Kruopos ir Grikio nauja drąskyklė labai šilta visom prasmėm, ne veltui Kruopa tokia apsipatenkinus, net šviečia
Kiarutė visai maža paliko...nors ji ir už Bosiuką mažesnė buvo, Olis bus rimts vyras

Erendira, ačiū, bet jūs ką tik pagelbėjot man
Ainu svečių nelaukia

QUOTE(Erode @ 2016 07 21, 20:30)
Diinka, pagalvojau, čia jutubės kažkoks filmukas. O paskui žiūriu žiūriu - kažkaip šunys matyti labai...

Mažiukai... Kuo maitini?
Ožkapieniu, bet vaikai labai gyvybingi, judrus ir stiprūs, jau kokios geros savaitės, nes vvienam šiandien jau akytės praplyšo. Kol kas valgom 7 kart per parą, per kartą mažiai po 10 ml iščiulpia šįryt pasvėriau- tai mažiausias -150g, didžiausias juoodukas- 200g. pakankamai dr8ti, labai tikiuosi kad pavyyks užauginti be mamkos Dona lyg dar turi pieno, bet niekaip aš jos neprikalbinu

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2016 07 21, 20:46)
Diinka O jei mažiai pažįstų tavo mergas ,gal anom pienelio atsirastų ,būtų lengviau,žinau ,kad tokių dalykų būna ir neretai,nu čia filosofija aišku bet...
Tai kad jos nebando gultis, kad maitint, išsigąsta, kai mažiai prie gulinčios prieina.....aš džiaugiuos, kad subiniukus nuprausia...be priežiūros palikt su mažais nedrįsčiau ...