Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos baginėja vasarą!

QUOTE(Cit @ 2016 07 25, 14:43)
Jo. Natur smile.gif
Tadau metw pas mus raso nuo 11+6iki 13+6.. nu ryt pas sao ginekologa dar uzklausiu ar nebus velai.

Tai jo, uzklausk ir viskas bus aisku smile.gif Nu tai smagu, dar karta sveikinu 4u.gif
Atsakyti
As paklaust noriu.. pas mus vokietijoj nelabai tikrina hemoglobino.. ar galeciau as profikaltiskai bernam duot kokiu gelezies lasiuku? Parekomenduot gal ka galetumet?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 07 28, 00:26)
As paklaust noriu.. pas mus vokietijoj nelabai tikrina hemoglobino.. ar galeciau as profikaltiskai bernam duot kokiu gelezies lasiuku? Parekomenduot gal ka galetumet?

Profilaktiskai geriau daugiau jautienos ir visu kt produktu turinciu gelezies. Tie gelezies preparatai daznai turi bjaurius salutinius pozymius. Ir siaip o jei viskas pas juos gerai su hemoglobinu , perteklius gelezies man atrodo irgi negerai. Geriau nezaist siaip jei nesi tikra kad tikrai truksta. Jei gauna pakankamai jautienos, zaliu darzoviu tai neturetu jo trukt. Ir jei pozymiu anemijos jokiu nera, tai kazi ar verta duot ta gelezi.. Na cia tik mano nuomene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 07 28, 11:09)
Profilaktiskai geriau daugiau jautienos ir visu kt produktu turinciu gelezies. Tie gelezies preparatai daznai turi bjaurius salutinius pozymius. Ir siaip o jei viskas pas juos gerai su hemoglobinu , perteklius gelezies man atrodo irgi negerai. Geriau nezaist siaip jei nesi tikra kad tikrai truksta. Jei gauna pakankamai jautienos, zaliu darzoviu tai neturetu jo trukt. Ir jei pozymiu anemijos jokiu nera, tai kazi ar verta duot ta gelezi.. Na cia tik mano nuomene  4u.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cit, sveikinu! bigsmile.gif kiek daug mamyčių po ivf ar iui natūraliai pastojusių čia.. biggrin.gif kaip kitoms sekasi?

Mes vakar gavom metų skiepą, tai kartu pasvėrė ir pamatavo. 1,2 metų:
M1: 79 cm, 10 kg
M2: 82 cm, 9,8 kg
M3: 84 cm, 11,8 kg

Panai sakė kai paaugs pas vaikų psichologą reikės, jei toliau taip pamačius bet kokį nepažįstamą elgsis... Isterijos iki pamėlynavimo vos kas pakalbina ar tik pažiūri ir ji tą pamato. Vakar nuvežėm vaikus pasus padaryti, tai berniukai kuo gražiausiai nusifotgrafavo, o pana... Nu neturiu žodžiu net apibūdinti kaip pasų poskyris skambėjo doh.gif tai likom be jos foto. tik parsinešėm į mašiną ir pasodinom, tai sedi, šypsosi, lyg nieko ir nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 08 05, 07:19)
Cit, sveikinu!  bigsmile.gif  kiek daug mamyčių po ivf ar iui natūraliai pastojusių čia..  biggrin.gif  kaip kitoms sekasi?

