Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sunku...

QUOTE(StebukluSalyje @ 2016 08 04, 20:16)
Hai.

Iš esmės, kaip ir nieko neįvyko, bet kaip ir įvyko, todėl dabar laukiu. Jei nuvils šįkart, daugiau laukti nebus ko. Tiksliau, jei ir nenuvils, ko gero atsisveikinsim greitu metu.

Tai tiek.


Autore, kalbate labai mislingai, ar buvo rimtas pokalbis? Ar prisipazino kam skolinasi pinigus? Kas turi pasikeisti, kad jo nepaliktumet? Ar nusprendet palikti bet kokiu atveju? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad nėra taip lengva viską užbraukt ir palikt.
Kai pagalvoji, tai, kad jis pasakys/sugalvos/sumeluos, kur padėjo pinigus, jau nieko nepakeis. Tiesiog, žmogus nemoka skirstyti finansų. Yra tame problema. Ir ji bus.
Kiek įmanoma su tokiu žmogum gyvent-gal įmanoma, jei kita pusė turi neblogai apmokamą darbą ir bus nusiteikusi, kad namuose finansus uždirbs ji ir namai laikysis ant jos pečių.
Kodėl tokio neturėtų mesti-gal jis turi kažkokių teigiamų savybių. Tarkim, yra taikaus būdo, moka ūkiškus darbus nudirbti, neagresyvus, paklusnus. Na gal yra kažkas gero tame žmoguje, dėl kurio verta duoti dar vieną šansą.
Autorei-stiprybės, ramybės ir protingų sprendimų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 04 rugpjūčio 2016 - 23:20
QUOTE(Agrefa @ 2016 08 04, 23:19)

Kai pagalvoji, tai, kad jis pasakys/sugalvos/sumeluos, kur padėjo pinigus, jau nieko nepakeis. Tiesiog, žmogus nemoka skirstyti finansų.

Ziurint kam buvo imti tie kreditai - o jei zmogus meiluze turi ir kaip Rasele uogele cia pvz rase ? Man tai tokiu atveju tikrai kazka keistu ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2016 08 04, 23:03)
Autore, kalbate labai mislingai, ar buvo rimtas pokalbis? Ar prisipazino kam skolinasi pinigus? Kas turi pasikeisti, kad jo nepaliktumet? Ar nusprendet palikti bet kokiu atveju?  g.gif

Tai kad tokios temos ant nervu ar susibarus sukuriamos.
Galbut dabar namuose viskas gerai, tai ko cia kalbetis smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(StebukluSalyje @ 2016 08 04, 20:16)


Nežinau iš kur ištraukė čia kažkas, kad vyras mano aktorinį baigęs, nes nu ne, nebaigęs.

Kad lyg niekas neminejo cia, jog jis aktorini baiges g.gif .
Cia jus rasete, kad jis dirbo aktorium, o tokiam zmogui meluoti ar apsimesti labai lengva.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 08 05, 07:09)
Kad lyg niekas neminejo cia, jog jis aktorini baiges g.gif .
Cia jus rasete, kad jis dirbo aktorium, o tokiam zmogui meluoti ar apsimesti labai lengva.

Minėjo.
Kad dirba aktoriumi nerašė. Rašė, kad dirba teatre, o ką jis ten veikia: ar vaidina, ar bilietus pardavinėja, ar dekoracijas stato, nekonkretizavo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 08 05, 07:09)


Kad lyg niekas neminejo cia, jog jis aktorini baiges g.gif .


oj, mergos doh.gif sarkazmas ten buvo, kad vyriokas aktorini baiges. Sarkazmas. Prisigriebe vyras kreditu, nes tipo seimai reikejo, nieko tai seimai nenupirko (but nupirkes, butu matyt), o kai zmona klausia kam, tai isputes akis aiskina, kad tipo neprisimena. Va ir galima sakyt, kad aktorius, bet tik prastas, bent as nepatikeciau, nebent visiska naivuole buciau.
Su vyru autorei matau likti galimybe tik tokia, jei abu oficialiai issiskirtu, kad ateity bedu ir pati autore neturetu. Ir visus finansus, visus pirkimus turetu tik autore tvarkyt, o vyras tvarkingai alga savo jai atiduotu, sau kazkiek savo islaidom pasilikes. Ir prisiektu jokiu jokiu jokiu kreditu ir paskolu daugiau neimt (kas labai mazai itiketina). Gal bent is finansines puses ramu but. Bet lieka dar ta puse, kur padeti pinigai, kur kredita eme? Gal losia, gal meiluze, gal rimtsnes skolos (kad ir svetimas auto sudauzytas). Neprisipazino, reiskia slept yra ka. Ir tik laiko klausimas kada tai islis ir kokia itaka santuokai padarys. As asmeniskai daug ka atleisciau, bet kai mane idiote laikytu ir i akis meluotu, kad neatsimena, negaleciau atleist, nes negaleciau pasitiket. Man pasitikejimas ir pagarba svarbiausia. O kokia cia pagarba, kai uz idiote laiko ir meluoja, galvodamas, kad tokia nesamone patikeciau.
Atsakyti
O man rodos siandien viskas pas autore yra gerai biggrin.gif ir vyras koks geras, nebesipyksta jau ir viskas aisku ir i uzsieny ruosias vaziuot, reiskia neprapuls, nes jau yra buves biggrin.gif . Viskas gerai, kai akis uzmerkiamos ir vien pozityva matai.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 08 05, 08:07)
As asmeniskai daug ka atleisciau, bet kai mane idiote laikytu ir i akis meluotu, kad neatsimena, negaleciau atleist, nes negaleciau pasitiket. Man pasitikejimas ir pagarba svarbiausia. O kokia cia pagarba, kai uz idiote laiko ir meluoja, galvodamas, kad tokia nesamone patikeciau.

drinks_cheers.gif Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(StebukluSalyje @ 2016 08 04, 21:16)

O kai kurių komentarai, tai ką aš žinau, nei jūs manęs pažįstat, nei vyro skolas aš ruošiuos mokėt, nei visą likusį gyvenimą gyvent su juo.

