Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

man gal dar per anksti galvot, bet jau galvoj sukasi iv. vardai bigsmile.gif
100% jauciu, kad bus berniukas smile.gif o berniukui atrodo, kad bus labai sunku isrinkti varda. jei nieko nesugalvosiu, bandysiu vartyt knygas - dievu, ugnikalniu pav. ax.gif
Atsakyti
aš dar prieš pastodama galvojau apie šį vardą. Tiesiog kartą užkliuvo ir negalėjau pamiršt. KUo toliau, tuo labiau jis man patiko. Kai laukiausi, neliko jokių abejonių, kokiu vardu pavadinti savo mažylį wub.gif
Atsakyti
Ilgai galvojome, varteme knygas ir t.t. Labai nesutapo nuomone su vyru. Bet karta vel pasiemusi vardu knyga, atsiverciau aprasyma apie varda ŠARŪNAS. ia visai jis man patiko ir jei trumpins varda tai aisku kaip. Bet mano brangiausiam nepatiko schmoll.gif o kai pagimdziau, tai jis ta varda ir uzdejo maziui bigsmile.gif
Atsakyti
varciau visus vardynus, kurie turbut tik yra smile.gif tiesiog norejau vardo nebutinai kazkuo ypatingo, bet tokio, kuri perskaicius, "uzsikabinciau". taip ir buvo...
Atsakyti
Nuo pat nestuke.gif pradžios, ėmiau ieškoti vardų leliukams. Ir visą nėštumą aš siūlydavau vyrui- jis atmesdavo, nes visada sugalvodavo kokią nors pravardę doh.gif doh.gif
Galų gale (susidarėm tam tikrus kriterijus vardui), likus labai nedaug iki gimdymo, radau šį vardą, kuris mums abiems patiko clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 22 gegužės 2006 - 11:05
As abu pavadinau, ju vardus isgirdau per TV man jie patiko, o vyras nieko neturejo ka pasiulyti
Atsakyti
Mes vartėm kalendorius, vardų žinynus smile.gif
Atsakyti
Visada maniau, kad turėsiu berniuką ir vardą buvau jam sugalvojusi,tačiau vakar padarė ultragarsą ir pasakė, kad bus mergytė tongue.gif Man jau septyni mėnesiai ir likau pasimetusi.Nė vienas mergaitiškas vardukas man prie širdelės nelimpa. doh.gif doh.gif
Atsakyti
man buvo panasiai kaip Kristi13, niekas nepatiko. vyras labai norejo duoti Gerda, paskui bandem derinti tarpusavyje ivairius variantus (tiesiog nejauciau, kad mano dukryte galetu buti Gerda). pagaliau viena diena nusprendziau day.lt paziureti vardukus visus ir is karto uzkliuvo Aina. si varda zinojau senai, bet niekada jis man nebuvo ypatingas. o vat tada paskaiciau day.lt ir supratau, kad jis butent mano dukrytei thumbup.gif o kiek veliau issiaiskinom, kad amzinatilsi vyro tevelis labai norejo dukrai ar anukei duoti toki varda. ar ne sutapimas? g.gif senelis atsiunte anukei vardeli ax.gif
Atsakyti
Kai dar net savo būsimo vyro nebuvau sutikusi, galvojau kad jei kada turėsiu dukrą, tai pavadinsiu ją Aida. Kai laukiausi irgi galvojau apie Aidos vardą, dar gražus vardas buvo Erinija (turėjau kursiokę tokiu vardu). Kai gimė dukra, vyras vardą Aidą atmetė, nes jam nepatinka mergaitiški vardai padaryti iš berniukiško varianto, O Erinija - anot jo iš vis kažkoks nesamoningas buvo. Vyras pasiūlė savo variantą, man jis visai neblogas pasirodė.
O dabar galvoju, kodėl ir aš vardą Aidą atmečiau g.gif , kažkokia pogimdyvinė depresija turbūt buvo užėjus, nes tada žiūrėjau į dukrą ir nelipo jai tas vardas. Nu jei kada dar Dievulis atsiūs dukrytę, tai ji tikrai bus Aida ax.gif
Atsakyti
As besilaukdama sapnavau net 2 kartus,kad saukiu sunu vardu,nors dar net nezinojau,ko laukiuos-sunaus ar dukros.Perverciau visus gautus vardynus,gimus net kuri laika kitu vardu bandem vadint,bet galu gale prilipo tas susapnuotas.Matyt pacio vaiko sugalvotas ir man pasufleruotas. bigsmile.gif
Atsakyti
mes kai rinkome mums buvo labai svarbi vardo reikšmė.
Atsakyti