sveikos merginos.noriu prisijungti prie jusu.tiek kg prisiauginau kad baisu.suviliojo si dieta.
QUOTE(MAILUTĖ @ 2016 08 27, 19:46)
sveikos merginos.noriu prisijungti prie jusu.tiek kg prisiauginau kad baisu.suviliojo si dieta.
Junkis, junkis

QUOTE(Irikira @ 2016 08 28, 10:21)
Ne viena ne viena ir as dar cia makaluojuos

MAILUTE,junkis prie musu visu,bet lailykis,tik kaip Irikira,nes kitaip ne kas gausis

As vel nuo rytojaus pirmoke.Nu pasaka be galo

aciu merginos.reik apie 15 kg numest.net nepastebejau kaip jie uzaugo.pries metus laikiausi Dukano dietos buvau numetus visus.tai va visi autaugo.gal del to kad iki galo nesilaikiau,neuztvirtinau,o gal del to kad paleidau vadeles.nu zodziu.baisu paciai pasidare.pabandysiu sita.beja dar norejau paklausti o jus sportuojat.jei taip ka butent.ir kaip valgot tuos tris kartus.ar valandom ar seip kada jau norit valgyt.kaip ta diena padalint
Laba... savaitgalis darbingas ir nuodemingas obuoliu pyragu. +600g. Snd skysciai, persikai ir viskas bus ok
Ooo, smile gryzo senieji

Ooo, smile gryzo senieji

Labas rytas, labas:)
Imu pirma savaite, griesnuju like 1.4kg po visu svenciu ir atsipalaidavimu. Gerai butu per sia savaite ju atsikratyti.
Man tai nauja dilema, kaip darbe valgyti. Pasirinkimo didelio nera - vienas patiekalas pietums ir viskas
bet ir pietus 11val, ankstoka tikrai... o gal nevalgyti darbe, o grizus namo, bet cia kokia 15val bus... neistversiu tiek ilgai nevalgius nuo pusryciu
Imu pirma savaite, griesnuju like 1.4kg po visu svenciu ir atsipalaidavimu. Gerai butu per sia savaite ju atsikratyti.
Man tai nauja dilema, kaip darbe valgyti. Pasirinkimo didelio nera - vienas patiekalas pietums ir viskas

sveikutes
startuoju
atsibodo jau tas pastriges svoris, syryt 73
Papildyta:
sveika,
salia dietos tikrai ketinu sportuot, pas mane aplamai didziule beda dabar rankos ir nugara, nes cia dideles riebalu sankaupos, ir cia jau reik padirbet arba paciai su sportu arba eit pas masaziste, bet sakiau gal pradziai reik paciai det pastangas ir tuo paciu kad kunas sutvirtetu, presas, kojos, nes ziuriu kai prasimankstinu tai nugaros ir ranku taip nediegia ir nerakina, o be to turiu ir pusmetinuka nelengva kuri vis dar reikia patasyti nemazai
Papildyta:
del valgymo valandu ziuresiu kaip gausis, ryte anskti keliames, tai labai ilgai be pusryciu neisbunu, buna jau kokia 7 ir pusryciauju, pietus 12-13, o vakariene kokia 18 val
Papildyta:
geru atostogu
kada grizti?

startuoju

Papildyta:
QUOTE(MAILUTĖ @ 2016 08 28, 19:24)
aciu merginos.reik apie 15 kg numest.net nepastebejau kaip jie uzaugo.pries metus laikiausi Dukano dietos buvau numetus visus.tai va visi autaugo.gal del to kad iki galo nesilaikiau,neuztvirtinau,o gal del to kad paleidau vadeles.nu zodziu.baisu paciai pasidare.pabandysiu sita.beja dar norejau paklausti o jus sportuojat.jei taip ka butent.ir kaip valgot tuos tris kartus.ar valandom ar seip kada jau norit valgyt.kaip ta diena padalint
sveika,
salia dietos tikrai ketinu sportuot, pas mane aplamai didziule beda dabar rankos ir nugara, nes cia dideles riebalu sankaupos, ir cia jau reik padirbet arba paciai su sportu arba eit pas masaziste, bet sakiau gal pradziai reik paciai det pastangas ir tuo paciu kad kunas sutvirtetu, presas, kojos, nes ziuriu kai prasimankstinu tai nugaros ir ranku taip nediegia ir nerakina, o be to turiu ir pusmetinuka nelengva kuri vis dar reikia patasyti nemazai

