro šalį, nugis gaila pirkti g.gif

Ok. Sutarta.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 22, 22:13)
Ok. Sutarta.

Rimtai?
Aš tai mielai, išplaut tik boksą reikės, atai plincui kvapas dar koks neptaiks g.gif
Atsakyti
Labas rytas, namie cirkai biggrin.gif

Kaip čia sakei? ėsti čia? tikrai nereikia įlipti vidun?

user posted image
Atsakyti
Ruste, ieškau mygtuko Love wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 23, 12:01)
Labas rytas, namie cirkai biggrin.gif

Kaip čia sakei? ėsti čia? tikrai nereikia įlipti vidun?

Jetau, nu kruopytė. Mažytė.
Atsakyti
kokia mažutė wub.gif Kaip prėmė Ozis su Ausiumi?

Aš sėdžiu ir ryju arbūzą... susitvarkysiu triobą, vėl rysiu, pakankinsiu bėgimo taką vėl rysiu... dar parsivežiau nektarinų, dar kriaušių... žinau Erode nepaglostys per kutnerį už tai, bet drebu kaip noriu vaisių biggrin.gif
Atsakyti
Ruste - jatus kokia meilybė wub.gif
Busy - aš šiandien vakare irgi arbūzą toliau rysiu biggrin.gif nektarinus kimšau praeitą savaitgalį biggrin.gif kaži kaiptu kankinsi bėgimo taką su arbūzu viduje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 23, 13:00)
Ruste - jatus kokia meilybė  wub.gif
Busy - aš šiandien vakare irgi arbūzą toliau rysiu  biggrin.gif  nektarinus kimšau praeitą savaitgalį  biggrin.gif  kaži kaiptu kankinsi bėgimo taką su arbūzu viduje  g.gif

irnesakyk.gif valandžikė ir susivirškins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 23, 12:09)
Ruste, ieškau mygtuko Love  wub.gif

Ateina, miaksėja, tipo paglostyk, tiesiu ranką - pabėga prisiminus, kad gal dar bijo wub.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 23, 12:51)
Jetau, nu kruopytė. Mažytė.

labai mažutė, bet pūkuota kokia! o Ūšai Ūšai blink.gif

QUOTE(busycat @ 2016 07 23, 13:00)

Apšnypštė kaip visada. O šiaip nereaguoja. O mažė lenda pati, prie Ozio, gaudyti uodegą bando, tas atsisuka - oi ne ne, aš čia pro šalį ėjau, užmečiau akį ar uodega gerai guli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 23, 14:00)
Ruste - jatus kokia meilybė  wub.gif

Tikrai fainutė. skelbimas jos senokai įdėtas, kaip niekas nepaėmė tokios keista. g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 23, 13:00)

Aš sėdžiu ir ryju arbūzą... susitvarkysiu triobą, vėl rysiu, pakankinsiu bėgimo taką vėl rysiu... dar parsivežiau nektarinų, dar kriaušių... žinau Erode nepaglostys per kutnerį už tai, bet drebu kaip noriu vaisių  biggrin.gif

Iki pietų ryk, paskui nebegalima. schmoll.gif
Manai, man lomkių nebūna? Kokteilį geriu. Nes nuo pietų nepavalgiau. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti