Pavalgiau kotletuku su svieziai raugtais agurkais. Skanu buvo. Bet ar surumas skysciu nesustabdys neaisku

Visos ant kotletuku ,,prisedot''
,o as paskutine minute persigalvojau , krutineles pasipjausciau kubeliais ,ant sviestuko su silbaravykiais pasikepiau.Po to atskirai dideli pomidora suvalgiau.

susinervinau ir susidirbau diena
prisivalgiau nesamoniu
Ryt ant svarstykliu baisu lipt

Laba... 0. Pliuso nenusikraciau. Vel istinus. Nesuprantu. Arbuzas negeras. Ar menulis koks ne toks. Bet jau i nevilti varo tas stovejimas vietoje arba pliuso auginimas
As irgi su pliusu,istinus,bet pati kalta,naikinau vakar viska ka turejau
..zodziu nutrukau pagal pilna programa+300g.
Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?

Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?
QUOTE(Mutė @ 2016 07 29, 12:02)
As irgi su pliusu,istinus,bet pati kalta,naikinau vakar viska ka turejau
..zodziu nutrukau pagal pilna programa+300g.
Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?

Papildyta:
Is kur ir kieno arbuzas?
Is maxes bubo. Kieno nebepamenu
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 29, 15:32)
Is maxes bubo. Kieno nebepamenu
Turbut ukrainietiski,as praita sestadieni buvau pirkus.Mastau rytojui arbuza pirkt....
Pusryciu po vakar nesinorejo,pietums pasikepiau 3 kiausinius+mazas indelis zaliuju zinrneliu. Vakarienei reikia kazkokios zuvies nusipirkt

Sveikos,
pas mane -300g.Pagaliau ne 0.
Vakar buvau voveruskaut ir dar truputeli melyniu pasirinkau.Is tikro tai vaziavau prie ezero padrybsot ir pasidegint,bet jau nuo pusiaukeles supratau,kad nieko nebus,nes staigiai apniuko ir pradejo lynot.Bet as moteriske menanti tarybinius laikus
,tai buvau pasiruosus viskam-ir kibiru ir kasiku turejau.Zodziu laika praleidau darbingai,jei ne tie uodai ir akliai,butu buve dar geriau.
pas mane -300g.Pagaliau ne 0.
Vakar buvau voveruskaut ir dar truputeli melyniu pasirinkau.Is tikro tai vaziavau prie ezero padrybsot ir pasidegint,bet jau nuo pusiaukeles supratau,kad nieko nebus,nes staigiai apniuko ir pradejo lynot.Bet as moteriske menanti tarybinius laikus

Sveikos. Pagaliau -900g. O kaip pas jus?