Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

Mergaitei varda rinkome vadovaudamiesi keliais kriterijais - norejome lietuvisko vardo, pageidavome, kad nebutu toks, kuri turi kas antra moteris, taip pat rupejo, jog butu dviskiemenis 4u.gif , na ir, zinoma, jog tiktu vaikui 4u.gif
NESIGAILIME 4u.gif
Atsakyti
Manau, nemažai naudingos info rastumėte paskaičiusi diskusijas subforumuose " Bendros diskusijos apie vardus" ir "Vaikų vardai" 4u.gif
http://www.supermama...hp?showforum=53
Atsakyti
na aš parašysiu ne apie savo vaikų vardus o apie savo,esu Janina tai nešu šį vardą kaip kokį sunkų akmenį,ir taip 30 metų
nemėgstu jo ir manau niekada nepamėgsiu,ir niekad negaliu jo ištart be susigėdinimo unsure.gif verysad.gif
tad savo vaikams rinkau vardu atsižvelgdama,kad jiems jį pasakyti nebus gėda...
Laurynas-nežinau iš mokyklos laikų patiko tas vardas
Tauridas išgirdau ir prilipo
Arminas taip pat patiko
dar patikdavo Saulius -Sauliukas(bet gaila,kad ne patį gražiausia žmogų pamačius,nebesinorėjo jo dėt savo vaikui)
ar mažajam norėjau dėti Karoliukas nes jis taip atrodė kaip mažas karaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Mano pazistamos vardas Janina, ji irgi labai nepatenkinta buvo ir sulaukusi 25 pasikeite i Jolanta, sorry uz OT 4u.gif
Atsakyti
as savo dukrytei daviau varda DAINORA 4u.gif vaikystei turejau labai gera drauge tokiu vardu,kai susipazinom tokio vardo buvau negirdejus ir jis man pasirode labai grazus ir lietuviskas .tai visada sakydavau jei bus dukryte tai duosiu tokiu varda smile.gif taip ir atsitiko 4u.gif
Atsakyti
Savo pirmąjam sūnui daviau prosenelio vardą (tarp kitko iš vyro pusės), sūnui vardas patinka. O antras sūnus gavo man patikusi vardą, labai simpatišką jaunuolį pažinojau tuo vardu (tikrai nebuvo mano simpatija). O kaip off topic - mano draugė Janina nekenčia savo vardo, o man labai gražu, Janytė, Janutė, lenkiškai -Janeczka.
Atsakyti
oho kiek cia jau prirase mamkos bigsmile.gif thumbup.gif
kai rinkau varda dukrai svarbus kriterijus buvo tai, kad vardas butu sventas, antras kriterijus,kad pravarde sunku butu parinkt biggrin.gif lotuliukas.gif ir kad zinoma graziai skambetu...... mano mama,pamenu,kai gime dukra man norejo, kad as ja pavadinciau Malvina....aga sakau-gims bernas bus buratinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
varda sunui rinko vyras...tiksliau nerinko o nuo pat pirmos dienos suzinojes,kad laukiuosi pareiske, kad bus toks vardas ir taskas ir daugiau jokiu diskusiju nei nekilo biggrin.gif jo senelio garbei jis sunu pavadino 4u.gif
p.s. Janina man irgi grazus vardas....ir vardadieni galima kaip gimtadieni svest thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturta79: 05 kovo 2013 - 18:38
nu reikia pagalbos tai reikia biggrin.gif

mano vyresnysis sunus Justinas, tiesiog patiko pats vardas, lengvai isimenamas, man jis svelnus ir skambus, po to paaiskejo kad mano prosenelis irgi buvo Justinas taigi netycia tesiam tradicijas tongue.gif

maziukui daviau Emilio varda, labai laukiau ir norejau dukrytes ir jai buvau isrinkus Emilijos varda, nes jis man labai patiko dar pries 10 m. kai susipazinau su vienais zmonemis ir ju dukrele buvo tuo vardu, deje likimas leme kad turiu suneli tai varda tik galune teko pakeisti biggrin.gif bet pats vardas man labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 05 kovo 2013 - 18:54
Mes savo vaikams rinkome labai sunkiai, norejome senovisku, tikru vyrisku, karingu na kaip vyrai, murai, azuolai uzaugtu biggrin.gif biggrin.gif Na ir pavadinome pagal reiksmes ir aisku skambesi Norbertas ir Ervinas, o mano mama mane pavadino, nes nuo vaikystes svajojo, kad tures mergaite Justina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturta79 @ 2013 03 05, 19:37)
p.s. Janina man irgi grazus vardas....ir vardadieni galima kaip gimtadieni svest thumbup.gif

na su tuo šventimu,taip pat problemos esu gimusi 17 tai lygiai savaitė iki Joniniu unsure.gif tai kažkaip užmiršta mane sveikint kiti per gimtadienį,o sveikina vardadienio proga ..tai sakau savaite ankščiau galėjote gėles nešti... ax.gif

ps..Joniniu nešvenčiu,ir sau netaikau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 05 kovo 2013 - 19:50
Ačiū labai! smile.gif
O rinkdamos vardą, kreipėte dėmesį į jų reikšmę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligelite @ 2013 03 05, 20:35)
Ačiū labai! smile.gif
O rinkdamos vardą, kreipėte dėmesį į jų reikšmę?  4u.gif

pries pirmos dukros gimima buvau uzsirasius man patinkancius vardus ir pirkausi knyga ka reiskia vardai-net uzsirasius kazkur turiu biggrin.gif
Atsakyti