QUOTE(Magnuna @ 2016 07 22, 13:33)
Busy - suplepėsim viskų ir sustarsim kai pas tave būsiu
Man gerai kai aš viena, kur noriu ten lakstau

paprasčiau gaunasi
O dėl mūsų temos tai labai pritariu - šitiek šaunių žmonių čia sutikau
Grikis irgi užvakar perpypė tūliką

parėjau po darbo sparnus paskum save vilkdama o čia še tau kad nori ir dar kvapelis myžės visą vonią užtvindęs

supykau baisiausiai, jau iš piktumo norėjau už pakarpos mižnių stverti o tas pamatęs kad į jį atsisukau tik kyšk galvą paglostyti, nu i ką, paglosčiau katinėlį, išvaliau tūliką, viską iššveičiau ir ieškosiu toliau dėžės aukštesniais kraštais
Magnun, pasakyk (ar parašyk) radus, ir aš pirksiu, kiek bekainuotų, nes nu ir Tašė atsistojus daro tą patį...
Ar čia užkrečiama? Ar kaip? Atsistoja ir atsistojus krato uodega ir žymisi, tai WC kraštas ir pervaromas - gi nemaža katė... Aš jau pareinu ir uostau, žinokit... Kaip pėdsekys Kačių Mamka ...
A, tiesa, sakiau pasakysiu ir kitiems.
Aš prie WC naudoju tokius kilimukus, kur surenka kraiką, kai katė lipa lauk ir prie pėdukių būna prilipę, nukrenta, eidama kilimuku palieka ant jo - ateini, nupurtai - ženkliai mažiau jo išneša.
Tai pas Žilinskienę klinikoj dideli yra palygint nebrangiai, kaina 4,7 euro.
Apsipirkau vakar 3, nes varau 0,5 etato - kačių kraiko šlavėja, 0,5 etato - maisto normuotoja, gydytoja ir stebėtoja - o jau glostytojai - MB su Jomantuku.
Kingas vakar Jomio lovą apvėmaliojo.
Patalynę gal ir taip skalbt reikėjo... Ai.
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 07 22, 14:22)
Erode, o kas dar uz tave sprendzia?
Aist gero tau poilsio

Man irgi arteja iskilmingas vaisiu apsirijimas
Finansai, Busy. Aš tiek prižiūrėjau vaizdų, tiek gniaužiančių kvapą upės ir kitų grožių, kad žinok, juodai noriu.