Papildyta:
del valgymo valandu ziuresiu kaip gausis, ryte anskti keliames, tai labai ilgai be pusryciu neisbunu, buna jau kokia 7 ir pusryciauju, pietus 12-13, o vakariene kokia 18 val

Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 08 25, 22:55)
..o as atostogauju pajury...
geru atostogu

kada grizti?

Kazkoks siaubas,negaliu nustot valgyt.Prisiauginau beveik 4kg
Einu kazka veikt,gal pamirsiu maista.Bet visi keliai veda pro saldytuva...

Sveikutes
o,kiek cia gyventoju
ir nauju ir pargrizusiuju
As vis dar atostogauju,pora dienu Nidoje saulute ir silta jura pasidziaugiau,dabar sen bei ten po Lietuva vazinejam...zodziu ir darbai ir pramogos pas mus kartu gaunasi
Kai jau sis maratonas kiek aprims startuosiu RIMTAI.
Vakar kostiumeli nusipirkau(ale sportinio stiliaus)-dideles ismieros
MB priverte,nes visi rubai susibaige,o sukudet nesigavo... prisiziurejau i savo kumpius is sono-siaubas
Teko vakar nusizengt nusistatymui ,kad nieko nepsipirksiu kol nesukudesiu
Saviverte smuko kapitaliai...bet nepasiduosiu,vilties neprarandu-tiksla veliau ar anksciau pasieksiu
Visa laime,kad neperzengiau 75kg,siandien jau 73,6kgPo Nidos buvau 75 dagynus-rukyti karsiai,pyrageliai,ledai,cepelinai...zodiu atostogos...
Pusryciams renkuosi kiausiniene,o kai dietinsiuos vel virsiuos
Bandysiu kaip nors issilaikyt be didesniu pliusu,o tai cia visos kaip surimtesit kaip sukudesit
,grizus man nebus su kuo lenktyniaut.
Sekmes visoms,kai tik turesiu laiko prisesiu paskaitinet kaip cia jus laikotes

As vis dar atostogauju,pora dienu Nidoje saulute ir silta jura pasidziaugiau,dabar sen bei ten po Lietuva vazinejam...zodziu ir darbai ir pramogos pas mus kartu gaunasi

Vakar kostiumeli nusipirkau(ale sportinio stiliaus)-dideles ismieros

Visa laime,kad neperzengiau 75kg,siandien jau 73,6kgPo Nidos buvau 75 dagynus-rukyti karsiai,pyrageliai,ledai,cepelinai...zodiu atostogos...
Pusryciams renkuosi kiausiniene,o kai dietinsiuos vel virsiuos

Sekmes visoms,kai tik turesiu laiko prisesiu paskaitinet kaip cia jus laikotes

Oi tikrai bus su kuo lenktyniaut
As labai istikima savo svoriui
,todel tikrai sulauksiu Taves sverdama virs 70kg.Jau dabar 72.2.Todel atostogauk ramiai,as valgau ir laukiu

QUOTE(Oneiga @ 2016 08 30, 17:25)
Oi tikrai bus su kuo lenktyniaut
As labai istikima savo svoriui
,todel tikrai sulauksiu Taves sverdama virs 70kg.Jau dabar 72.2.Todel atostogauk ramiai,as valgau ir laukiu 

Tai ,kad jau dabar maziau uz mane sveri.

Siandien pietums ir vakarienei kotletai su bulvytemis ir voveruskomis grietines padaze.Dar kepiau biskvita su obuoliais,puse turbut pati jau suvalgiau

Papildyta:
Irikira,kaip sventes praejo?