Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Sveikos 4u.gif +200g.Va kas gaunasi kai alkio jausmas uzpuola tongue.gif Vakar negriesijau.
Tas oras tai visai liudina,o jau kai visokie virusai siaucia tai baisu kur nosi kist.
As**-sveikit 4u.gif
Siandien pusryciams emiau 2kiausinius,o visa kita kaip iprastai,tik kava nebalinta verysad.gif ,pieno niekas neparnese.
Pietums -obuoliai (turbut kepsiu)
Vakarienei visciuko ketvirtis(issikepsiu 2,jei kartais pritruktu vieno)
Atsakyti
Nieko cia jus abi nesugriesijot smile.gif Va as tai pavariau net +700 g.Nezinau,gal tu graikisku salotu reikejo ne bliuda,o bliudeli suvalgyt ir kotletu ne 2didelius,o viena maza.Zodziu,eilini karta susidirbau.
Crystal366,pas mane tie rankdarbiai etapais-tai mezgu,tai neriu,tai siuvineju.O jei pradedu skaityt,tai nei girdziu nei matau nieko kol knygos nebaigiu.Pernai tokiu metu buvo skaitymas,siemet mat nert uzsinorejau biggrin.gif Tik labai pradedu abejot galutiniu rezultatu biggrin.gif O dar zinant ,kad 10kg reik numest,tai nerta suknele kaip tik man biggrin.gif Atrodysiu,kaip vedaras.
Prisikepiau obuoliu,bet nesusilaikiau ir i vidu varskes prikisau su spangulem.Ryt ateisiu vel pasidejuot,kad kazkodel priaugau.
Mute,sakai nervus raminanti arbata padeda neprisiest biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 06, 14:52)
Nieko cia jus abi nesugriesijot smile.gif Va as tai pavariau net +700 g.Nezinau,gal tu graikisku salotu reikejo ne bliuda,o bliudeli suvalgyt ir kotletu ne 2didelius,o viena maza.Zodziu,eilini karta susidirbau.

Prisikepiau obuoliu,bet nesusilaikiau ir i vidu varskes prikisau su spangulem.Ryt ateisiu vel pasidejuot,kad kazkodel priaugau.
Mute,sakai nervus raminanti arbata padeda neprisiest biggrin.gif ?

Tai mes ir negriesijom,tik svoris vienai vietoj,o man prisipliusavo. ax.gif
Negi nuo biednu graikisku ar nuo kotletu tiek pliuso blink.gif Jau kotletu kad ir 5 suvalgius butum neturetu but bedos.
Va su obuoliais cia tai pasizaidei-gal neprisidirbsi biggrin.gif Einu ir as kept,visai susivelinau per tuos darbus.
Arbata ir nervus ir apetita kazkiek atseit paramina tongue.gif

O kaip su H2O vartojimu?
Atsakyti
Ne tokios ir biednos buvo tos salotos biggrin.gif Daug visko jose buvo,o ir fetos nepagailejau.Bet siaip tai labai nustebau,kad tiek daug pliuso.
Sakai bus labai prastai su tais kimstais obuoliais?Surijau keturis ir vis tiek alkana.Priminei vandeni,tai einu isgert kokia stikline,bet siaip tai jis visai nelenda.Beda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 06, 17:49)
Sakai bus labai prastai su tais kimstais obuoliais?Surijau keturis ir vis tiek alkana.Priminei vandeni,tai einu isgert kokia stikline,bet siaip tai jis visai nelenda.Beda blink.gif

