Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Pavalgiau kotletuku su svieziai raugtais agurkais. Skanu buvo. Bet ar surumas skysciu nesustabdys neaisku biggrin.gif
Atsakyti
Visos ant kotletuku ,,prisedot'' biggrin.gif ,o as paskutine minute persigalvojau , krutineles pasipjausciau kubeliais ,ant sviestuko su silbaravykiais pasikepiau.Po to atskirai dideli pomidora suvalgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 28 liepos 2016 - 19:04
Visa diena praleidau prie agurku, tai ir valgiau juos - sviezius, ka tik marinuotus, raugtus. O va dabar suvalgiau bounty, snickeri ir twixa lotuliukas.gif .... saldainius, ne sokoladukus smile.gif
Atsakyti
susinervinau ir susidirbau diena sad.gif prisivalgiau nesamoniu fool.gif Ryt ant svarstykliu baisu lipt angel_sadangel.gif
Atsakyti
Laba... 0. Pliuso nenusikraciau. Vel istinus. Nesuprantu. Arbuzas negeras. Ar menulis koks ne toks. Bet jau i nevilti varo tas stovejimas vietoje arba pliuso auginimas
Atsakyti
Sveikos, as kai gaunu tai gaunu pliusa 1.1kg ... ir visa istinus, nerealiai... skrandis kazko nedirba... pavargau jau sekti ka dedu i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi su pliusu,istinus,bet pati kalta,naikinau vakar viska ka turejau blush2.gif ..zodziu nutrukau pagal pilna programa+300g.

Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 29, 12:02)
As irgi su pliusu,istinus,bet pati kalta,naikinau vakar viska ka turejau blush2.gif ..zodziu nutrukau pagal pilna programa+300g.

Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?

Is maxes bubo. Kieno nebepamenu
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 29, 15:32)
Is maxes bubo. Kieno nebepamenu

Turbut ukrainietiski,as praita sestadieni buvau pirkus.Mastau rytojui arbuza pirkt....
Pusryciu po vakar nesinorejo,pietums pasikepiau 3 kiausinius+mazas indelis zaliuju zinrneliu. Vakarienei reikia kazkokios zuvies nusipirkt g.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane -300g.Pagaliau ne 0.
Vakar buvau voveruskaut ir dar truputeli melyniu pasirinkau.Is tikro tai vaziavau prie ezero padrybsot ir pasidegint,bet jau nuo pusiaukeles supratau,kad nieko nebus,nes staigiai apniuko ir pradejo lynot.Bet as moteriske menanti tarybinius laikus biggrin.gif ,tai buvau pasiruosus viskam-ir kibiru ir kasiku turejau.Zodziu laika praleidau darbingai,jei ne tie uodai ir akliai,butu buve dar geriau.
Atsakyti
Sveikos. Pagaliau -900g. O kaip pas jus?
Atsakyti
Labas rytas, -500.
Dovilepp puikus islauktas rezultatas thumbup.gif
Atsakyti