Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Turiu šiek tiek laiko iki maitinimo smile.gif

Kruopos ir Grikio nauja drąskyklė labai šilta visom prasmėm, ne veltui Kruopa tokia apsipatenkinus, net šviečia

Kiarutė visai maža paliko...nors ji ir už Bosiuką mažesnė buvo, Olis bus rimts vyras wub.gif

Erendira, ačiū, bet jūs ką tik pagelbėjot man

Ainu svečių nelaukia biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 21, 20:30)

Diinka, pagalvojau, čia jutubės kažkoks filmukas. O paskui žiūriu žiūriu - kažkaip šunys matyti labai...  blink.gif  doh.gif
Mažiukai...  Kuo maitini?

Ožkapieniu, bet vaikai labai gyvybingi, judrus ir stiprūs, jau kokios geros savaitės, nes vvienam šiandien jau akytės praplyšo. Kol kas valgom 7 kart per parą, per kartą mažiai po 10 ml iščiulpia šįryt pasvėriau- tai mažiausias -150g, didžiausias juoodukas- 200g. pakankamai dr8ti, labai tikiuosi kad pavyyks užauginti be mamkos Dona lyg dar turi pieno, bet niekaip aš jos neprikalbinu verysad.gif O nuo pirmadienio į darbą (Ir visos mano planuotos kelionės į tauragę ir Vilnių vėl atsideda) Ką reiks su mažiais daryt...darbe ir bus prisikaupę darbų, teks art,,,,

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2016 07 21, 20:46)
  Diinka  O jei mažiai pažįstų tavo mergas ,gal anom pienelio atsirastų ,būtų lengviau,žinau ,kad tokių dalykų būna ir neretai,nu čia filosofija aišku bet...

Tai kad jos nebando gultis, kad maitint, išsigąsta, kai mažiai prie gulinčios prieina.....aš džiaugiuos, kad subiniukus nuprausia...be priežiūros palikt su mažais nedrįsčiau ...
Atsakyti
user posted image
Trys karžygiai hihihi.gif
Ainu grožis wub.gif
Diinka, jei galima sąsk. nr až, nors kelis eu atmesiu. Negaliu skaityti ir klausytis tokių istorijų. Ir kas šlykščiausia, beveik niekuo negaliu padėti. Nekenčiu tokių žmogėnų gun_bandana.gif
Su taksu problemos tik buvo praėję, tik plaukai pradėjo augti, ir vėl išsikasė šoną. doh.gif
Buvom pas gydytoją, tai įtaria alergiją, neaišku kam, arba klubų sąnarių bėdas. Va šito ir aš nesitikėjau,nors nereikia panikuoti, gal tų bėdų ir nebus.Bet nuotaiką sugadino kapitaliai verysad.gif
Atsakyti
Lisiteja kokia puiki gauja wub.gif ir kad taksiukui nieko rimta nebut 4u.gif
Diinka papiesk sask nr, bo fb neradau jos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 liepos 2016 - 20:24
Ainu grazuole !
Listejos karzygiai sildosi smile.gif
Atsakyti
Lisitėjos trio įvairiausiems skoniams wub.gif tokia idilė ir atsipalaidavimas. Ir aš savaitgalį taip gulėsiu, nieko nedarysiu, saulės atokaita džiaugsiuos, va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 21, 22:07)
Lisitėjos trio įvairiausiems skoniams  wub.gif tokia idilė ir atsipalaidavimas. Ir aš savaitgalį taip gulėsiu, nieko nedarysiu, saulės atokaita džiaugsiuos, va  mirksiukas.gif

Tu planuoji, dievas juokiasi... biggrin.gif
Atsakyti
Labai graži katukė Ruste, jamkit wub.gif drinks_cheers.gif

Ainu svečių piėmėja biggrin.gif Mamka begėdė barė

Diinka, varguolėliai... man jau greit alga, vėl tęsim paramą drinks_cheers.gif

Lisitėja, labai jau patogus šulinys katams, tarsi jiems ir būtų pritaikytas, nuolat miega biggrin.gif

Aš savaitgalį praleisiu terasoje, romantiškai - su arbūzais ir kitais vaisiais. Šiaip negalima daug jų, dėl cukraus, todėl pas mane dabar retai vaisių būna, bet šį savaitgalį prisipirksiu tiek kiek noriu ir atsiėsiu sočiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 21, 20:06)
Ainu svečių nelaukia biggrin.gif  wub.gif

Svetę sekioja iš paskos. Leidžiasi viešnios glostoma. Bet didelės meilės nėra. Tiesiog, stebi ir leidžia jai būti savo namuose. smile.gif Svetė pati turėjusi nemažai kačių, žino, kaip elgtis su katėm. O Čija tai gatava sulįsti naujai gyventojai į š...kną. Myli šita šunė žmones, o gerus žmones tiesiog dievina. smile.gif

Diinka, sėkmės su mažyliais 4u.gif kokia Tu kantri ir atkakli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 07 21, 21:18)
Tu planuoji, dievas juokiasi...  biggrin.gif

Visai tikėtina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 21, 22:19)
Labai graži katukė Ruste, jamkit wub.gif  drinks_cheers.gif

Ainu svečių piėmėja biggrin.gif Mamka begėdė barė

Diinka, varguolėliai... man jau greit alga, vėl tęsim paramą drinks_cheers.gif

Lisitėja, labai jau patogus šulinys katams, tarsi jiems ir būtų pritaikytas, nuolat miega biggrin.gif

Aš savaitgalį praleisiu terasoje, romantiškai - su arbūzais ir kitais vaisiais. Šiaip negalima daug jų, dėl cukraus, todėl pas mane dabar retai vaisių būna, bet šį savaitgalį prisipirksiu tiek kiek noriu ir atsiėsiu sočiai biggrin.gif

Aš tik ką mėlynių mostelėjau...
doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš turbūt durna, nu totaliai...

pamačiau foto ir toks pats jausmas kaip su Tiga... bijau, kad vyras tik nesupras niekaip sad.gif jau su Tiga sudėtingai buvo, bet priėmė (tiksliau ji pati per savo meilumą jam širdin sulipo)

https://www.facebook...100004206526000
Atsakyti
Ruste, sprendimas priimamas kartu su vyru. Vargšiukė akliukė.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 21, 22:26)
Ruste, sprendimas priimamas kartu su vyru. Vargšiukė akliukė.

Ozį jis išsirinko, važiavom kartu.
Ausių jis be manęs pasiėmė biggrin.gif
Tigą aš jau jo klausiau lotuliukas.gif

Globotinius sutinka, bet irgi pagal nuotaiką biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad kažkam širdis irgi suvirpės, ir man nereikės apsispręsti niekaip...

Atsakyti