Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(Oneiga @ 2016 11 01, 22:46)
Aha,labai saziningai tongue.gif  biggrin.gif Pradzia grazi-du kiausiniai,paskui du vistienos kepsniukai,kava,o pabaigai to grozio-obuoliu pyragas,moliugo pyrago gabaliukas,dvi desreles,vel obuoliu pyragas,o ka tik ,atejus cia Taves paieskot , surijau Twix sokoladuka biggrin.gif Siaubas kazkoks.Edu ir sustot negaliu.
Matyt mes cia dviese ir likom,kad kitoms baisu pasidare,jog tokioj kompanijoj greicaiu priaugs, negu numes svorio. lotuliukas.gif

O as dar vis suknele neriu,tai kazin ant katros vietos as ja uzsitempsiu ,jei vaizdas va toks nestuke.gif

Nieko,sventes dar toli,turiu uomeny kucias,kaledas...,spesim gal kazkiek sulienet biggrin.gif
As irgi sedziu ir mastau ka cia tokio sunaikinus tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, baigiau ta drastiska dieta, nes nusibodo tas pats maistas biggrin.gif Dabar valgau jau daugiau, ryte kiausinis ar du su gabaliuku lasisos ant virsaus, pietums kazkas is mesos su orkaiteje keptom darzovem, o vakare kaip kada kartais vaisiai, kartais nieko smile.gif Apetitas zymiai sumazejo, bet va trauka saldumynams liko, tai sakiau noriu ir valgau - per diena kelis saldainius vis nugvelbiu biggrin.gif Nevalgau tik nieko is bulviu ir jokiu bandeliu, batonu, o daugiau kaip ir viska, tik gal porcijos mazesnes. Antra savaite svoris visai nekrito, laikesi tas pats, o va sia vel krenta. Sveriu 67. Iki pirminio tikslo liko 4..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Tai per visa laika kiek nukrito?

Siandien nesisveriau,po vakarykscio maisto patinus jaunatviskai tongue.gif Nenorejau saves liudinti ,sakau ryt arba vakare pasisversiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 11 02, 10:43)
Labas rytas smile.gif
Tai per visa laika kiek nukrito?

Siandien nesisveriau,po vakarykscio maisto patinus jaunatviskai tongue.gif Nenorejau saves liudinti ,sakau ryt arba vakare pasisversiu biggrin.gif

NUkrito beveik 4 kg, pradejau su 70,7.
Atsakyti
SekaPirkioj,Tu stipresne uz mus abi su Mute kartu sudejus biggrin.gif Saunuole 4u.gif Kiek esu bandzius,tai valgant ilgiau vis ta pati maista,svoris nustoja krist.Reikia pakaitaliot.

Iki Kaledu dar turim laiko,o iki pavasario is viso toli biggrin.gif ,taip kad tikrai sukusim mirksiukas.gif
Atsakyti
...va as turbut del tos priezasties ir kaitalioju biggrin.gif Katik pora eskimo ledu sunaikinau ir dar sauja aviziniu sausainiu su kava.
Viskas nakti jokiu nukrypimu i saldytuva nebus,reikia rimtet!!!O ryt aplamai grieztai ketvirtadienio meniu,be jokiu improvizaciju nono2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 11 02, 16:48)
...va as turbut del tos priezasties ir kaitalioju biggrin.gif Katik pora eskimo ledu sunaikinau ir dar sauja aviziniu sausainiu su kava.
Viskas nakti jokiu nukrypimu i saldytuva nebus,reikia rimtet!!!O ryt aplamai grieztai ketvirtadienio meniu,be jokiu improvizaciju nono2.gif

lotuliukas.gif neblogai kaitalioji.Nors siaip tai ir as stengiuosi -ka tik pabaigiau obuoliu pyraga,o ledai dar saldytuve cypia,prasosi suvalgomi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 02, 18:12)
lotuliukas.gif neblogai kaitalioji.Nors siaip tai ir as stengiuosi -ka tik pabaigiau obuoliu pyraga,o ledai dar saldytuve cypia,prasosi suvalgomi biggrin.gif

Pavydziu,pas mane nieko skanaus nebeliko.Dar sokolado su riesutais likutis it meduoliu su aviziniais sausainiais turiu.Viskas kas skaniausia buvo sunaikinau biggrin.gif
Rytoj diena pradedu vandens gerimu!Gal pasiseks isgert 2litrus rolleyes.gif Bandysiu!
Atsakyti
O as ledu vakar nevalgiau biggrin.gif atsilaikiau,va.Bet siaip,tai slaviau viska is eiles.Pasisveriau ir pamaciau ,kad nuo pirmadienio numeciau net 100g yahoo.gif Mute,pavydi man tokio tempo lotuliukas.gif Jei taip ir toliau ,tai sukudimas nusimato kitoms Kaledoms tongue.gif
Viskas,einu dirbt,tada maziau apie maista galvoju ax.gif
Atsakyti
Kaip Tau pasiseke 4u.gif As tai po silkiu sutinus ,nesisveriau,suprantu,kad skysciai susilaike.Palauksiu kol isbegs biggrin.gif
Siandien, kaip ir pasizadejau, ryta pradejau stikline vandens,veliau kavos puodu,o dabar einu kiausiniu kept ax.gif Pietums arba kiviai arba mandarinai,arba apelsinai,arba kepti obuoliai.Vakarui turiu arba vistienos blauzdeliu,arba kiaulienos mentes su ridikeliais ir salotom.
Kitiems metams pasiruosiau-kaledoriu nusipirkau kur reikia susizymet kiek stikliniu vandens per diena isgerta biggrin.gif Iki vasaros turiu buti daili ir sveika!Kitu metu planas smile.gif
Atsakyti
O cia kazkoks specialus kalendorius?Ir man reikia biggrin.gif
Vel suvalgiau ko nereikia.Dabar sedziu taukuota pasmakre ir keiksnoju ora,laikrodzio sukiojima,ankstyvas sutemas ir dar kazin ka,bet tik ne save,kad neturiu nei valios,nei nuomones kiek ir ko est reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 03, 15:17)
O cia kazkoks specialus kalendorius?Ir man reikia biggrin.gif
Vel suvalgiau ko nereikia.Dabar sedziu taukuota pasmakre ir keiksnoju ora,laikrodzio sukiojima,ankstyvas sutemas ir dar kazin ka,bet tik ne save,kad neturiu nei valios,nei nuomones kiek ir ko est reikia unsure.gif

Kalendorius kaip kalendorius,tik ,kad puodeliai isgerto vandens nupiesti tongue.gif Uzsikabinau uz to ir nusipirkau biggrin.gif Veliau galvoju,juk be nuolaidos nesveika kaina buvo blink.gif
As taip pat keiksnoju ta laikrodziu sukiojima,bjauru ora,padangu keitima(paklimpus jau buvau su vasarinem),lasinius ...
Mastau ka pietums suraicius.Negaliu kaip Tu kazka varvancio per smakra leist,man nesiminusuojas taip smagiai unsure.gif Bijau kuri ryta ,kad 80 nepamatyciau scare.gif
Einu obuoliuku pasikepsiu-silciau bus ax.gif
Atsakyti