Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

Mūsų vaikas turi 2 vardus. Tai vienas iš jų buvo duotas pagal mūsų vestuvių dieną rolleyes.gif , o kitas pagal vyro giminės pradininko Lietuvoje vardą ax.gif
Atsakyti
O stai mes su vyru, kol laukiausi, is anksto nesigilinom i vardus. Tik paskutiniame nestumo menesyje priverciau praversti kalendoriu ir isrinkti jam patikusius mergaiciu ir berniuku vardus, kadangi nezinojom, kas gims. Ta pati padariau ir as ir palikom tuos vardus, kurie pas abu kartojosi. Kai gime dukryte ir bandem "prisegti" bent viena is isrinktu vardu, tai ne vienas nelipo, nors tu ka. I galva sove mintis, kad dukrytes vardas butinai turi buti susijes su vandeniu. Ir priezasciu tam buvo ne viena. Pirmiausia, dukryte buvo pradeta prie juros; maudantis nesciai po dusu, mazyte kaip paselusi pradedavo spardytis (nutariau, kad labai patinka vanduo); gime po vandens zenklu Zuvys. Na, priezasciu kaip ir pakankamai. Turejau du variantus - Upe ir Adrija. Ties pastaruoju ir apsistojome. Nesidomejau tada sio vardo reiksme. Tiesiog jauciau, kad padariau tinkama pasirinkima ir dabar abu su vyru tuo labai dziaugiames, kaip, manau ir dukryte, kurios is vandens neina istraukti biggrin.gif .
Taigi, nemanau, kad varda verta galvoti dar negimus vaikeliui. Ne is vienos drauges girdejau, kad dazniausiai pasirinktas is anksto variantas lieka "uz borto", kadangi nelimpa vaikui ir tiek.
Atsakyti
mes vardą ilgaim galvojom,nes visi su savais prietarais,tai jau gimus vaikeliui norejom duot martynas,bet vyras kartą žiūrėdamas filma išgirdo gabrieliu,mum labai patiko ir nusprendėm gabrieliu pavadinti savo sūnelį biggrin.gif o dabar daug kas sako kad labai gražus vardas bigsmile.gif na gal ir nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee @ 2006 05 30, 19:31)
mes vardą ilgaim galvojom,nes visi su savais prietarais,tai jau gimus vaikeliui norejom duot martynas,bet vyras kartą žiūrėdamas filma išgirdo gabrieliu,mum labai patiko ir nusprendėm gabrieliu pavadinti savo sūnelį  biggrin.gif o dabar daug kas sako kad labai gražus vardas  bigsmile.gif na gal ir nieko  4u.gif

Nu tikrai labai gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Niu mes tai irgi kai rinkom tai labai ziurejom prasme ir kad abiem patiktu, o kadangi nuomones labai isiskyre tai ilgai buvom neisrinke... O kai isirinkom Nauri tai visai net negalvojom kad gali netikti kitu variantu net ir neturejom...
Atsakyti
man sudetingiausia buvo isrinkti mergaitei varda.labai norejau Elenutes,bet vyrui nepatiko.ieskojom kompromiso.taigi vardyne pradejom isbraukineti nepatinkancius vardus,kol liko vyriskas Danielius.beliko tik galune pakeisti...
o jau paskutini varda tai buvau seniai sugalvojusi,kai dar nezinojau kad vaikutis gims.tai ir idejau.(visi vardai mano profilyje) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 21, 22:55)
4u.gif  O tu cia paskaitinek,issirink kokius 5-6 vardus,o paskui balsavimo/nuomoniu prasyk ax.gif  Nes vardas,toks jau dalykas,vienam patinka,kitam nesamone.... 4u.gif
  O as sitam forume radau varda Oskaras  wub.gif  Man jis grazus  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 06, 12:42)
yra labai daug visokiu knygu,kur yra milijonai vardų,gal kas sudomins.Pasiulyt galima laabai daug,bet tik gimus vaikeliui matysi ar tas vardas jam tinka,dažniausiai sugalvoji viena,o gimus kūdikėliui tas vardas jau nebepatinka,be to sako vardas atspindi žmogaus vidų.Man patinka berniuko vardas GRANTAS,ARNAS,o jei turėsiu dukra pavadinsiu GUNDA/yra panašus KUNIGUNDA,bet čia ne tas pats/

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man patinka šie vardukai - Jovaras,Daivoras,Aridas,Klotilda,Milita,Jorūnė,Aprile wub.gif
Atsakyti
Gražūs man vardukai: Domas, Ignas, Paulina, Gabrielė. Bet tikriausiai dar derinsit prie pavardės-jei ilga tai vardas trumpas ir atvirkščiai. Mes irgi iki paskutinės minutės nežinojom kas gims ir buvom išsirinkę vardą berniukui, o mergaitei dar keli mintyse buvo.
Atsakyti
Mergaitės vardas man gražus Lėja wub.gif
Atsakyti
Apskritai as uz trumpus vardus. Juos ir sutrumpinti graziau gaunasi. Pvz, kaip graziai trumpinti varda Kotryna? g.gif Man grazus mergaiciu vardai: Meda, Ema, berniuku - Ignas, Rytis.
Papildyta:
ESu girdejusi apie toki prietara, kad vaikams negalima duoti mirusiu seneliu vardu. Butu idomi supermamyciu nuomone apie tai.
Atsakyti