Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(Oneiga @ 2016 07 27, 22:15)
Nesmaližiaujam,seiles varvinam skaitydamos apie Tavo vakarienę biggrin.gif Pas mane gi kiaušinių savaitė.
Papildyta:
Svajoju ir aš kaip rinksiu voveruškas,paskui marinuosiu,o žiemą valgysiu sumakalavus su majonezu essen.gif O vėliau vėl čia atėjus kiaušinių dietos laikysiuos lotuliukas.gif

Ir dabar prisirinkus skanu butu voveruskas pakepti ant sviestuko,smulkinto svoguniuko,pipiriuku ir kiausiniu pora imust-pagerinta kiausiniene good.gif As antroje savaiteje taip ,,isdykausiu'' tongue.gif
Kiek daug miske voverusku blink.gif va gaila baravyku pasirinkt pavelavau,radau pora,vienas beveik sveikas,o kiti sukirmije.
Pasikepiau dar silbaravykiu,dabar soti biggrin.gif
Ko truko tai grietines ir bulvyciu wub.gif
As ziemai apverdu grybus ,pasudau ir uzsaldau.Pirmiausia tokie susinaudoja.Jais ir mesyte skaninu ir vienus grietines padaze ruosiu,nieko nesiskiria nuo svieziu.Na aisku sviezus yra sviezus biggrin.gif
Atsakyti
As grybu nemegstu. Negundo manes jusu parasymai apie juos 😁

Sveciuos pieno ir juoduju serbentu kokteili geriau. Nuodeme mano. Jei galima taip pavadint ja ☺
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 27, 20:36)
Ir dabar prisirinkus skanu butu voveruskas pakepti ant sviestuko,smulkinto svoguniuko,pipiriuku ir kiausiniu pora imust-pagerinta kiausiniene good.gif As antroje savaiteje taip ,,isdykausiu'' tongue.gif
Kiek daug miske voverusku blink.gif va gaila baravyku pasirinkt pavelavau,radau pora,vienas beveik sveikas,o kiti sukirmije.
Pasikepiau dar silbaravykiu,dabar soti biggrin.gif
Ko truko tai grietines ir bulvyciu wub.gif
As ziemai apverdu grybus ,pasudau ir uzsaldau.Pirmiausia tokie susinaudoja.Jais ir mesyte skaninu ir vienus grietines padaze ruosiu,nieko nesiskiria nuo svieziu.Na aisku sviezus yra sviezus biggrin.gif

Va per tokius išdykavimus ir nekrenta svoris liezuvis.gif
Aš labai mėgstu grybus ir man jie tinka visur biggrin.gif Šaldau aš irgi,bet marinuoti susivalgo pirmiausia.
Dovilepp,todėl Tu ir kūdesnė už mus,kad ne viską mėgsti biggrin.gif
Atsakyti
Grybai nekaloringi,tad su jais galima paisdykaut essen.gif aisku nepridejus visokiu skaniu priedu kaip bulvytes ,spirgiukai,grietinele....Prisiminiau silke su grybais tongue.gif Geras dalykelis tie grybukai thumb_yello.gif
Dovilepp,o kaip cia taip nemegeja grybu ?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 27, 21:01)
Va per tokius išdykavimus ir nekrenta svoris liezuvis.gif
Aš labai mėgstu grybus ir man jie tinka visur biggrin.gif Šaldau aš irgi,bet marinuoti susivalgo pirmiausia.
Dovilepp,todėl Tu ir kūdesnė už mus,kad ne viską mėgsti biggrin.gif

Oi ne. As stambiausia cia 😁

QUOTE(Mutė @ 2016 07 27, 21:25)
Grybai nekaloringi,tad su jais galima paisdykaut essen.gif aisku nepridejus visokiu skaniu priedu kaip bulvytes ,spirgiukai,grietinele....Prisiminiau silke su grybais tongue.gif Geras dalykelis tie grybukai thumb_yello.gif
Dovilepp,o kaip cia taip nemegeja grybu ?

Nu nzn. Nemegstu as ju. Kaip ir zuvies 😊
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 27, 20:05)
Visos dingusios,ar tik nesmaliziaujat hihihi.gif
Pas mane siandien vakarienei grybai su mesa,o ne mesa su grybais tongue.gif Va ir dabar kirba mintis,kad dar grybu norisi...jauciu,kad pakartosiu tik be mesos.Jau kaip buvau issiilgus ju biggrin.gif

Agurkus vakavau, pirma kart uzderejo tiek daug, ir vel 12val miegoti...
Uztat musu pririnktu grybu nieks nevalgo, kiek pakepem suvalgem, o dabar stovi apvirti... sakot saldot, gal ir man juos uzsaldyti...

QUOTE(dovilepp @ 2016 07 27, 21:51)
Oi ne. As stambiausia cia 😁
Nu nzn. Nemegstu as ju. Kaip ir zuvies 😊

Kiek sveri? Kazkodel maniau, kad kazkur apie 63kg turetum buti
Atsakyti
Labas rytas,
vėl 0.Nematyt man tų 65kg.Mute,kaip Tau po voveruškų puotos ?
Atsakyti
Labas rytas,
-300g judu letai i prieki.
Atsikeliau siandien alkana, jamsiu pusryciui kiausinius, o pietums vietoje zuvies - grybus gal pakepsiu.
Atsakyti
po grybu puotos +400g dry.gif Vakar miske galva pradejo dkaudet,manau skysciai susilaike ax.gif nakti neiskentus aspirino isgeriau tai kazkur paryciais atleido.Aisku,kad su grybu kiekiu vakar perlenkiau,nevertejo tiek daug privalgyti,bet taaaip norejosi blush-anim-cl.gif
Ai dar griekas buvo-saldiniai obuoliukai,tie kipsiukai cukraus pritvinke,va kas cia kaltas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 28, 08:49)
po grybu puotos +400g dry.gif Vakar miske galva pradejo dkaudet,manau skysciai susilaike ax.gif nakti neiskentus aspirino isgeriau tai kazkur paryciais atleido.Aisku,kad su grybu kiekiu vakar perlenkiau,nevertejo tiek daug privalgyti,bet taaaip norejosi blush-anim-cl.gif
Ai dar griekas buvo-saldiniai obuoliukai,tie kipsiukai cukraus pritvinke,va kas cia kaltas mad.gif

Pas mane irgi pliusas. Visa sutinus atsikeliau. Tikiuos arbuzas geras ir isvarys viska
Atsakyti
As buvau sumascius arbuza pirkt,bet namie turejau saldziuju obuoliuku-pribaigiau blush-anim-cl.gif
Vis nepasimokau tongue.gif Lekiu sodan cesnaku raut,uogu dar pasmaguriausiu...
Vakare kotletukai su grybukais,tik be sviesto biggrin.gif
Atsakyti
O as siandiena vakarienei kiausinius iskeiciau i vistienos kotletukus su pomidorais, taip mesos uzsimaniau ir taip siandiena visa diena kiausiniai smile.gif
O grybu ir as nesu megeja, nei grybauti, nei valgyti smile.gif
Atsakyti