Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Labas rytas. Daug nuodemiu po savaitgalio? Pas mabe +1kg. Turejau 2 jubiliejus. Stengiaus valgyt negriesna maista. Jokio alkoholio. Tik medaus tortas koja pakiso. Siryt saziningai kiausinis isvirtas 😁
Atsakyti
Labas smile30x30.png as irgi laaabai griesnai pagyvenau...pliusas didesnis.Verduos kiausini,apelsinas suvalgytas,kava paruosta.Pietums turiu slyvu.Vakarienei kiaulienos ispjova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 rugpjūčio 2016 - 09:54
...nezinau kas su manimi daros,jauciu,iskepiau sausainiu su saulegrazom ir po vakarienes juprie kavos prisiragavau, taip sakant ax.png
Dovilepp,kai Tau sekesi?
Atsakyti
Sveikos,
laikantis dietos tikrai galima numesti nemazai svorio, man per 2 su puse men nukrito 10kg, zinoma buvo ir nuodemiu, ir savaitgaliu griesnu;)
As dar negriztu, si savaite nusimato labai stresuota ir nuodeminga, tai nezinau kaip man cia seksis, bet jau nuo pirmadienio grisiu smile30x30.png
P.s. bet manau ir anksciau ateisiu, siandien tiek pagyru sulaukiau is bendradarbiu, taip smagu, kad 59.5 kg mano dabartinis tikslas smile30x30.png
Pasikeisiu kaip pirma diena? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 08 22, 21:53)
...nezinau kas su manimi daros,jauciu,iskepiau sausainiu su saulegrazom ir po vakarienes juprie kavos prisiragavau, taip sakant ax.png
Dovilepp,kai Tau sekesi?

Atlaikyta diena. Tik vakare surio torto gabaliukas. Vyro gimtadienis buvo. Sampano net atsisakiau 😊 visai alkoholio nebesinori. Gal 3men kaip be jo. Ir faina 😀

O si ryta -400g.

Oi, labas rytas ☺
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau parsiradau po penkiu dienu valgymo bet ka ir bet kada,lakstymo miskais,maudyniu,pirteliu,sedejimo prie lauzo ir tik su 400g pliusu.Sakyciau labai neblogai smile30x30.png Tai ka,vel imu pirma savaite,bet jau tikrai paskutini karta (taip tikiuosi biggrin30x30.png ) ir gal kaip nors pasieksiu tuos 65kg.
Ka ten ,Mute,keli sausainiai smile30x30.png As vakar vakare visa bulka ir dar sokoladuota surijau,kola uzsigeriau ir miegot nuejau ax.png
Atsakyti
Sveikutes smile30x30.png as truputi pradinginesiu,nelabai gausis ir dietintis.Vakar 0 turejau,o siandien nelipau ant svarstykliu.Geros dienos 4u.png

Atsakyti
Griztu, o cia taip tylu :)
Zodziu savaite atsipalaidavimo nieko gero, o tiksliau sokas 66.8, priaugau net 4kg blink.gif
Siandien tik vanduo ir 6kiausiniai, imsiu antra savaite, o nuo pirmadienio pirmoje startuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 08 25, 11:12)
Griztu, o cia taip tylu :)
Zodziu savaite atsipalaidavimo nieko gero, o tiksliau sokas 66.8, priaugau net 4kg blink.gif
Siandien tik vanduo ir 6kiausiniai, imsiu antra savaite, o nuo pirmadienio pirmoje startuosiu.

Kad ner nei kuo pasidziaugt. Pastriges ant 0 svoris.

Db vel turesi ka veikt. Numesi tuos 4kg greit
Atsakyti
Pas mane irgi 0.O ryt tai ir pliusas bus ,nes netiketai paciai sau,i picerija uzsukau .
Atsakyti
..o as atostogauju pajury...
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 08 25, 22:55)
..o as atostogauju pajury...

Smagumelis, kaip tik oras koks geras wub.gif

Na va po vakar kiausiniu ir agurku dienos, siandien -2.2kg thumbup.gif matyt pasisalino skysciai ir skrandzio turinys.

Grazios sauletos dieneles
Atsakyti