Nu blem. Pavalgiau persiku. Ir dar varskes surio ant virsaus.. . Nu kas per nesusikalbejimas su smegenimis
QUOTE(Irikira @ 2016 07 25, 14:10)
O man siandien grybai auksiniai gavos, pameciau raktus nuo masinos. Teko viska lauzti, baisu pagalvoti kiek kainuos dabar man remontas

Nu tikrai,kad auksiniai.Neliūdėk labai,bent jau grybų turėsi.Ir dar galvok,kad būna didesnių nelaimių.Bandau kažkaip paguost

QUOTE(Irikira @ 2016 07 25, 16:10)
O man siandien grybai auksiniai gavos, pameciau raktus nuo masinos. Teko viska lauzti, baisu pagalvoti kiek kainuos dabar man remontas

Dar norejau zoles padegint-suslapo

Mastau ryt i miska lyst,o po jo i soda

QUOTE(dovilepp @ 2016 07 25, 17:24)
Nu blem. Pavalgiau persiku. Ir dar varskes surio ant virsaus.. . Nu kas per nesusikalbejimas su smegenimis
Tai nors nebaisu,suris ir dar varskes neuzskaitom kaip grieka

Kepu vakarienei du ketvirciukus,viena normalu ir viena mazyti.Gausis vienas didelis

Po obuoliu labai valgyt norisi

Jau po vakarienės.Kepiau plaktus kiaušinius su svogūnų laiškais ir pomidorą prigriebiau.Priešaky dar labai daug kiaušinių
Irikira,kaip tu atlaikei tą kiaušinių savaitę,labai sunku buvo?

...taigi vakar matei,kad sampano buteli istustino
Va iki ko privede
Bliamba,valgyt noriu,tramdau save...Isgeriau linu semenu,bandau kazkaip apgaut skrandi
Erzina per telika su tom nuotraukom kur grazus grybai...
Reikia kazkaip ir man issiruost zygiui i miska

Bliamba,valgyt noriu,tramdau save...Isgeriau linu semenu,bandau kazkaip apgaut skrandi

Erzina per telika su tom nuotraukom kur grazus grybai...

Oneiga, Mute teisi
o ir +200g per savaite sugebejau priaugt, nieko gero vieni kiausiniai..
O ir vaisiu diena visiskai nepasiteisino, privalgiau keptu grybu vakarui, dar 5riesutus tuos tokius didziulius(nezinau pavadinimo)
O as siemet jau nevaziuosiu grybauti, vyras visa gyvenima primins man siandienos vaziavima. Gerai, kad dar nedaug kainuos. Bet sulauzyti spyna ir uzkurti masina ne 5min reikia, kai per tv rodo
o kai jau uzkure masina, prisiminiau gi turiu technine pagalba kelyje su privalomuoju draudimu
zodziu stresa uzvalgiau grybais

O ir vaisiu diena visiskai nepasiteisino, privalgiau keptu grybu vakarui, dar 5riesutus tuos tokius didziulius(nezinau pavadinimo)
O as siemet jau nevaziuosiu grybauti, vyras visa gyvenima primins man siandienos vaziavima. Gerai, kad dar nedaug kainuos. Bet sulauzyti spyna ir uzkurti masina ne 5min reikia, kai per tv rodo

Na tai pati nenuvairuosi i miska,Tave nuves ir raktu nepatikes
Suprantamas ir pateisinamas siandieninis nutrukimas
As buciau turbut kibira ledu tokia proga iskabinus.
Papildyta:
Cia turbut per ta sampana taip nutiko
sujauke jis prota ir budruma....reikia gi kaltininka surast

Suprantamas ir pateisinamas siandieninis nutrukimas

Papildyta:

Kaip užsinorėjau ledų...Keturias porcijas turiu.Jei ryt vėl 0 ar +,tikrai surysiu juos
Nors nea,nerysiu,turiu gi tuos lašinius kaip nors nukrapštyt.O kad taip Irikiros svorį turėčiau...Suknelių lėkčiau pasimatuot...Guliu,svajoju
Labanakt.

Labanakt.
QUOTE(Mutė @ 2016 07 25, 21:55)
Na tai pati nenuvairuosi i miska,Tave nuves ir raktu nepatikes
sujauke jis prota ir budruma....reikia gi kaltininka surast 

Tai kol as neprikalbinu tai nieks ir nevaziuoja i miska, dabar net neklausys

As tai radau pasiteisinima - man skubiai skubiai reik pailset prie juros

Oneiga nupirk dydziu mazesne suknele, neturesi kito pasirinkimo

Labanaktis
Labas rytas,-500g