Beja sveikinimai su pirmais minusais visas
Faina toms kurios turi soda ar darzeli ( visada pavydedavau
),su malonumu ir as eiciau i tokia sale
gyvenu bute, tai nebent po kaimynes balkonu galeciau eit paravet
QUOTE(Crystal366 @ 2016 09 20, 15:24)
Faina toms kurios turi soda ar darzeli ( visada pavydedavau
),su malonumu ir as eiciau i tokia sale
gyvenu bute, tai nebent po kaimynes balkonu galeciau eit paravet
Faina kai jie salia namo,o kai is miesto reikia vazinet nekazkas .Grizti vos kojas pavilkdama,o dar namie darbai per tuos sodus uzmesti...As jau noriu namo,kad galeciau kada papuola iseit ir pasikapstyt,o ne prilekus ,,nusisportuot''
Pietums didelis visciuko ketvirtis,issikepiau 2 jei kartais pritruktu
QUOTE(Mutė @ 2016 09 20, 14:02)
Faina kai jie salia namo,o kai is miesto reikia vazinet nekazkas .Grizti vos kojas pavilkdama,o dar namie darbai per tuos sodus uzmesti...As jau noriu namo,kad galeciau kada papuola iseit ir pasikapstyt,o ne prilekus ,,nusisportuot''
Skauda visi raumenai po vakar,dabar papietausiu ir vel i ,,sporto sale '' leksiu .Greiciau jau ziema ateitu
pailseciau
Kai turesi nama,tai skaudes ne tik raumenai,bet ir smegenai
Crystal366,bet pas Tave koks didelis minusas
As tai vel kaimynes slyvu prikimsau.Nezinau kaip cia bus su tuo" smilgos lieknumu" iki Kaledu
Susigadino mano dieta siandien, tai nuo rytojaus pradesiu vel is naujo. Biski nesamoningai dienos maisysis, bet ai kaip nors...
Visai neplanuotai teko isvaziuot i kita miesta visai dienai, dar galvojau tiek to pratemsiu nevalgius kaip nors iki kol grisiu namo. Prabuvau be maisto apie 8 val, paskui galva suktis pradejo is bado
tai nuvarem i subveju sumustiniu ir siaip dar visokio sh...
Man atrodo cia tas mano minusas didelis del to, kad pirma karta sveriaus vakare - privalgius ir prigerus. O paskui ryte. ryte juk visada svoris mazesnis. Nu bet visai butu neblogai per diena po du kilogramus, tai iki menesio galo buciau smilgele.
siaip man net labai sunkiai svoris krenta.
ziuresiu kiek priciudijau,ka svarstykles isbusr. Labanaktis visoms
Man atrodo cia tas mano minusas didelis del to, kad pirma karta sveriaus vakare - privalgius ir prigerus. O paskui ryte. ryte juk visada svoris mazesnis. Nu bet visai butu neblogai per diena po du kilogramus, tai iki menesio galo buciau smilgele.
laba ryta
uoj jauciu ir prie manes kokia tai zaraza kabinas, ciaudau, nosis tai varva, tai uzsikemsa neprakvepuoju, sian norejau iki pardes islekt, tai dar masina kazko nesikuria, nu kaip tyyycia
o po vakar turiu -100, nors nieko labai nesekiau ka valgau, buvo ir saldesio ir sumustiakas
crystal, tai tesk toliau diena, bbala nemate ko ten privalgei
o po vakar turiu -100, nors nieko labai nesekiau ka valgau, buvo ir saldesio ir sumustiakas
crystal, tai tesk toliau diena, bbala nemate ko ten privalgei
Pas mane tas pats-100g
Vakar sode obuoliams neatsispyriau
As*,arbatu dieta dabar tai tinkamiausia
Kuo daugiau ju isgersi tuo geriau ta zaraza is organizmo isplausi
Sveikit
As*,arbatu dieta dabar tai tinkamiausia
Labas rytas
siandien visos simtines, pas mane irgi -100g
nors galvojau, kad busiu pliuse. Beja turiu klausima - kaip reikalai su vandeniu, ar isgeret tuos du litrus? As isgeriu, bet jau taip per kancias..... as** kad jau pasiemus pirmadienio meniu i darba, kai pamaciau minusiuka siandien pagalvojau, kad galejau test toliau. Vyk lauk visas tas zarasas, kol perdaug neprisikabino, arbata i sveikata
...as su vandenuku vis nesusidraugauju
Pasistasysiu 1,5 l buteli pries akis,gal susigers
as dar be pusryciu ,pradirbau,ne nepastebejau kaip laikas greit praleke...Pietus nusikels 17val.vakariene 22val.
Pasistasysiu 1,5 l buteli pries akis,gal susigers
as dar be pusryciu ,pradirbau,ne nepastebejau kaip laikas greit praleke...Pietus nusikels 17val.vakariene 22val.
Pas visas po -100g,o pas mane 0.Nereikejo to puskibirio slyvu suvalgyt
Su vandeniu ir pas mane prastai.Vasara dar kazkiek isgeriu,o dabar visai stop.
Su vandeniu ir pas mane prastai.Vasara dar kazkiek isgeriu,o dabar visai stop.
As siandien be,, sporto sales''.Lietus vakarop lyt pradejo,sodas atsidedamas geresniems orams.Sportuosiu namie ,bus proga apsitvarkyt ir skaudancius raumenis atgaivint.Visi sonai skaudus kaip po treniruokliu
Diena sekmingai atlaikyta,be nukrypimu.Va tik H2O
nesekas pradet jo gerima
Niekas su stikline vandens is paskos nebegioja
Siandien tik 1 stikline isgerta
Kaip jums diena?
Diena sekmingai atlaikyta,be nukrypimu.Va tik H2O
Kaip jums diena?
Labas rytas
Vakar nakti paluzau ir ...pribaigiau ledu desros puse,silkes file su duona,3 obuoliai.Maniau siandien pradet nuo pradziu,bet gi -400g
Tesiu toliau
Kaip pas jus?Kokiu griekeliu prisigaudet
?
Kaip pas jus?Kokiu griekeliu prisigaudet
sveikos
o as vakar prikepiau moliugo ir varskes blyneliu, tai visa diena apsisukdama juos raiciau
vakare 100 gr ikaliau, jau tokia savijauta buvo, kaip kad su kokiu kibiru ant galvos visa diena, tai sakiau reik griebtis liaudisku priemoniu
sian lyg ir geriau jau
reik man baltyminiu dienu gal pasidaryt
Papildyta:
cia ne tie lidliniai nuo kuriu svoris krenta?
ai, pas mane po blynadienio -100
reik man baltyminiu dienu gal pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 09 22, 09:53)
.pribaigiau ledu desros puse
cia ne tie lidliniai nuo kuriu svoris krenta?
ai, pas mane po blynadienio -100