Mes vakar gavom metų skiepą, tai kartu pasvėrė ir pamatavo. 1,2 metų:
M1: 79 cm, 10 kg
M2: 82 cm, 9,8 kg
M3: 84 cm, 11,8 kg

Panai sakė kai paaugs pas vaikų psichologą reikės, jei toliau taip pamačius bet kokį nepažįstamą elgsis... Isterijos iki pamėlynavimo vos kas pakalbina ar tik pažiūri ir ji tą pamato. Vakar nuvežėm vaikus pasus padaryti, tai berniukai kuo gražiausiai nusifotgrafavo, o pana... Nu neturiu žodžiu net apibūdinti kaip pasų poskyris skambėjo  doh.gif  tai likom be jos foto. tik parsinešėm į mašiną ir pasodinom, tai sedi, šypsosi, lyg nieko ir nebuvo  unsure.gif

Oi kokie jau dideli:) Kaip keista kad merginai tavo tik mamos reikia. Visgi trys vaikučiai. O nepavydi kai brolius imi ant rankų. Mano tai visai atvirkščiai galiu palikti su bet kuo...
Atsakyti
Ar kieno vaikai miega visa nakti ang pilvo? As zinau,kad negalima.. bet paakutiniu meth kitaip.nemieva. as hisa naktj atverciu jie atgal ant pilvo.. jau nzn ko griebtis?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 08 05, 12:42)
Oi kokie jau dideli:) Kaip keista kad merginai tavo tik mamos reikia. Visgi trys vaikučiai. O nepavydi kai brolius imi ant rankų. Mano tai visai atvirkščiai galiu palikti su bet kuo...

nežinau kaip čia yra, bet ji visai kitokia, nei broliai.. ir taip, daznai pavydi, kai broliai myluojami smile.gif

QUOTE(Cit @ 2016 08 07, 01:25)
Ar kieno vaikai miega visa nakti ang pilvo? As zinau,kad negalima.. bet paakutiniu meth kitaip.nemieva. as hisa naktj atverciu jie atgal ant pilvo.. jau nzn ko griebtis?

miega iki dabar smile.gif o kodel negalima? juk miega kaip jiems patogu, kaip ir mes smile.gif baisu buvo tik pradzioje, bet kudikiai nemiega zemyn nosytem, jie pasuka galvytes. niekad neatvertinejau, dabar net pagalveles turi, bet daznai miegodami "keliauja" po lova ant pilvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 08 07, 00:25)

Miega ir maniskiai. O kodel negalima irgi nesupratau?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 08 07, 00:25)

Ir manoji taip miega, beveik visada. Nusiklojusi, ant pilvo. Bet aš niekada jos nevartau, iš pradžių buvo baisoka, bet dabar jau apsipratom ir atrodo kitaip ir nemiegotų smile30x30.png ir lygiai taip kaip Piktukė rašė " keliauja" po lovą biggrin30x30.png
Atsakyti
Man grieztai pasake neleist ant pilvo miegot. Del tos staigios kidikiu mirties sindromo. Ale va atejo laikas. Tai arba as nemiegot turiu ir nuolat vartyti, arba leisti taip
miegot...
Atsakyti
Cit, sveikinimai, visad smagu isgirst apie toki stebukla!

Mergaites, labai reiktu jusu komentaru. Mano maziui kazkoks alkio priepuolis - valgo nerealiai daug. Pradejau primaitinti, nes labai sumazejo MP. Pradziai duodu papukus, bet kai baigiasi viename pradeda verkt, tada kita- vel verkia. Begu sildyti misinuka arba savo saldyta pienuka. Padarau apie 150 ml. suvaro viska ir vel praso. Matau kad jau vos kvepuoja kiek privaro! Jei buna vyras paima ant ranku ir jau nereikia, o mane- terorizuoja sad.png Karta per diena dar duodu darzoviu tyreles apie 100 g. (bulve morka ir cukunija). Vien zo, pas daktare tik rugpjucio gale, ner ko paklaust. Drauge sako reikia vaikui duot kiek nori - pabandziau, tai rezultate vakar 2 kartus gausiai isveme fontanu sad.png tiek privalges. Arba netiko naujas misinukas (Semper lemolac).
Kaip jus darot? ribojat ar tik dziaugiates kad valgo kuo daugiau?
p.s. dar pamirsau parasyi kad privalges atpila beveik visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 08 rugpjūčio 2016 - 09:05