Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(Crystal366 @ 2016 10 04, 15:20)
Mute  blink.gif  good.gif  wow!!! Jeigu taip ir toliau, tai greit is cia dinksi ax.gif

As tai p i pliusa greitai pereinu,o minusuotis greit ir po daug nesigaus biggrin.gif Skysciai pasisalino ir tiek,tad tupesiu cia ilgai ,zinoma jei nesuklupsiu ax.gif Pasigrasinau sau, tai dabar net vandeni geriu kai norisi kazko biggrin.gif ,bijau nusidet tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif prisiduosiu pati pirma -500g! Reikia pradet vel begiot... Nes mazi minusiukai. rolleyes.gif
Mute pas mane tas pats, kai i pliusa kg tai uztenka tik pauostyt sokoladal ir jau kelnes verzia blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif -1kg.Vakar po salotu pribaigiau likusi ketvirciuka,tai ivyko 24val rolleyes.gif Bet velgi pasitvirtino tai,kad gali naktimis valgyt tik svarbu tinkama maista-t.y. baltymus.
Pusryciams;puodelis vandens, 1 ant sviesto keptas kiausinis,kavos(juodos,nes piena pribaigiau)puodas,puse apelsino.Pietums 4 vid.pomidorai,2skrebuciai,mocarela.+kava,o gal arbata.Vakarienei virta jautienos kulnine.Ir visa diena stengsiuos gerti vandeni!!!!!!!!
Kaip as nemegstu begimo ax.gif o sportas nelabai pades svorio mazinime,jis raumenukus pagrazins,o tai ir svorio prides tongue.gif As vis neprisiruosiu sedmenims pratimu daryt,mano pati didziausia beda ten.Reikia ,,bulkas'' uzaugint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 spalio 2016 - 12:02
O pas mane siandien 0 blink.gif Negi del to,kad pietus su vakariene sukeiciau vietom?O ir vakariene buvo apie 19 val.
Siandien ryte 2 kaiusiniai ir kava,pietums graikiskos salotos,o vakarienei turetu but kotletukai.Ziuresim kas bus ryt.Man taip greit ir po tiek daug kazkodel nekrenta.O jei dar nakti,kaip Mute,valgyciau biggrin.gif ,tai visai sakes butu.
Ai ,prisiminiau,gi vakar smarkiai dirbau!!!!Raumenai, reiskias, uzaugo biggrin.gif
Crystal366,ka reiskia mazi minusiukai.Puse kilo numetei ir dar mazai mirksiukas.gif ?Tai ka man sakyt su 0?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 05 spalio 2016 - 15:37
.. biggrin.gif norit dideliu minusu kaip mano?!Iseitis-psisipliusuokit is pradziu tiek daug ir jus po to minusai tokie dziugins lotuliukas.gif Va iki 70kg daeisiu ir strigsiu ax.gif Bus dziaugsmo ir -100g sulaukus smile.gif
Jau koks oras baisus,tiek sode darbu nenudirbtu...nezinau kada iki ten nulekt.Nenurinkti obuoliai liko,turbut visi ant zemes unsure.gif As visai nebesportuoju,raumenai sunyks tongue.gif
Atsakyti
Tikrai bjaurus oras.
As tai neskinu tu velyvuju obuoliu,tegul auga dar biggrin.gif Spesim viska nudirbt,bus dar tu geru oru.
Bet tikrai,kaip sunku tuos 69,9 kg pasiekt biggrin.gif
As irgi siandien mazai "sportavau".Pasisukiojau darze,siltnamyje,kieme ir vel atgal i silta troba.Vaseli i rankas ir narplioju.Bandau islauzt lygi ir nusinert suknele.Ka jus veikiat vakarais?Bjauru,kai taip anksti sutemsta.
Atsakyti
Mute man begiojimas vienintele sportas kuri megstu, seniau pries kelis metus ( labai labai seniai ) begiodavau daug po 10-15-20km, tai ir laikydavosi tas 55kg svoris. o dabar vos 5km isspaudziu, o paskui dar lekuoju pora valandu kaip suo karsta.gif Tik vat prisiverst iseit is namu sunkiausia uzduotis doh.gif O dabar baisu ir ant begimo takelio uzlipt viskas ir visur dreba net kai mirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jooo perzengt i ta 69.9kg zona atrodo neimanoma 4u.gif o ka jau kalbet apie 59.9 rolleyes.gif Nieko, viena diena visos dziaugsimes tokiais rezultatais bigsmile.gif wub.gif

Oneiga man taip irgi budavo, kad svoris sustodavo net kelias dienas, o paskui issijudindavo. Arba budavo, kad svoris stovi vietoj, o pagal rubus/apimtis mazeja. Oneiga paziurek i Mute tirpsta kaip sviestas keptuvej, net kyla minciu koki tortuka dovanu nusiust, kad pristabdytu birthday.gif Noretus r man nors po 1kg kasdien biggrin.gif Beja ar issimatavot apimtis? As tai ne unsure.gif
Vakarais ziuriu TV, arba skaitau knygas smile.gif book.gif Oneiga moki nert vaseliu? Ir dar suknele? bigsmile.gif Pas mane nera tiek kantrybes ax.gif
Atsakyti
Baikit erzintis su tortais,o tai dabartinio savo svorio jums prilinkesiu biggrin.gif
Kokia siandien as alkana jauciuosi,dar nieko negriesno baltyminio nebeturiu unsure.gif Turbut pms tongue.gif Tai va,vakare as su savimi kariauju smile.gif
Atsakyti
Aciu Mute, bet uztenka ir savo svorio per akis biggrin.gif Nepasiduok pagundoms, taip gerai sekasi tau. Issikepk koki kiausini. As tai vistiena gatavai verduos rytojui ir dar kiausiniu.... Sapnuot tuos kiausinius tuoj pradesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystal366: 05 spalio 2016 - 20:25
Suvalgiau pora pomidoru,dabar geriu nervus raminancia arbata-kaip ir apraminau ta suzverejusu alki.Kaip vistik sunku grizti i doros kelia angel_not.gif
Eisiu skalbinius palyginsiu ir i lova-toliau nuo virtuves tongue.gif Labos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
neapleidzia mus virussai visokie verysad.gif vel vaikai sirguliuoja, man paciai kazkoks isimetes ausu uzdegimas,zodziu nieko gero kai tokie orai unsure.gif
Atsakyti
Pas mane siandien lygiai -0g. Pasisveriau ant dvieju skirtingu svarstykliu ir abi parode apvalu nuli 4u.gif
As** sveikit 4u.gif visai nesmagu, kai visokie paeazitai puola... Sveikatuokites mirksiukas.gif
Atsakyti