Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Labas rytas,
tai ka,prie starto linijos as pirmoji biggrin.gif ?Greit visos ant svarstykliu ir pradedam biggrin.gif
Siai dienai turiu 72.3 kg.Buvau numetus 6 kg,tai 4kg sugebejau susigrazint labai greit.Nu bet ir valgiau...Toks jausmas,kad ruosiausi karui,marui ir badui lotuliukas.gif
Vakar vakare tvirtai nutariau,kad gana cia zaist reikia tvirtai susiimt.Nu ir ka manot?O gi nuo pacio ryto kankina klausimas -kept obuoliu pyraga,ar nekept.Kept,nes namiskiai nori,nekept-pati priesiu,kept-atvaziuoja drauge,nekept...Zodziu,ryt svarstykles parodys ka nusprendziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystal366 @ 2016 09 19, 00:11)
Tu esi saunuole!!! Labai daug numetei! Panos papasakokit ir jus savo istorijas, prisiminkit pacios ir motyvuokit kitas bei pacios save! As labai noriu numesti iki 56kg. Atrodytu nera taip jau labai daug, bet beda pas mane ta, kad man greitai viskas pabosta, tad nevisada pavyksta islaikyti motyvacija. Ir beabejo megstu skaniai pavalgyti, kaip turbut ir daugelis  4u.gif  jau siandien anksti ryte lipsiu ant svarstykliu, pamatysiu kiek prigriesinau, pirmiausia noresiu nusisaut turbut  unsure.gif  Bet zinau, kad as galiu atsikratyti tu nelemtu kilogramu, kurie neleidzia man ilysti i taip mylimus skinny jeans  4u.gif  Skelbiu kara, lasiniai - laikykites  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Pirmas zingsnis link dietos yra darbas su smegenimis! Reik uzsikelti sau tiksla ir tvirtai laikytis! rolleyes.gif o sunku tik pirmas 3d.kol organizmas pripranta biggrin.gif
Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif atsigavau kazkiek nuo soko kuri gavau uzlipus ant svarstykliu,dabar galiu startuot tongue.gif Oi kaip stresa malsinau,prisidejau visus 7,3kg bash.gif Kas padaryta,tas padaryta!Dabar nusiraminus kimbu RIMTAI smile.gif
Tikslas 60kg,tai teks nurident 17,3kg
Pusryciai tvarkingai suraityti,dabar pasikavinus iki pietu gersiu vandenuka.Be jo sunkiai svoris krenta.Kaip ir sau prisizadejau,kad RIMTAI laikysiuos!
Jei vel nusigrybausiu eisiu naujos temos kurt-,,valgau ir kiauleju!!!''
Sekmes mums visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 09 19, 10:42)
Pirmas zingsnis link dietos yra darbas su smegenimis! Reik uzsikelti sau tiksla ir tvirtai laikytis!  rolleyes.gif  o sunku tik pirmas 3d.kol organizmas pripranta biggrin.gif
Sekmes visoms! 4u.gif

Rytas prasidejo tragiskai, visu pirma pramiegojau i darba... Tad ant svarstykliu tikrai neturejau laiko uzlipt ( arba tiesiog nenorejau lotuliukas.gif ) pas mus yra uniformos,tai pagal kelnes galiu pasakyt, kad sveriu nemazai... Bus apie 70kg blush2.gif verysad.gif Rytoj ryte pamatysiu. Pusryciai sukramtyti, dabar kavute. Vakare vistiena ir sporto sale. Nusiteikimas geras, sekmes visoms!
Atsakyti
Pietums obuoliai,mat juos reikia naikint tongue.gif Mastau kaip cia geriau padarius,ar zalius ar keptus....baisu zveri nepabudint,po obuoliu oho koks zveriskas apetitas pabunda biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nesigavo man startuot siandien, apsirgo mano maziukas, tai visa nakti budejimo rezime, viso sudejus gal ir pamiegojau kokia valanda, tai jau 6 ryte alkana kaip vilkas valgiau ka radau, ne dietos galvoj buvo ax.gif nu tikiuos ryt bus sviesesne diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 09 19, 15:30)
sveikos  4u.gif
nesigavo man startuot siandien, apsirgo mano maziukas, tai visa nakti budejimo rezime, viso sudejus gal ir pamiegojau kokia valanda, tai jau 6 ryte alkana kaip vilkas valgiau ka radau, ne dietos galvoj  buvo  ax.gif nu tikiuos ryt bus sviesesne diena 4u.gif

Sveika, tikiuos tavo maziukas greitai pasijaus geriau 4u.gif o pradet visada gali ir nuo kito pirmdienio drinks_cheers.gif
Atsakyti
...jo,kai bedos uzpuola ne iki dietinimosi.Sveikit 4u.gif
As sode prisportavau,dar kol obuoliu krepsus laiptais namo sutempiau-gavosi labai intensyvi treniruote smile.gif
Ryt vel i ta pacia ,,sporto sale ''lekiu. tongue.gif
Vakariene velyva-issiviriau vistienos blauzdeles su iv.prieskoniais.Diena kaip ir atlaikyta ax.gif
Na ka,ryt susibegam su graziais minusais drinks_cheers.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vis tik pyrago vakar nekepiau,bet pries viena maza bulkute neatsilaikiau.Siandien -1kg.
Kaip jus tuos kaiusinius valgot?Visai be nieko?As jau nebegaliu ju vienu praryt,todel pasiskrudinu duonos puse riekutes.

Mute,as irgi vakar buvau tokioj pacioj sporto salej,tik obuoliu neskyniau,o ravejau ,grebsciau,siltnami tvarkiau,nu ir avietes skrandzio pagalba naikinau biggrin.gif

as**,kaip Tavo ligoniukas?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Oneiga grazus minusas! Kiausinius as valgau vienus pacius jei taip sako. Bet per antra savaite kur vien kiausiniai bent jau agurko pasipjaustau, nes kitaip jie uzstringa gerklej blink.gif vakar vakare sveriaus buvo 69.7kg siandien ryte 67.8 thumbup.gif turbut skysciai pasisalino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 09 19, 22:28)
...jo,kai bedos uzpuola ne iki dietinimosi.Sveikit 4u.gif

dekui 4u.gif
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 20, 08:05)
Labas rytas,
vis tik pyrago vakar nekepiau,bet pries viena maza bulkute neatsilaikiau.Siandien -1kg.
Kaip jus tuos kaiusinius valgot?Visai be nieko?As jau nebegaliu ju vienu praryt,todel pasiskrudinu duonos puse riekutes.

Mute,as irgi vakar buvau tokioj pacioj sporto salej,tik obuoliu neskyniau,o ravejau ,grebsciau,siltnami tvarkiau,nu ir avietes skrandzio pagalba naikinau biggrin.gif

as**,kaip Tavo ligoniukas?

na lyg ir geriau jau, aisku nakti labai neramiai miega, kosuliukas ir slogyte kankina, tai pusiau gulom ir ant ranku nakti praleidom

saunus minusiukas, as tai bijau svertis biggrin.gif
o kiausinius tai as su kava uzsigerdama suvalgau ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu:-1,5kg.Gera pradzia puse darbo biggrin.gif
As kiausinius tik su druska valgau,jokiu priedu,nebent pasikepu kai virti pabosta,tada truputeli sviesto sau leidziu.O vietoj batono geriau koki agurka,svogunu laisku,krapu,pomidoru imt.Aisku jei RIMTAI laikomasi,o jei laisvesne forma tai paskrudintas batonas labai nepakenks tongue.gif
As is visu jegu RIMTAI laikytis stengsiuos showoff.gif
Atsakyti