Labas rytas. Daug nuodemiu po savaitgalio? Pas mabe +1kg. Turejau 2 jubiliejus. Stengiaus valgyt negriesna maista. Jokio alkoholio. Tik medaus tortas koja pakiso. Siryt saziningai kiausinis isvirtas 😁
Labas
as irgi laaabai griesnai pagyvenau...pliusas didesnis.Verduos kiausini,apelsinas suvalgytas,kava paruosta.Pietums turiu slyvu.Vakarienei kiaulienos ispjova.

...nezinau kas su manimi daros,jauciu,iskepiau sausainiu su saulegrazom ir po vakarienes juprie kavos prisiragavau, taip sakant
Dovilepp,kai Tau sekesi?

Dovilepp,kai Tau sekesi?
Sveikos,
laikantis dietos tikrai galima numesti nemazai svorio, man per 2 su puse men nukrito 10kg, zinoma buvo ir nuodemiu, ir savaitgaliu griesnu;)
As dar negriztu, si savaite nusimato labai stresuota ir nuodeminga, tai nezinau kaip man cia seksis, bet jau nuo pirmadienio grisiu
P.s. bet manau ir anksciau ateisiu, siandien tiek pagyru sulaukiau is bendradarbiu, taip smagu, kad 59.5 kg mano dabartinis tikslas
Pasikeisiu kaip pirma diena?
laikantis dietos tikrai galima numesti nemazai svorio, man per 2 su puse men nukrito 10kg, zinoma buvo ir nuodemiu, ir savaitgaliu griesnu;)
As dar negriztu, si savaite nusimato labai stresuota ir nuodeminga, tai nezinau kaip man cia seksis, bet jau nuo pirmadienio grisiu

P.s. bet manau ir anksciau ateisiu, siandien tiek pagyru sulaukiau is bendradarbiu, taip smagu, kad 59.5 kg mano dabartinis tikslas

Pasikeisiu kaip pirma diena?

QUOTE(Mutė @ 2016 08 22, 21:53)
...nezinau kas su manimi daros,jauciu,iskepiau sausainiu su saulegrazom ir po vakarienes juprie kavos prisiragavau, taip sakant
Dovilepp,kai Tau sekesi?

Dovilepp,kai Tau sekesi?
Atlaikyta diena. Tik vakare surio torto gabaliukas. Vyro gimtadienis buvo. Sampano net atsisakiau 😊 visai alkoholio nebesinori. Gal 3men kaip be jo. Ir faina 😀
O si ryta -400g.
Oi, labas rytas ☺
Sveikos,
pagaliau parsiradau po penkiu dienu valgymo bet ka ir bet kada,lakstymo miskais,maudyniu,pirteliu,sedejimo prie lauzo ir tik su 400g pliusu.Sakyciau labai neblogai
Tai ka,vel imu pirma savaite,bet jau tikrai paskutini karta (taip tikiuosi
) ir gal kaip nors pasieksiu tuos 65kg.
Ka ten ,Mute,keli sausainiai
As vakar vakare visa bulka ir dar sokoladuota surijau,kola uzsigeriau ir miegot nuejau
pagaliau parsiradau po penkiu dienu valgymo bet ka ir bet kada,lakstymo miskais,maudyniu,pirteliu,sedejimo prie lauzo ir tik su 400g pliusu.Sakyciau labai neblogai

Ka ten ,Mute,keli sausainiai

Sveikutes
as truputi pradinginesiu,nelabai gausis ir dietintis.Vakar 0 turejau,o siandien nelipau ant svarstykliu.Geros dienos

QUOTE(Irikira @ 2016 08 25, 11:12)
Griztu, o cia taip tylu 
Zodziu savaite atsipalaidavimo nieko gero, o tiksliau sokas 66.8, priaugau net 4kg
Siandien tik vanduo ir 6kiausiniai, imsiu antra savaite, o nuo pirmadienio pirmoje startuosiu.

Zodziu savaite atsipalaidavimo nieko gero, o tiksliau sokas 66.8, priaugau net 4kg

Siandien tik vanduo ir 6kiausiniai, imsiu antra savaite, o nuo pirmadienio pirmoje startuosiu.
Kad ner nei kuo pasidziaugt. Pastriges ant 0 svoris.
Db vel turesi ka veikt. Numesi tuos 4kg greit
Pas mane irgi 0.O ryt tai ir pliusas bus ,nes netiketai paciai sau,i picerija uzsukau .
..o as atostogauju pajury...
QUOTE(Mutė @ 2016 08 25, 22:55)
..o as atostogauju pajury...
Smagumelis, kaip tik oras koks geras

Na va po vakar kiausiniu ir agurku dienos, siandien -2.2kg

Grazios sauletos dieneles