Erode - turėsiu tave mintį jei kokią tinkamą mūsų mi*niams dėžę pamatysiu

QUOTE(Aist @ 2016 07 22, 14:52)
Aha, Magnučiuk, viskas kvepia. Bet tai paradoksas man didžiausias, kad tą sūrį valgant nepaisant kvapo, ypatingai subtilus ir skanus.
Arbūzas ant stalo, šilauoges pacientė padovanojo- jungiuos prie vaisinių merginų
Labanakt, einu pietų miego. Visą savaitę po 5 h miegojus, bandysiu per savaitgalį save reabilituoti.

Arbūzas ant stalo, šilauoges pacientė padovanojo- jungiuos prie vaisinių merginų

Labanakt, einu pietų miego. Visą savaitę po 5 h miegojus, bandysiu per savaitgalį save reabilituoti.

Blin, aš tokį sūrį turėjau. Pats visai skanus, o smirdalius kaip reta.
MB liepė greit valgyt.

Mūsų kakdėžė ir WC.

Kad kaži, ar didesnės būna?
Nebent aukštesnė...
Pas mane yra tokia, bet aukstesne, plius ant ratu

QUOTE(busycat @ 2016 07 22, 15:30)
Gal ant ratų ir būtų paprasčiau traukioti...
Bet aš mastau, kad ar bus čia gerai? Vis tiek permyš.
Nu negi uždarą WC dabar dėl jo pirkt?
Pikta, kad aš jį turėjau ir atidaviau.

QUOTE(Magnuna @ 2016 07 22, 14:36)
nusipirksiu arbūzą, įsitaisysiu šezlonge ir jungsiuosi prie Busy vaisių valgyme
vakare žvakes dar susidegsiu ir toliau arbūzą valgysiu

Dieve mano, čia mano svajonių vakarą aprašei, taip ilgai apie tokį svajoju, taip norėčiau

Bet deja, šiandien dar turim suvažinėt į Uteną pirmyn/atgal vaiko iš kaimo parsibogint, na ir daugiau jau turbūt niekam nebeliks laiko tik griuvimui į lovą... ryt-poryt namų dažymas, na ir pirmadienį vėl už tris skersai dirbt...

Laba diena
Pamiegojau 20 min, dabar kaip naujai gimus
einu kavos darytis su mėlynių kokteiliu ir lauksiu Čijos veisėjos atvykstant į svečius- kirps garbanę. Na, ir tuo pačiu pleptelsim.
Erode, pirk tu tą uždarą wc ir baigsis vargai.
Weronica, o tu gavai mano atsakymą į tavo klausimus per až?
(atrašiau tau jau seniau, praeitą savaitę gal)

QUOTE(Aist @ 2016 07 22, 16:00)

Gavau, tik vakar paskaičiau per visus reikalus ir net nepadėkojau... Ačiū tau labai tikrai ramiau kai išgirsti profesionalo nuomonę

QUOTE(Aist @ 2016 07 22, 16:00)
Pamiegojau 20 min, dabar kaip naujai gimus
einu kavos darytis su mėlynių kokteiliu ir lauksiu Čijos veisėjos atvykstant į svečius- kirps garbanę. Na, ir tuo pačiu pleptelsim.

Garbės žodis, miegas yra svarbu.
Gražaus vakaro su veisėja ir Čijos kirpimu.
Magnuna kaip romantiškai vakarėlį aprašei.
Bet aš turėjau tokį WC, Tašė iškišdavo užpakalį lauk ir varė per kraštą... Negi dabar dėl Kingo vėl pirkt?
Jau verkt noris...
Erode, dabar Senukuose akcija, uždaras wc ~11
------------
Na jau turim kulipką namuose - lakioja kaip pasiutus vos už 15min nuo atvežimo, viską uosti, lenda. Nufotkinti šansų mažai

Papildyta:
Man jūsų m*žiams idėja va tokią dėžę pritaikyti, atlenkiamą dalį, gal tik nuimti, kad neužsiverstų, jei tik atlenkta.
pakankamai didelė, ir sąlyginiai uždara
http://www.ikea.com/...ducts/10255897/
------------
Na jau turim kulipką namuose - lakioja kaip pasiutus vos už 15min nuo atvežimo, viską uosti, lenda. Nufotkinti šansų mažai

