Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(as** @ 2016 09 22, 12:01)

Papildyta:

cia ne tie lidliniai nuo kuriu svoris krenta?

ai, pas mane po blynadienio -100 blink.gif

Tikrai tie,tokia melyna desryte,,Vaniliniai valgomieji ledai"" lotuliukas.gif Jau beveik visa asortimenta baigiu isdegustuoti tongue.gif Jau priklausomybe ledams pas mane doh.gif

Blyneliai tai geris thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
siandien -600g.Vakar tokia stesuota diena buvo,kad i maista net ziuret nenorejau.Tik vakare kas po ranka papuole-ta prarijau.Kiausinis vienas,surio gabalas,ir aisku viskas su duona.Siandien diena ne ka geresne,tai nezinau kaip bus.
Negana visokiu nesamoniu,tai dar kazkokia kvaraba kabinasi-gerkle skauda,kosulys,ciaudulys.Itariu ,tai tos "sporto sales "nuopelnas.Tai susyli,tai vejas perpucia.Panasu,kad tas 100g ir man nepakenktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit su tai 100g lotuliukas.gif Matau nervinimosi pas visas pakanka unsure.gif Kazkoks laikotarpis uzejo...bet juk baigsis kazkada drinks_cheers.gif
Pietums obuoliu prikirtau,dantys atsipo.Leksiu i ,,sporto sale'',niekas uz mane ten darbu nenudirbs schmoll.gif
Atsakyti
Nu gerai gerai,neimsiu to simtogramio biggrin.gif Reik ir man eit pasportuot,bet taip rankos nekyla blush2.gif
Atsakyti
labas rytas, -500, va ka reiskia vakariene valgyt 17 val biggrin.gif
reiks pedint i parde, kiausiniu, mesytes, varskytes uzsipirkt, einamiausi produktai, gerai kad dar darzoves pagrinde is kaimo ir darzo thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif vakariene vuvo 22val.-600g thumbup.gif
Vakar prisipirkau kaimisku kiausiniu,ruosiuosi antrajai savaitei tongue.gif Va tik vandens atsargos nesumazeja,nesigeria jis nors tu ka blush2.gif
Baltu pavydu pavydziu turincioms kaima wub.gif
Atsakyti
...savaitgalis unsure.gif ....visos i saldytuvus sulindot? tongue.gif As kol kas beveik atsilaikiau,sureli sokoladini issirasius prie kavos buvau blush2.gif Vakarienei be keptos zuvies suraiciau sudytos lasisos gabala,pomidorais uzkasdama.Tikesiuos ,kad skysciai nesusilaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 09 23, 20:47)
...savaitgalis unsure.gif ....visos i saldytuvus sulindot? tongue.gif As kol kas beveik atsilaikiau,sureli sokoladini issirasius prie kavos buvau blush2.gif Vakarienei be keptos zuvies suraiciau sudytos lasisos gabala,pomidorais uzkasdama.Tikesiuos ,kad skysciai nesusilaikys ax.gif

Ne i saldytuva,bet i duonine,tai tikrai.Nezinau kodel suraiciau bulkute.Nei jos norejau,nei ka.O siaip tai sugedo svarstykles,svorio nezinau,nu tai rankioju vis ka nors.
Kaip Tavo sodas,sutvarkytas?Man liko paprikos dar morkos ir porai.O dar veliau,aisku,lapu kruvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 24, 15:42)
Ne i saldytuva,bet i duonine,tai tikrai.Nezinau kodel suraiciau bulkute.Nei jos norejau,nei ka.O siaip tai sugedo svarstykles,svorio nezinau,nu tai rankioju vis ka nors.
Kaip Tavo sodas,sutvarkytas?Man liko paprikos dar morkos ir porai.O dar veliau,aisku,lapu kruvos biggrin.gif

As vakar nuo,, grandies ''nutrukau lotuliukas.gif blush2.gif +500g.Tesiu toliau-naikinu obuolius tongue.gif
Sodas nesutvarkytas;dar pora obelu nurinkt,avietynus sutvarkyt,bulves nukast,lapus.....nu zodziu kapiec ax.gif
Kur lapus dedi?
As rimtai noriu sodybos,kad kaimynu nebutu,kad galeciau ramiai paidarbuot,lauza padegint,suni uzsiveist.Tuose kolektyviniuose soduose ramybes nerasi,kas netingi aiskina ka ir kaip daryti....ramybes nerasta schmoll.gif Anksciau sodininkai tik savaitgaliais suvaziuodavo,tai norint atsipalaiduot ir ramiai netrugdomai pasidarbuot vaziuodavom paprastom dienom.Dabar soduose pilna pastoviai gyvenanciu ir nauju gyv.namu besistatanciu-visokios naujos taisykles ivedinejamos,triuksmas....nu zodziu kapiec bash.gif Ne mano nervam toks sodininkavimas....
Pasibedavojau biggrin.gif Noriu bulkutes sluoksniuotos teslos wub.gif Bandysiu tokiems norams atsispirt tongue.gif
Atsakyti
Tai ar atsilaikei pries bandele? biggrin.gif As tai sukirtau vakar vakare picos gabala.Nervai vis tik daro savo.Jei taip ir toliau,tai sversiu ne 70,o visa 100 kg. verysad.gif
Lapus as kompostuoju,kaip ir vejos ar darziuko zole.Tik tiek,kad deze jau dabar pilna,o kur dar pabaiga?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 25, 17:07)
Tai ar atsilaikei pries bandele? biggrin.gif As tai sukirtau vakar vakare picos gabala.Nervai vis tik daro savo.Jei taip ir toliau,tai sversiu ne 70,o visa 100 kg. verysad.gif 
Lapus as kompostuoju,kaip ir vejos ar darziuko zole.Tik tiek,kad deze jau dabar pilna,o kur dar pabaiga?

Tai pas tave tie lapai neligoti,pas mane apkresti....
Pries bulkute atsilaikiau,bet pries ledu atsargas saldytuve ne blush2.gif 2litrai ledu sunaikinti cool.gif Ryt startuoju lotuliukas.gif Pasiteisinimas-obuolius reikia ,,naikint'' lotuliukas.gif Antroje savaiteje nera kaip vaisius naikint tongue.gif
Ryt ryte bus aisku ar nors kiek minuso like smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 25 rugsėjo 2016 - 20:30
Labas rytas smile.gif Po savaites ir griesno savaitgalio isliko -1,7kg.Vistik startuoju is naujo tongue.gif
Atsakyti