Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(Crystal366 @ 2016 10 03, 12:33)

rolleyes.gif : doh.gif scare.gif scare.gif fool.gif bash.gif blush2.gif -va tiek sveriu tongue.gif
1,5truksta ir butu apvalus skaicius,tik ne 70 ninja.gif,uzauginau svorio per savaite blink.gif
Atsakyti
Mute kaip nors atsikratysim tu kilogramu,as ir per pusantros sav rekordiskai priaugau... Pietums pas mane irgi obuoliai, bet jau toookie rugstus, kad zandikauli traukia ir dantys atsipo blink.gif o vakarienei kalakutiena. Pusryciams buvo vienas virtas kiausinis ir puse apelsino. Rytoj labai tikiuosi pereiti is 70 i +60kg lygi ax.gif
Atsakyti
sveikos
startuojanciom sekmes 4u.gif
nu o as po vakar gimces su pliuss 600 unsure.gif valgiau gan lengvai, tik paragaujant tai mesytes tai darzovytes, aisku gabaliuko torciuko neatsisakiau, bet jauciu visa reikala gadino kokteiliukai, jei be ju tai gal ir nebuciau tiek pripliusavus, zodziu as ir jau vel rimtai susiimu, si savaite man kiausininine, jauciu leisiu paimprovizuoti su jais biskiuka, kad nenusibostu vien virti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Crystal366 @ 2016 10 03, 10:33)
As prisisveiciau 4u.gif  71kg  blink.gif  ir geda ir beda.... Pas mane tikslas 56kg wub.gif  ***** gi imanoma istvert menesi laiko needus jokio sh....  unsure.gif  sekmes visoms! Mute kiek sveri?? ax.gif

oi as ir norec 56 biggrin.gif o koks tavo ugis?

Atsakyti
QUOTE(Crystal366 @ 2016 10 03, 15:22)
Mute kaip nors atsikratysim tu kilogramu,as ir per pusantros sav rekordiskai priaugau... Pietums pas mane irgi obuoliai, bet jau toookie rugstus, kad zandikauli traukia ir dantys atsipo blink.gif  o vakarienei kalakutiena. Pusryciams buvo vienas virtas kiausinis ir puse apelsino. Rytoj labai tikiuosi pereiti is 70 i +60kg lygi  ax.gif

Is manes geras parselis gautusi-augu kaip ant mieliu tongue.gif
As obuolius kepu.Viena zalia suvalgiau.Kai auksi pribaigsiu pereisiu prie bogatirio veisles obuoliu.Sitie ale dietiniais laikomi biggrin.gif Bet auksiai skanesni,saldesni ax.gif
Vakarienei greitpuodyje jautienos kulnines mesa virsiu.Isbandziau,toks skanus guliasiukas gaunasi,gal vel pavyks skaniai pasigamint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 10 03, 16:19)
sveikos
startuojanciom sekmes  4u.gif
nu o as po vakar gimces su pliuss 600  unsure.gif valgiau gan lengvai, tik paragaujant tai mesytes tai darzovytes, aisku gabaliuko torciuko neatsisakiau, bet jauciu visa reikala gadino kokteiliukai, jei be ju tai gal ir nebuciau tiek pripliusavus, zodziu as ir jau vel rimtai susiimu, si savaite man kiausininine, jauciu leisiu paimprovizuoti su jais biskiuka, kad nenusibostu vien virti  4u.gif

Kas cia tie 600g,nepajusi kaip isgaruos biggrin.gif
Su antra savaite gali ir paimprovizuot-omletai,kiausinienes su negriesnais priedais.... rolleyes.gif
Atsakyti

oi as ir norec 56 biggrin.gif o koks tavo ugis?
[/quote]

Mano 166cm, mazyte as ax.gif visada sverdavau 56-55kg tad noretusi, vel sugristi i tapati svori. O kaip pas tave, koks ugis ir svoris? rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip diena atlaiket?As tai saziningai smile.gif Dabar genu ikyrias mintis,kad reiktu kazka papildomai i burna isimesti biggrin.gif Isgersiu kokios naktines arbatos ir lysiu i lova ,toliau nuo pagundu ax.gif
Geru ryt rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atlaikiau saziningai maisto atzvilgiu. Bet su sportu ir vandeniu nekokie reikalai. Bet rytoj pasitaisysiu! 4u.gif graziu minusu visoms! Labanaktis showoff.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-1.1 kg.Visai gerai,tik su vandeniu beda,o apie sporta net galvot nesugebu biggrin.gif Nors meluoju,kartais tokia mintele prabega,bet taip greit,kad taip ir lieku nesportavus biggrin.gif
Atsakyti
Oneiga grazus minusiukas bigsmile.gif pas mane -800g. Tikejaus daugiau, bet ir tai gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, svoris stovi unsure.gif reik kazkaip ji iskrutint

QUOTE(Crystal366 @ 2016 10 03, 17:07)

Mano 166cm, mazyte as  ax.gif  visada sverdavau 56-55kg tad noretusi, vel sugristi i tapati svori. O kaip pas tave, koks ugis ir svoris? rolleyes.gif

as dar mazesne biggrin.gif 164, dabar svoris 71 su kapeikom
Atsakyti
-1,8kg gera pradzia -puse darbo biggrin.gif Pirmas tikslas -14,5kg.Tai liko 12,7kg
Siandien pusryciams kepiau viena kiausini,didelis puodas balintos kavos,pusele mazo apelsino.Pietums Kepsiu ketvirciuka,o vakarienei sviestiniu salotu-pomidoru salotos su kiausiniais ir skrebuciais .Ir visa diena stengsiuos vandeneli gurksnot ax.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Mute blink.gif good.gif wow!!! Jeigu taip ir toliau, tai greit is cia dinksi ax.gif
Atsakyti