Papildyta:
Man jūsų m*žiams idėja va tokią dėžę pritaikyti, atlenkiamą dalį, gal tik nuimti, kad neužsiverstų, jei tik atlenkta.
pakankamai didelė, ir sąlyginiai uždara
http://www.ikea.com/...ducts/10255897/
Sveikos
Ainu kokia išraiška
ir sūrio kvapas
Sėdim dar sovietiniais laikais pas močiutės seserį, kur Amerikėn pas gimines buvo nuskridus, smarvė nereali, mama tėčiui tyliai: tu kojines keitei, eik gal batus užsidėk??? Pasirodo čia "kvapniojo" sūriuko gimines įdėjo - šikarnas prezentas, tsakant
Trys karžygiai
Toriukui
Aš irgi labai džiaugiuos šią temą atradus
My Webpage pigiausias uždaras tulikas, tik nežiniau kaip ten su jo dydžiais
Aš irgi pagalvojau, kad kaip ir akliem žmonėm, taip ir katėm, namie turėtų būti kuo mažiau daiktų ir kuo pastovesnėse vietose.
Kulipka

o kokia išeitį siūlo

Čia išvis skafandrai beveik

Ainu kokia išraiška

Trys karžygiai

Toriukui

QUOTE(Erode @ 2016 07 22, 12:05)
Kaip smagu, kad visi taip šeimom bendraujate, aš galvoju, jei ne katės, gal Busy ir Magnunos, Diinkos, Gielux, Daredi ir Rustės, Erendiros ir nepažinčiau.
Kingas permyža WC...
Kingas permyža WC...
Aš irgi labai džiaugiuos šią temą atradus

My Webpage pigiausias uždaras tulikas, tik nežiniau kaip ten su jo dydžiais

QUOTE(Rustė @ 2016 07 22, 12:10)
Paskambinau katytės globėjai, pakalbėjom. Ji daug papasakojo, ir kaip Vidam ir sako, tvarkos, bent kažkiek vis tik reikia, ir ne tai, kad ji ten užšoks kažkur, ar bus palikta, jai per baisu gali būti mūsų "sandėlio tipo bardakų namuose su tiek chebros"... Nutarėm, kad jei atsiras jai geresnės sąlygos, tai ji važiuos ten, o jei ne, liks gal net pas globėją, ar paimsim mes. Vėliau. Tai va, mano viduje dabar ramybė, kad norai teisingi, tik aplinkybės ne tokios, kokių reikėtų tokiam ypatingam kačiukui. 

Aš irgi pagalvojau, kad kaip ir akliem žmonėm, taip ir katėm, namie turėtų būti kuo mažiau daiktų ir kuo pastovesnėse vietose.
Kulipka

o kokia išeitį siūlo

Čia išvis skafandrai beveik

Erode - štai iš Yisk partysiau dėžę, ryt išsipjausiu sode įėjimą ir tikėsiuosi kad nepyps pasistiebęs mano pypsius

Uždarą tūliką esu savo mi*niui pirkusi, netiko, nenorėjo Grikis jo vilktis nė už ką
vat mažą dėžutę apsivelka, tunelius ant savęs užsimauna o uždaras tūlikas netinka matai, turbūt stiliuko neatitinka blyn
šiaip didelių dėžių Yisk būna
Weronica - tuoj namus apgraibysiu bo visą savaitę netvarkyti ir ataikant vakaro
arbūzą parvilkau, visiems užteks
tegul TB į Uteną pro mane važiuoja

Uždarą tūliką esu savo mi*niui pirkusi, netiko, nenorėjo Grikis jo vilktis nė už ką

Weronica - tuoj namus apgraibysiu bo visą savaitę netvarkyti ir ataikant vakaro

Bela pagaliau pamėgo dėžutes, net murkia iš laimės...kai ją dėžutėj nešioja po namus mano jaunesnioji