O kur dingsit nemokėjusi? Skyrybų atveju visos skolos bus per pusę.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 08 05, 09:49)
O man rodos siandien viskas pas autore yra gerai biggrin.gif  ir vyras koks geras, nebesipyksta jau ir viskas aisku ir  i uzsieny ruosias vaziuot, reiskia neprapuls, nes jau yra buves biggrin.gif . Viskas gerai, kai akis uzmerkiamos ir vien pozityva matai.


Tipiska tema apie vyra biggrin.gif as jau kaip senbuve, tai galiu psakyt, kad seniai pastebejus toki dalyka temose apie vyrus. Pradzioj moteris skundziasi, koks jis blogas (geria, nedirba ar pinigu neparnesa, skuron duoda ir pan.). Tada forumietes raso kam jis tau, mesk, palik, duoda patarimu kur kreiptis, ka daryti. Tada autore pradeda rasyt, kad ne toks tas vyras ir blogas, va gi ir geru savybiu turi lotuliukas.gif Statistikos nevedu, bet kokie 90 procentu temu sitoks scenarijus bigsmile.gif

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 08 05, 11:01)
O kur dingsit nemokėjusi? Skyrybų atveju visos skolos bus per pusę.

vat vat. Pabegs vyriokas i uzsieni, skolos nemokes, anstoliai is jo zmonos atsiims. Kiek jau paskolinta yra, visa skola ABIEJU rupestis, jei ziurint isieskojima.
Atsakyti
Nu tai kur aš sakiau, kad jis geras ir aš baisiai jį myliu? Interpretuojat kažkaip į kitas lankas visai. Tiesiog, aiškinu visą situaciją ir tiek. Kažkas rašė, kad baltarankis ir užsieny nedirbs- tai ir atsakiau, kad darbo nebijo fizinio sunkaus. Kad makaulė ant protinio silpnai išneša- tas tai taip, jis yra be proto naivus žmogus, kaimietis, blogąja to žodžio prasme. Aš bandau tikslinti situaciją, kažkiek papasakodama apie vyrą, koks jis yra, o jums kažkodėl šviečias kad jį ginu. Neginu, nes asilas, ir pats viską prisidirbo, ne aplinka kalta, o jis. Bet žmogus negali turėti vien neigiamų savybių.

Ir negaliu ištisai klykaut koks jis blogas, negeras ir t.t. Taip, kai aš rašiau pirmąją žinutę, aš buvau desperacijoj, pikta, nusivylusi ir t.t. Ir dabar tokia esu, bet negaliu aklai pasiduoti tam jausmui, nes tuomet liks tik kartis eit. Todėl gal ir atrodo, kad pyktis atslūgo ir viskas mums gerai.
Negerai, bet aš sveikatos neturiu nuolat įtampoj ir depresijoj būti, o skyrybos ir visi gyvenimai atskirai per vieną dieną neįvyksta.
Su juo aš neliksiu, nebent jis visiškai pasikeis. O kadangi žmonės visiškai nesikeičia, tai čia tik laiko klausimas. Visų pirma, reikia rasti geriau apmokamą darbą, kad netektų prie kontikų stovėt kai išeisiu(nu čia hiperbolizuoju aišku, bet esmę gal supratot).
Atsakyti
QUOTE(StebukluSalyje @ 2016 08 05, 20:42)
, o skyrybos ir visi gyvenimai atskirai per vieną dieną neįvyksta.

Su juo aš neliksiu, nebent jis visiškai pasikeis.

na tai kame problemos? Sedekit su juo toliau, kol jis daugiau skolu pridarys ar suzinosit, kad jau seniai pridare dar daugiau. Patarimai gi jum neidomu, daryt nieko kaip ir nezadat (apart antro darbo arba kito darbo). Kam tema buvo reikalinga? Paverkt? Tai reikejo taip ir rasyt, kad norit tik issikalbet.

O su tuo pasikeitimu lotuliukas.gif doh.gif tas beribis zmoniu naivumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 08 06, 16:48)
na tai kame problemos? Sedekit su juo toliau, kol jis daugiau skolu pridarys ar suzinosit, kad jau seniai pridare dar daugiau. Patarimai gi jum neidomu, daryt nieko kaip ir nezadat (apart antro darbo arba kito darbo). Kam tema buvo reikalinga? Paverkt? Tai reikejo taip ir rasyt, kad norit tik issikalbet.

O su tuo pasikeitimu  lotuliukas.gif  doh.gif tas beribis zmoniu naivumas  lotuliukas.gif


Mane taip pat paskutinis sakinys pribaige. lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai jūs iš konteksto mėgstat ištraukt vieną sakinį ir paskui iš jo išvadas daryt? Tai gal paskaitykit iki galo, rašiau juk, kad žinau, jog žmonės nesikeičia, ir tai tik laiko klausimas. Kam komentuot vien dėl to, kad komentuot?

Papildyta:
P.S. Leksa, pačios pirmos mano žinutės pirmą sakinį paskaitykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo StebukluSalyje: 06 rugpjūčio 2016 - 20:16