Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 22, 10:24)
Oi, Busiuk, kaip tave suprantu ir atjaučiu, ir tuo pačiu džiaugiuosi, kad aš tai perėjau.Kai išvažiavo mokytis, žliumbiau kaip karvė.Taip buvo gaila, ir jo ir savęs.Bet jei nenori, kad sūnus sėdėtų prie sijono iki kokių 40 metų, tenka daryti išvadas ir paleisti. Bus labai gera kai atvyks į svečius, o gal ir panelę atveš  parodyti mirksiukas.gif

Ta as suprantu gerai, todel tas liudesys nera nei stiprus nei i asaras stumiantis thumbup.gif drinks_cheers.gif

Jam reikia ismokti savarankiskumo, todel as tik uz, kad greiciau pradetu mokytis 4u.gif
Atsakyti
Brukne - kiba teks tau žirklių imtis ir patrumpinti kelnes Toriukui, jam kol nesugis skauda kai šukomis peši g.gif
Busy - pradžioje bus keista, kad vaikio nėr namie o paskum priprasi 4u.gif taip jau yr juk, kad vaikai namus palieka 4u.gif svarbiausia, kad viskas sūnui gerai sektųsi darbe ir viskas bus šaunu 4u.gif o buto įrengimas irgi smagūs rūpesčiai 4u.gif
Atsakyti
Nu taigi tu greit uzpildysi tuscia jo kambari biggrin.gif O kaledoms susibegsim vel visi, gal ir tu? bigsmile.gif

O gal dar yra pageidaujanciu pas munei i svecius, kartu su Magnuna? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 liepos 2016 - 12:04
QUOTE(busycat @ 2016 07 22, 13:02)
Nu taigi tu greit uzpildysi tuscia jo kambari biggrin.gif O kaledoms susibegsim vel visi, gal ir tu? bigsmile.gif

Kaip smagu, kad visi taip šeimom bendraujate, aš galvoju, jei ne katės, gal Busy ir Magnunos, Diinkos, Gielux, Daredi ir Rustės, Erendiros ir nepažinčiau.

Kingas permyža WC...
verysad.gif verysad.gif verysad.gif pavargau.
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 07 22, 13:02)

O gal dar yra pageidaujanciu pas munei i svecius, kartu su Magnuna?  thumbup.gif

Labai noriu, bet žinai, ne aš viena sprendžiu.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 liepos 2016 - 12:04
QUOTE(Erode @ 2016 07 22, 13:04)
*Kaip smagu, kad visi taip šeimom bendraujate, aš galvoju, jei ne katės, gal Busy ir Magnunos, Diinkos, Gielux, Daredi ir Rustės, Erendiros ir nepažinčiau.

**Kingas permyža WC...
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  pavargau.

* Ir aš džiaugiuosi, kad į šitą temą Vilkra mane atsivedė. Tiek daug gerų draugių, mielų katinų, prasmingų darbų ir juokingų pliurpalų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

**o kur myža? Pas mus Ozis irgi tai į boksą daro, tai už jo... visai netyčiom, ten kur zizina, pastatė vyras tuščią plastikinį butelį. Ir jis ten neina! nei karto nepadarė už bokso. Pirma galvojau, gal čia susiję su Tiga, Peper, nu atseit "nemyšiu po mergų", bet ir jom jau neesant jis ten buvo padaręs. Butelįs stebuklingas kažkoks g.gif

---------------

Paskambinau katytės globėjai, pakalbėjom. Ji daug papasakojo, ir kaip Vidam ir sako, tvarkos, bent kažkiek vis tik reikia, ir ne tai, kad ji ten užšoks kažkur, ar bus palikta, jai per baisu gali būti mūsų "sandėlio tipo bardakų namuose su tiek chebros"... Nutarėm, kad jei atsiras jai geresnės sąlygos, tai ji važiuos ten, o jei ne, liks gal net pas globėją, ar paimsim mes. Vėliau. Tai va, mano viduje dabar ramybė, kad norai teisingi, tik aplinkybės ne tokios, kokių reikėtų tokiam ypatingam kačiukui. wub.gif
Atsakyti
Busy - suplepėsim viskų ir sustarsim kai pas tave būsiu drinks_cheers.gif
Man gerai kai aš viena, kur noriu ten lakstau 4u.gif paprasčiau gaunasi smile.gif
O dėl mūsų temos tai labai pritariu - šitiek šaunių žmonių čia sutikau thumbup.gif
Grikis irgi užvakar perpypė tūliką doh.gif parėjau po darbo sparnus paskum save vilkdama o čia še tau kad nori ir dar kvapelis myžės visą vonią užtvindęs doh.gif supykau baisiausiai, jau iš piktumo norėjau už pakarpos mižnių stverti o tas pamatęs kad į jį atsisukau tik kyšk galvą paglostyti, nu i ką, paglosčiau katinėlį, išvaliau tūliką, viską iššveičiau ir ieškosiu toliau dėžės aukštesniais kraštais unsure.gif
Atsakyti
Erendira, neberodai Pelėdos, gal praleidau ir jau padovanojai ? Labai įdomu kiek ji paaugo smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Viskas, man jau savaitgalis, kurio tikrai nusipelniau. cool.gif
Savaitiniai svečiai išlydėti, jaunėlis stovykloje. Namai tuštutėliai patapo, na, likom tik mes su vyru, didčkis ( kaži, ar tas žodis taip rašosi g.gif ), šuo ir katė.
Busy, kaip prasminga va taip sūnų išgyvendint. drinks_cheers.gif o liūdesys praeis su laiku. 4u.gif
Erode, o tai gal Kingui uždaro wc reikia? unsure.gif pailsėk savaitgalį, palepink save 4u.gif
Aš čia prieš kelias dienas po namus laksčiau, ieškojau, kas kur priš...o ar prim...o nevietoj. Po nosies kaišiojimo paloviuose, guoliuose, šiukšlių dėžių bei mazgotės uostymų, paaiškėjo, kad kvapą skleidžia draugės iš Prancūzijos parvežtas ypatingo prabangumo camembert'as, suvyniotas, beje į du sandarius maišelius bei įdėtas į šaldytuvą. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 liepos 2016 - 13:05
Erode, o kas dar uz tave sprendzia? biggrin.gif

