Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sunku...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 31, 14:29)


Todel del gyvenimo UK labai pamastyciau ar verta, geriau maziau uzdirbti bet geriau gyventi.


tai nebutinai UK, yra gi ir kitu valstybiu. As i DE kartkartem nuvaziuoju ir per menesi bent 1200 euru atsidedu. Tik, kad toks kaip mano darbas, tai jam netiktu, bet gi ir kitur zmones dirba KAI NORI, tik noret reikia, ale, kad pas autores vyra tai kazin ar noras yra. Gi geriau kompas, zaidimukai. O ko ne? Gi zmona nori antra darba susirast doh.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 31, 15:17)
Tiesiog gaila autores. Vyras yra, vyro praktiskai nera. Tik vardas.


va su tuo tai nesutinku. Jau geriau, kad nebutu tokio "vyro" visai, autore tikrai lengviau isgyventu. O tas tik dar labiau i dugna zmona tempia.
Atsakyti
Apie kokius uzsienius cia kalbat biggrin.gif . Autores vyras lepsiu lepsis+ tinginys. Lietuvoj yra darbo pilna, pastovaus( kad ir uz ta pari minimuma ir tijrai 500 galima uzdirbt) , sezoninio( kad ir tas pacias braskes( aisku jau pasibaige) ar obuolius skint), kad ir tame paciame turgely stovet ukininkam padet ar kokius grybus uogas rinkt ir pardavinet- pridavinet.. Pilna ka galina Lietuvoj sumastyt, bet jei zmogelis kompe zaidimus zaidzia, kreditus neaisku kam ir del ko ima , ir vyras budamas ir namie sededamas leistu zmonai antro darbo ieskotis - cia ne vyras. Pokemonas cia biggrin.gif.
Atsakyti
Siap tai jie turi problemu ir jas spresti reiktu riMciau nei ,kad bulves Lt pAkasti,uzsienis cia padetu bet ar jis vaziuos ,tai kitas klausimas.
Atsakyti
Man dar keista, kad žmogus negali paaiškinti kam tos paskolos buvo imtos doh.gif Neatsimena tai čia iš vis kas per pareiškimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstoline*** @ 2016 08 01, 11:04)
Man dar keista, kad žmogus negali paaiškinti kam tos paskolos buvo imtos  doh.gif Neatsimena tai čia iš vis kas per pareiškimas  blink.gif

atsimena, bet nesugalvoja ka meluot. Nes jei seimai kazka pirko, tai matyt butu, ar sofa nauja, ar koks buitinis prietaisas, o namo neparnese NIEKO, tai ka daugiau meluot? Gal internetu pralosineja pinigus. O gal pasiskolines buvo is kokiu kietu vyruku, bijojo i kaulus gaut, tai kredita pasieme, kad jiems skola grazint. Negi dabar zmonai apie savo durnuma pasakosis.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2016 08 01, 07:00)
Siap tai jie turi problemu ir jas spresti reiktu riMciau nei ,kad bulves Lt pAkasti,uzsienis cia padetu bet ar jis vaziuos ,tai kitas klausimas.

Tai tai, kai zmogus nori uzsidirbt, tai jis ir ieskos darbo. Bet tai ka tokiam uzsienis sviecia, kai Lietuvoj net nebando, o kompa minko?
Jei zmones normalus, aisku jie uzsieny uzsidirba, bet kuriems cia nesiseke arba nenorejo nieko- tokie ir uzsieny nieko neuzdirbs. Ten dirbti reikia ir tikrai nesedet nuvaziavus. O sitas vyras tai man i nieko gera nenesa: meluoja kad neprisimena, namie sedi, nors nei buto + skolos tiek uz patarnavimus tiek kitur.
As autores vietoj labai rimtai pasikalbeciau, nes kur tai matyta, kad vyras nk neveiktu, o ji apie antra darba galvotu.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 08 01, 11:50)
atsimena, bet nesugalvoja ka meluot.

kažkaip nesitiki, kad aktorinį baigus nesugalvotų ką sumeluot g.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 08 01, 01:30)
Apie kokius uzsienius cia kalbat biggrin.gif . Autores vyras lepsiu lepsis+ tinginys. Lietuvoj yra darbo pilna, pastovaus( kad ir uz ta pari minimuma ir tijrai 500 galima uzdirbt) , sezoninio( kad ir tas pacias braskes( aisku jau pasibaige) ar obuolius skint), kad ir tame paciame turgely stovet ukininkam padet ar kokius grybus  uogas rinkt ir pardavinet- pridavinet..

