Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Tai dar gerai liko,nes pas mane tik -400g.Patinka man ta pirma savaite,todel vel ja imu biggrin.gif Atrodo taip ir kudinsimes- tik pimosios savaites meniu tongue.gif
Einu sportuot-siltnamio tvarkyt.Ir kas man liepe tiek visko prisisodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 26, 12:35)
Einu sportuot-siltnamio tvarkyt.Ir kas man liepe tiek visko prisisodint g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As kitais metais kokiais rugiais uzsesiu visa soda ,nebus tada tiek vargo lotuliukas.gif Po pietu ir as sportuot vaziuosiu....
Itariu,kad tik dviese bepasilikom g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
startuoju ir as mirksiukas.gif
72,8
reiks bandyt grazint ir sporta i dienos rutina
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 09 26, 13:08)
sveikos  4u.gif
startuoju ir as  mirksiukas.gif
72,8
reiks bandyt grazint ir sporta i dienos rutina

drinks_cheers.gif tai tada trise likom drinks_cheers.gif
75,6kg pas mane blush2.gif Pietums grauziau obuolius,vieno nedaveikiu-dantys atsipo tongue.gif Vakarienei reikia koki mesgali susimedziot,arba traukt is kameros visciuka..
Nusistaciau sau tiksla,per dvi savaites svert70 rolleyes.gif Ledai pribaigti,gal pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
Eikit sau,tik perskaicius,kad Mute obuolius valgo,prisiminiau,jog siandien pirmadienis blink.gif Kazin ar jau visai durna,ar dar kiek proto turiu? blink.gif Taip ramiai suslamsciau kotleta su zirneliais biggrin.gif
Aisku,kad kita savaite vel bus pirmoji lotuliukas.gif Svoris 71.9kg
Atsakyti
Laaaabas... grysiu nuo kitos savaites ir as. Savaitgali krikstynos buvo. Pliusas yra. Savaite visa sveciai plauks dar . Pliusas bus vel 😀 bet kita pirmadieni kibsiu vel i kiausinius 😊
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 26, 15:39)
Eikit sau,tik perskaicius,kad Mute obuolius valgo,prisiminiau,jog siandien pirmadienis blink.gif Kazin ar jau visai durna,ar dar kiek proto turiu? blink.gif Taip ramiai suslamsciau kotleta su zirneliais biggrin.gif
Aisku,kad kita savaite vel bus pirmoji lotuliukas.gif Svoris 71.9kg

lotuliukas.gif arba dabar imi 2 savaite lotuliukas.gif Neteisingai mazai svorio pas jus schmoll.gif as dabar tokia suki jauciuosi unsure.gif ...reikia susiimt nejuokais unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 09 26, 15:41)
Laaaabas... grysiu nuo kitos savaites ir as. Savaitgali krikstynos buvo. Pliusas yra. Savaite visa sveciai plauks dar . Pliusas bus vel 😀 bet kita pirmadieni kibsiu vel i kiausinius 😊

lauksim drinks_cheers.gif Su svente 4u.gif ,,Isnaikink ''per savaite viska kas gali pakist koja besidietinant,kai nieko griesno namie nelieka- ramu tongue.gif

Po obuoliu kazko ....vis norisi.....eisiu kava ta nora prigesinti tongue.gif
Atsakyti
Mute,gera minti pametejai.Tikrai imu antra savaite biggrin.gif
O kaip Tavo antras bulviu ir zirniu derlius?Ar pasiteisino?Pas mane,tai du zirniai buvo uzauge,bet tik tiek,kad uzaugo,o anksties nei vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 26, 22:37)
Mute,gera minti pametejai.Tikrai imu antra savaite biggrin.gif
O kaip Tavo antras bulviu ir zirniu derlius?Ar pasiteisino?Pas mane,tai du zirniai buvo uzauge,bet tik tiek,kad uzaugo,o anksties nei vienos biggrin.gif

Bulves kazkaip ir kazkiek uzaugo-dar nenukastos tongue.gif O zirniu didziaja dali miltlige uzpuole-anksciu daug buvo.Dabar pora neuzsikretusiu auga,anksciu yra,jei spes subresti bus seklai biggrin.gif Dar pupeles ankstis mezga,kitos zydi.Jos daugiau zemei kagerinti.Siandien nesportavau blush2.gif kiti darbai virsu paeme.
Dar pasinervinus saldainiu uz zandu prisikisau blush2.gif Nu negali nieko griesno namie likt lotuliukas.gif Niekaip su protu nesusitariu,surimtet nesekas schmoll.gif Ryt minuso nebesitikiu,dziaugsiuos jei pliuso neisvysiu tongue.gif
Lietrytis reabilitavo vistos skurele-dabar ji ne blogis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 rugsėjo 2016 - 21:39
laba diena 4u.gif

na vaisiniai pietus man nelabai tinka, siandien tik -300, matyt del to ir mazas minusas
parsisiunciau is cia http://www.kilo.lt/n...anas?1474895440 mitybos plana
siaip del idomumo, nes ju paslaugos ale kainuoja, tai idomu buvo pamatyt kas jau ten tokio stebuklingo, na bet nesuzavejo - rytais koses, kiausiniu ir varskes aplamai neatrasta, mesos tik karta sav, o vakarienes pagrinde tai agurku pagrauzt, tai pomidoru, tai brokoliu, tai morku, na ir dar aisku ju firminiai kokteiliukai "isipaiso", bet kai pamaciau kainyte tai sakiau jau geriau paciai koki kokteili pasidaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-500 g.Gerkle skauda,galva skauda,saules nera-bjauri diena verysad.gif Gal bent jums gera?
Atsakyti
As vakar revizija po visus kampus dariau,t.y.visas griesnybes uzsislepusias ,,naikinau'' blush2.gif Ryte labai apsidziaugiau ,kad 0.Siandien turbut pirmadienio meniu imsiu,o ryt bus matyt,gal ir treciadienio tongue.gif
Saulute sviecia,teks siandien save uz pakarpos i ,,sporto sale'' vezt,toliau nuo pagundu.Ten galesiu avietes su obuoliais naikint,apart ju nieko ten nerasiu biggrin.gif

Jei maitintis ne pagal sia dieta,tai kiek esu savo kailiu patyrus geriausia ir saugiausia figurai-skaiciuot kalorijas. mirksiukas.gif

Oneiga,persalai ,dabar turesi nori nenori daug skysciu suvartot-arbatas vietoj vandens gersi mirksiukas.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 rugsėjo 2016 - 11:00