Gal nebus prastai,jei dar nepucia pilvo biggrin.gif As patingejau kept,tiksliau laukt nesinorejo-zalius 3 suvalgiau ir mastau,kad ketvirto reikes.Kol ju nevalgiau ir alkana nesijauciu,o dabar ta rugstele zveriuka pazadino tongue.gif .
O vandeni gert pries maista reiktu,tada geriau issigeria mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip ir diena taip ir svarstykliu parodymai ryte nedziugino verysad.gif +600g.
Vakar sudytos lasisos paragavau ax.gif ,skysciai susilaike,mmm atejo,-zodziu nei savijautos nei isvaizdos geros nerasta tongue.gif
Na , ranku nenuleidziu,zinau priezastis,po keliu dienu tu pliusu nebeliks biggrin.gif Sestadieniui turbut kokio arbuzo ar meliono pasidairysiu rolleyes.gif reikia gal obuoliams pertrauka padaryt.
Ar kas rusisku arbuzu maximiniu bandet?ir gal zinot kur skaniausi apelsinai ar greipfrutai ?Maximoje buvau pirkus,tik jau pries kelias savaites ,tai pasitaike nelabai kokie,pertvareles kietos,skonis kaip ir pakenciamas.
Kaip noreciau trecios savaites,traukia ji mane kazkodel ax.gif Gal ,kad ten vaisiu dienos tongue.gif
Atsakyti
-700G.Kiek priaugau,tiek ir numeciau smile.gif Isvada- varke kimstus obuolius valgyt galima.Vakarienei buvo trys vistienos blyneliai su pomidoriukais.
As Norfoj pirkau apelsinus,bet irgi skureles kietos,o skonis visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 07, 13:22)
-700G.Kiek priaugau,tiek ir numeciau smile.gif Isvada- varke kimstus obuolius valgyt galima.Vakarienei buvo trys vistienos blyneliai su pomidoriukais.
As Norfoj pirkau apelsinus,bet irgi skureles kietos,o skonis visai nieko.

Tai gal ir mane toks minuselis ryt aplankys rolleyes.gif
Kokia pusryciu meniu improvizacija tongue.gif lauksim ryt rezultatu biggrin.gif
Einu kalafioru virt.Nepastebimai greitai laikas lekia,nieko nebespeju... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 07 spalio 2016 - 14:23
Sveikos,kur visos dingusios?Diena lietinga,tingi,jauciu,saldytuvus tustinat? biggrin.gif As tai tikrai taip.Labai neplanuotai,po truputeli,bet prisirankiojau visokiu griesnu nesamoniu.Oi bus beda ryt ryte blink.gif O siandien -500g.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 08, 18:01)
Sveikos,kur visos dingusios?Diena lietinga,tingi,jauciu,saldytuvus tustinat? biggrin.gif As tai tikrai taip.Labai neplanuotai,po truputeli,bet prisirankiojau visokiu griesnu nesamoniu.Oi bus beda ryt ryte blink.gif O siandien -500g.

Laba smile.gif Kaip ten su tom bedom,o gal vel minusas mirksiukas.gif As vakar nesisveriau ir pusrycius praleidau,ir viska ka rasei apie saldytua teisybe biggrin.gif Bet nemetu dietos,siandien uzlipau,kaip ir normalus svoris,netgi -400g (nuo penktadienio svorio ).
Siandien vel pramiegojau pusrycius,kavos isgeriau.Pietums turiu barsciu,jie ir vakarienei tiks.Pasikepsiu vistienos krutinele su voveruskom.Bandysiu kiek imanoma saziningiau issilaikyt ax.gif Sriuboje yra bulviu rolleyes.gif griekelis tongue.gif
Ryt imu 2 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 10 09, 14:07)
Laba smile.gif Kaip ten su tom bedom,o gal vel minusas mirksiukas.gif As vakar nesisveriau ir pusrycius praleidau,ir viska ka rasei apie saldytua teisybe biggrin.gif Bet nemetu dietos,siandien uzlipau,kaip ir normalus svoris,netgi -400g (nuo penktadienio svorio ).
Siandien vel pramiegojau pusrycius,kavos isgeriau.Pietums turiu barsciu,jie ir vakarienei tiks.Pasikepsiu vistienos krutinele su voveruskom.Bandysiu kiek imanoma saziningiau issilaikyt  ax.gif Sriuboje yra bulviu rolleyes.gif griekelis tongue.gif
Ryt imu 2 savaite.

Labas,
tikru tikriausia beda +1.2kg blink.gif Nu kaip man i prota suaugt,nezinau.Negi ryt vel pirma savaite blink.gif Nors koks man skirtumas,jei viena diena numetu,o kita priaugu tongue.gif O tu tai saunuole,atsilaikei pries visokias pagundas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 09, 21:49)
Labas,
tikru tikriausia beda +1.2kg blink.gif Nu kaip man i prota suaugt,nezinau.Negi ryt vel pirma savaite blink.gif Nors koks man skirtumas,jei viena diena numetu,o kita priaugu tongue.gif

O tu tai saunuole,atsilaikei pries visokias pagundas 4u.gif

O tai liko kiek minuso ,ar viskas atauginta ka numetei per savaite?
As nesaunuole tongue.gif neatsilaikiau pagundom,meduolius pribaigiau ax.gif Ryt bus matyt kiek minuso liko rolleyes.gif
Kad ir kaip bebutu imsiu 2aja smile.gif
Atsakyti