Aist gero tau poilsio drinks_cheers.gif Man irgi arteja iskilmingas vaisiu apsirijimas
Atsakyti
Aist - o kaži pas tave šaldytuve ir visi kiti produktai dabar prabangiu sūriu kvepia jeigu net per uždarą šaldytuvą kvapas jaučiasi biggrin.gif
Aš irgi jau tuoj tuoj savaitgalį pradėsiu rolleyes.gif jau penktadienį nė už ką po darbo nesėdėsiu schmoll.gif nusipirksiu arbūzą, įsitaisysiu šezlonge ir jungsiuosi prie Busy vaisių valgyme biggrin.gif vakare žvakes dar susidegsiu ir toliau arbūzą valgysiu biggrin.gif kai įtaisiau katodromą savo uodegoms tai atgavau savo naudojimui šezlongą biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Magnučiuk, viskas kvepia. Bet tai paradoksas man didžiausias, kad tą sūrį valgant nepaisant kvapo, ypatingai subtilus ir skanus. doh.gif
Arbūzas ant stalo, šilauoges pacientė padovanojo- jungiuos prie vaisinių merginų drinks_cheers.gif
Labanakt, einu pietų miego. Visą savaitę po 5 h miegojus, bandysiu per savaitgalį save reabilituoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 liepos 2016 - 13:52
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 22, 13:33)
Busy - suplepėsim viskų ir sustarsim kai pas tave būsiu  drinks_cheers.gif
Man gerai kai aš viena, kur noriu ten lakstau  4u.gif paprasčiau gaunasi  smile.gif
O dėl mūsų temos tai labai pritariu - šitiek šaunių žmonių čia sutikau  thumbup.gif 
Grikis irgi užvakar perpypė tūliką  doh.gif  parėjau po darbo sparnus paskum save vilkdama o čia še tau kad nori ir dar kvapelis myžės visą vonią užtvindęs  doh.gif  supykau baisiausiai, jau iš piktumo norėjau už pakarpos mižnių stverti o tas pamatęs kad į jį atsisukau tik kyšk galvą paglostyti, nu i ką, paglosčiau katinėlį, išvaliau tūliką, viską iššveičiau ir ieškosiu toliau dėžės aukštesniais kraštais  unsure.gif

Magnun, pasakyk (ar parašyk) radus, ir aš pirksiu, kiek bekainuotų, nes nu ir Tašė atsistojus daro tą patį...
Ar čia užkrečiama? Ar kaip? Atsistoja ir atsistojus krato uodega ir žymisi, tai WC kraštas ir pervaromas - gi nemaža katė... Aš jau pareinu ir uostau, žinokit... Kaip pėdsekys Kačių Mamka ... smile.gif
A, tiesa, sakiau pasakysiu ir kitiems.
Aš prie WC naudoju tokius kilimukus, kur surenka kraiką, kai katė lipa lauk ir prie pėdukių būna prilipę, nukrenta, eidama kilimuku palieka ant jo - ateini, nupurtai - ženkliai mažiau jo išneša.
Tai pas Žilinskienę klinikoj dideli yra palygint nebrangiai, kaina 4,7 euro.
Apsipirkau vakar 3, nes varau 0,5 etato - kačių kraiko šlavėja, 0,5 etato - maisto normuotoja, gydytoja ir stebėtoja - o jau glostytojai - MB su Jomantuku.
Kingas vakar Jomio lovą apvėmaliojo.
Patalynę gal ir taip skalbt reikėjo... Ai. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 07 22, 14:22)
Erode, o kas dar uz tave sprendzia?  biggrin.gif

Aist gero tau poilsio  drinks_cheers.gif Man irgi arteja iskilmingas vaisiu apsirijimas

Finansai, Busy. Aš tiek prižiūrėjau vaizdų, tiek gniaužiančių kvapą upės ir kitų grožių, kad žinok, juodai noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 liepos 2016 - 14:01