Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Sveikos 4u.gif

Su rugsejo 1!!! Grazios dieneles vedancioms vaikus i mokykleles, darzelius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau diena,tai kaip uzsakyta sventei biggrin.gif
Irikira,kaip Tau dienele praejo?Ar didele klase turesi?
Mute,grizk namo.Gana klajot ir atostogaut-pavydas ima mirksiukas.gif Be to Tavo sodas apaugo zole,paliktas be prieziuros.Zinau,nes ir mano darziukas atrodo tragiskai biggrin.gif
Kaip gaila,kad baigesi vasara,negaliu schmoll.gif Einu vistos krutineles kept,pavalgysiu,gal nuotaika pasitaisys biggrin.gif

Atsakyti
aha, diena pasakiskai grazi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 01, 12:32)
Sveikos,

Mute,grizk namo.Gana klajot ir atostogaut-pavydas ima mirksiukas.gif Be to Tavo sodas apaugo zole,paliktas be prieziuros.Zinau,nes ir mano darziukas atrodo tragiskai biggrin.gif

...nepilk druskos ant zaizdos lotuliukas.gif netik zole apaugo,o ir obuoliais punanciais pasidenge...kapiec , baisu net pagalvot kas ten dedas cool.gif
O pavydet ner ko schmoll.gif jau 75kg,o ir is ritmo issimusau,kazko ir sveikatos nebuvo...
Sedziu ir pykstu,kad svorio nenugalejau,kad ruduo taip greitai atleke....

Pirmadieni startuoju!!!!!!!!!!
Su rugsejo 1aja (kam aktuali) 4u.gif man tai jau nebe svente ax.gif
Atsakyti
Ai numesim mes tuos kilogramus...gal lotuliukas.gif Man baliai praejo,tai irgi atsipalaidavau.Net nepastebiu kaip koks torto gabalas,ar bulviu koses vienas kitas saukstas i skrandi ikrenta.Va ir dabar sedziu dar pasmakre riebaluota biggrin.gif ,prikirtus voverusku grietines padaze.Bet jau kai susiimsim nuo pirmadienio... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 01, 20:25)
.Bet jau kai susiimsim nuo pirmadienio... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai net juokas sueme ar susiimsim lotuliukas.gif
Siandien zagareliu prikepiau,misraines su grybais ,morkom ,svogunais,ir silkute priraiciau...-sprogsiu.Greiciau tas pirmadienis ateitu biggrin.gif
Atsakyti
Laaaabukas! Kaip laikotes?matau atostogaujat? lotuliukas.gif
Startas nuo pirmadienio,reik per vasaros pliuuusaa nukratyt blush2.gif cool.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif oi kaip skaniai jus valgot wub.gif seiles tysta beskaitant :D tai jau pirmadieni lauksiu kompanijos rimtai nusiteikusios startuot 4u.gif o as va jau antra puoda kavos einu gert, nnu negaliu kaip pora savaiciu zombiauju naktim, maniskis toks neramus, kas valanda su parekavimais kelias, nu sianakt jau geriau miegojo, bet is ipratimo jau buvau ant itampos ir negalejau atsipalaiduot ir miegot, dar koju kelienius nakti ziauriai maude, ryte nubudau - nieko, tai dabar nesuprantu ar man sapnavosi ar tikrai. o as per sia sav grieztai su sportu draugavau ir su mityba plius minus, tai rezultate -1,8, bet va savaitgali laukia krikstyos ir anytos gimce, tai pergyvenu kaip cia reiks to savo grazaus rezultato nesusivaryti unsure.gif nu bet gal kaip nors, kai tiek pastangu ideta gal jau nenutruksiu nuo grandines ax.gif ai beje vakar apimtis dar pasimatavau, tai jei ne cm juostele tai to apimciu mazejimo tikrai nejausciau, tai zodziu, birzelio vidury sveriau 75,5, dabar tarkim grubiai 72, per 2,5 men nuo uzpakalio -3cm, talija -3cm, pilvo apacia per didziausia lasiaka -2cm, krutine -1cm, slaunis -3cm, ranka per storiausia vieta -1cm. Reik man labai padirbet su rankom ir nugara, nes po pazastim ant sonu tokie riebaliniai kabo, baisu unsure.gif
Atsakyti
Nu taip ir galvojau,kad paskutinis saukstas voverusku pakis kiaule :lotuliukas:Siandien+500g.Is to siuto isgeriau irgi 2 puodelius kavos ir...pribaigiau likusias vakarykscias voveruskas,va biggrin.gif
as**,gera minti pametejai,eisiu ir as apimciu pasimatuot,tik biski baisoka to,ka pamatysiu lotuliukas.gif Va su tais lasiniais po pazastim ir pas mane beda.Nors pas mane visur beda-ir su pilvu,ir su uzpakaliu,o labiausiai tai su smegenim,nes negaliu sustot edus blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi apsisisiot galima paskaicius biggrin.gif NUOTAIKA PAKELET thumbup.gif
Pas mane problemines kojos,rankos ir pilvas.Perspesiu del uzpakalio,ji reikia saugot,kad nenutirptu mirksiukas.gif Su sia dieta jis isnyksta verysad.gif Sportuot reikia,kad sedimoji nepradingtu!Man vis nesekas jo atstatyti schmoll.gif Kadaise taip norejau ji sumazint-atsargiai su tais norais ,pildosi jie tongue.gif
Zagareliai,misraine pribaigti,belieka pradet sveikesni ir tinkamesni maista rinktis,gana cia isdykaut!

Ziedlapiuk,kiek priauginai?
Atsakyti
Sveikos:)
Vestuves puikiai, prisisokom thumbup.gif
Vakar svente irgi visai gerai, buvo baisu, bet praejo gerai. Klaseje turiu 10mokiniu wub.gif taip lengva siandien dirbti su jais buvo:))
Per visus balius tiek komplimentu isgirdau, tai taip kelia pasitikejima savimi :) bet dar turiu 5numesti...
Per rugpjuti sugebejau tik 900numesti :) bet po vakar grizo su kaupu jie, as jau rytoj bandysiu laikytis tvarkingiau.. o tai net neturiu kada is ryto ant svarstykliu uzlipti..
Atsakyti
Tai nedidele klase,ar taip dabar visur su pradinukais?
Isivaizduoju ,akys dideles,viskas idomu dar tokiems maziukams.O mama nepavadina?Mano dukra,kai buvo pirmokiuke,tai mokytoja mama via pasaukdavo,o grizus namo ,mane mokytoja pavadindavo biggrin.gif
Atsakyti