QUOTE(Cit @ 2016 08 08, 20:32)
Merginos,gal jus man galit pasakyt. Mano vaikaji valgo 5 kart. 3 kart piena po 235ml ir du kart kietas maistas. Ir panasi norma. Geria mazai.
Tai va klausimai. Kaip padaryt, kad gertu vandenuka? Meginau viska. Arbatas. Vandeni. Dariau silpnesni piena.. ta biski geria. Sultis skiedziauu. Nors sakiau gyvenime neduosiu maziems

nenoriu as saldint cukrum... ka daryt? Kaip pripratint gert? Heryuves laiko

. Na bet ne visad geria.. ciulpia. Zaidzia...
jei per para skysciai tik pienas 3x235 ml uztenka?
Jeigu ivesiu trecia maitinima. Kiek skysciu vaikam tada suduot reik papildomai? Gal kas patarimu del vandenuko davimo man kokiu galit duot? Noriu isvis paprasta vandenuka kad gertu..
Oi čia aš matyt mažai ką patarsiu, nes mano mergina geria mano pienuką, o kiek ji jo išgeria nežinau, nematuoju. O vandenuko duodu retkarčiais atsigerti, tai biški atsigeria, bet ne kažką, retai. Tai suprantu, kad jai užtenka tų skysčių, kitaip sauskelnės būtų sausos. Mėgsta kefyrą labai, tai dabar terliojamės iki negalėjimo, užsiverčia bliūdą ar puodelį ant galvos, kad tik daugiau to kefyro atsigertų

arba su pirštais baksnoja į bliūdelį ir į burnytę

tipo labai savarankiška, viską pati, pati

ir košių jau mažiau, daugiau maistas į rankytes. Net tiesiu staltiesę po kėdute, nes skraido bulvės, kotletai, pomidorai ir tt. Ech....smagu