Radot ką pasiūlyt Lietuvos kultūros elitui, teatro atstovui, jaunąjam inteligentui lotuliukas.gif Tokius darbus lai juodadarbiai dirba ir keliais po miškus braidžioja uogų ieškodami, o čia aukštesnysis luomas geriau badu mirs, bet iškilmingai ir švariom rankom. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 01, 14:26)
kažkaip nesitiki, kad aktorinį baigus nesugalvotų ką sumeluot  g.gif

net ir aktorini baigus, ne ka cia ir besugalvosi. Va imkit ir sugalvokit ko taip labai labai reikia seimai, kad net kredita eme, bet to daikto kaip ir nematyti ar net visai nera. Cia kaip kokio oro gaunasi. Galima sumastyt, kad tipo kelione, bet autore gi atsimins buvo kur ar ne su seima visi.
Atsakyti
Duodu 99 proc., kad vyras iklimpes i azartinius losimus. Nieko gero is to neiseis, reikia labai rimtai kalbetis, o jei nebus is to naudos, skirtis. Nes tik labiau i skolas klimpsite ABU, nes pajamos ir skolos sutuoktiniu yra bendros.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 08 01, 14:33)
net ir aktorini baigus, ne ka cia ir besugalvosi. Va imkit ir sugalvokit ko taip labai labai reikia seimai, kad net kredita eme, bet to daikto kaip ir nematyti ar net visai nera. Cia kaip kokio oro gaunasi. Galima sumastyt, kad tipo kelione, bet autore gi atsimins buvo kur ar ne su seima visi.

Nemažas sumas labai lengva tiesiog pravalgyti ar prabaliavoti ar kitom pramogom išleist, ir tikrai būtų sunku paaiškinti kur dingo pinigai g.gif Galiu laisvai namo pareit be 200 eur, bet realiai nieko neparsinešt blush2.gif Tarkim užsimaniau anądien į Druskininkus nulėkt, benzinas, pietūs, vandens parkas, Grūto parkas- 100 eur ir ištirpo. Kas ten žino kur tas vyras uliavoja ir ką veikia, bet kad pinigus išleist lengva tai neabejoju. Kokią meilužę į viešbutį su pietumis nusivesk porą kartų, dar papuošalą kokį auksinį padovanok, ir ate paskolėlei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(StebukluSalyje @ 2016 07 25, 01:02)
Žinau, kad ne moterims, ir ne lošimams ko gero...nes iš namų niekur neina, sąskaitas kažkada tikrinau, tai nelošia..todėl man ir mistika. Narkotikai, tai irgi, kažin...
Kažkada supykusi liepiau pasakyt kam ėmė, arba krautis daiktus ir eit lauk. Pusvalandį aiškino, kad neprisimena, nes tai seniai buvo. Pagailėjau tąkart, ir kas iš to? Dar n tokių kartų buvo doh.gif


Perskaiciau tik iki tiek - man to uzteko.
Aferistas dar tas, kaip sakoma. Losejas jis yra. Pinigu pas jus niekada nebus.
Losejai yra nesulyginamai didesni ligoniai nei alkoholikai ar net narkomanai - alkoholikams, narkomanams yra aisku del ko jie turi mesti, o losejai gyvena nuolatineje iliuzijoje, kad kada nors islos Jec Pot!
Kuo greiciau tu jo atsikratysi, tuo greiciau saule danguje pamatysi!
Atsakyti
Hai.

Nežinau iš kur ištraukė čia kažkas, kad vyras mano aktorinį baigęs, nes nu ne, nebaigęs. O kai kurių komentarai, tai ką aš žinau, nei jūs manęs pažįstat, nei vyro skolas aš ruošiuos mokėt, nei visą likusį gyvenimą gyvent su juo. Todėl nereikia daryt išvadų, kad "autorė nieko nedarys, nes dar nepadarė,o mes jau čia tiek jai prisakėm".
Dėl užsienio, tai taip, jeigu dabar pirmadienį nepakvies jo dirbti po pokalbio, jis važiuos į užsienį. Draugų ten turi, gatvėj gyvent nereiks, mes jau viską aptarėm. Kažkada jau važiavo ir buvo ten, nenumirė, ir pinigų siųst neteko.

Iš esmės, kaip ir nieko neįvyko, bet kaip ir įvyko, todėl dabar laukiu. Jei nuvils šįkart, daugiau laukti nebus ko. Tiksliau, jei ir nenuvils, ko gero atsisveikinsim greitu metu. Ieškau dabar geriau apmokamo darbo(nors savo darbą labai myliu ir jis be proto man patinka), kad jei ką, galėčiau save ir vaiką bent minimaliai išlaikyt. Išeit į gatvę tikrai nėra pats geriausias variantas, nes išeit kur neturiu. Su tėvais negyvensiu, atsigyvenau jau, ir labai daug visokių spalvų mėšlo mačiau, tai antrąkart ten savo noru nelįsiu.

Tai tiek.
Atsakyti