Labas rytelis. Pas mane +100 g., arteja pms ir siaip visa istinus, bet vistiek minuso norisi, nes vakar saziningai atlaikiau

Pas mane irgi 0.VEL!!!!! Nieko griesno nevalgau,vandenuka stengiuosi gert,vaikstau po kelis km,o svoris nejuda . Siandien iskrova darau.Nusipirkau kefyriuko,pasistaciau buteli vandenuko ir lauksiu rezultatu.Jei vel ryt 0,tai nezinau ka suesiu :PVisus ledus,visus mergiotes iskeptus keksiukus ir dar ka nors

QUOTE(jurgiskis @ 2016 07 26, 10:27)
Labas rytelis. Pas mane +100 g., arteja pms ir siaip visa istinus, bet vistiek minuso norisi, nes vakar saziningai atlaikiau 

Praeis pms ir skysciai pasisalins. Ir minusas bus didesnis iskart
Pritariu
O jei pradesit nervuotis tai svoris nekris
Atsargiai su iskrovom,nes po to pliusiukai ir nutrukimai kaip taisykle prisistato...cia as is savosios karciosios patirties
Dakota su Ziedlapiuku turbut patyliukais sukudejo
Lekiu iki sodo,padirbesiu ,pasikepinsiu,tikesiuos ,kad neprisipliusuosiu po fiz.kruvio
Papildyta:
geriau kiausiniene is 4 kiausiniu pasikepk
Papildyta:
Pietums ant sviesto pasikepiau vistienos krutineles (puse),paskaninau druska ,maltais kmynais ir krapu seklomis(misini toki susimaliau,daug krapu seklu prikaupiau),pries pabaiga idejau smulkiai pjaustytu cesnaku ziedu,jie svelnesni nei cesnako dantukas
Ankstyvi pietus gavosi.
Kava isgerta,lekiu, visoms skaniu ir sociu pietu

O jei pradesit nervuotis tai svoris nekris

Dakota su Ziedlapiuku turbut patyliukais sukudejo

Lekiu iki sodo,padirbesiu ,pasikepinsiu,tikesiuos ,kad neprisipliusuosiu po fiz.kruvio

Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 26, 12:45)
Jei vel ryt 0,tai nezinau ka suesiu :PVisus ledus,visus mergiotes iskeptus keksiukus ir dar ka nors 

geriau kiausiniene is 4 kiausiniu pasikepk

Papildyta:
Pietums ant sviesto pasikepiau vistienos krutineles (puse),paskaninau druska ,maltais kmynais ir krapu seklomis(misini toki susimaliau,daug krapu seklu prikaupiau),pries pabaiga idejau smulkiai pjaustytu cesnaku ziedu,jie svelnesni nei cesnako dantukas

Ankstyvi pietus gavosi.
Kava isgerta,lekiu, visoms skaniu ir sociu pietu

Nu gerai,gal ir neėsiu visko iš eilės
Bet šiandien vistiek kefyriukas,gal kažkaip išsijudins.O yra kam taip buvę,kad kelias dienas svoris nė iš vietos?Jau gal keturios,kai vienodai laikosi.Tikrai sąžiningai laikausi
Šiaip ne taip vieną savaitę be griekų apsiėjau ir jau didvyre jaučiuos
Dejuoju,kad nekrenta
Einu kavos ir daržan pasikapstyt.
Irikira,ar leki prie jūros?Ir aš norėčiau,bent jau prie ežero.Gėčiau sau,kepinčiausi... Bet ne,nereikia,ten būna labai daug pagundų

Irikira,ar leki prie jūros?Ir aš norėčiau,bent jau prie ežero.Gėčiau sau,kepinčiausi... Bet ne,nereikia,ten būna labai daug pagundų

QUOTE(Oneiga @ 2016 07 26, 12:04)
Nu gerai,gal ir neėsiu visko iš eilės :lotuliuka

Nea, siais metais nekaip nepavyks nulekti

Gal piršlienė būsi?Tikrai,vestuvės pinigų nemažai suvalgo
Aš tai kuriu planus,kaip čia nors dienai nulėkus pagulinėt prie ežero.Jei darbus sugebėsiu susidėliot,reiks lėkt kurią dieną.Gal dar kokią mėlynę,ar voverušką rasiu.Nors apie grybus gal nereikia Tau kalbėt?

Aš tai kuriu planus,kaip čia nors dienai nulėkus pagulinėt prie ežero.Jei darbus sugebėsiu susidėliot,reiks lėkt kurią dieną.Gal dar kokią mėlynę,ar voverušką rasiu.Nors apie grybus gal nereikia Tau kalbėt?

QUOTE(Oneiga @ 2016 07 26, 15:38)
Gal piršlienė būsi?Tikrai,vestuvės pinigų nemažai suvalgo

Va butent, pirsliausim, prasideda pasiruosimo maratonas

Vajetau kiek gražaus darbelio Tavęs laukia
Kažin kur visos dietininkės dingo?Mutė,tai žemės ūkį kelia
,aš su savo kefyriuku nelabai darbinga šiandien,tik liežuviu malt galiu,Tu irgi čia,o kur kitos
?

QUOTE(Oneiga @ 2016 07 26, 20:31)
Vajetau kiek gražaus darbelio Tavęs laukia
,aš su savo kefyriuku nelabai darbinga šiandien,tik liežuviu malt galiu,Tu irgi čia,o kur kitos
?

Istiesiau kojas trumpam. Tuoj kilsiu vaikus ruost miegui.
Dirbau visa vakara. Agurkus marinavau. Zemes lyginau. Bus pliusas po tokiu darbu
,..as cia
,pasikepiau ant sviesto 3 kiausinius,vel su smulkintais cesnaku ziedais,agurku 3 pasipjausciau,bandele perpjovus paskrudinau.Skani vakariene gavosi,bet va ,nesoti vis jauciuosi
Kazkoks kiauras maisas..
Sode saldunu obuoliuku priraiciau,matyt jie cia viska sujauke.Vakarienei per juos apelsino neissirasiau
O gal vistik puse suraitysiu,maz apramins besoti skrandi
Papildyta:
Nepriburk

Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 26, 22:38)
Istiesiau kojas trumpam. Tuoj kilsiu vaikus ruost miegui.
Dirbau visa vakara. Agurkus marinavau. Zemes lyginau. Bus pliusas po tokiu darbu
Nepriburk