Aciu Krown
Aciu Krown
Mes Lt sveciuojames dabar, ilgesniam laikui, gal liksim ir su visam. Tokios naujienos pas mus..
labai geros naujienos:) bus smagu pamatyti tavo darbeliu:)
Noriu paklausti mamyciu ar duodat kokiu nors vitaminu savo maziukams?
labai geros naujienos:) bus smagu pamatyti tavo darbeliu:)
Noriu paklausti mamyciu ar duodat kokiu nors vitaminu savo maziukams?
As nuo 6 men. duodu zuvu taukus ir lasiuka vitamino D 😉 o ka galvoji duoti?
Kokius zuvu taukus duodi krown? mum nieko nesake del zuvu tauku, betd aug skaiciau info, kad lb gerai vaikam. ir reik...
kitas klausymas, einant i lauka kasdien? ypac aktualu kas su dvyniais:D nes man isieit su jais ner sunku, ir smagu. bet bijau perkaitint vien kol kita rengiu,tai sukuos kaip vijurkas
Kokius zuvu taukus duodi krown? mum nieko nesake del zuvu tauku, betd aug skaiciau info, kad lb gerai vaikam. ir reik...
kitas klausymas, einant i lauka kasdien? ypac aktualu kas su dvyniais:D nes man isieit su jais ner sunku, ir smagu. bet bijau perkaitint vien kol kita rengiu,tai sukuos kaip vijurkas
Duodu eye q isgirtuosius. Iki metu pirkau kapsulese, po to jau buteliuke citrinu skonio. Kaip nekeista skanu jiem jie.
As einu du kartus i lauka su savais. Kazkaip atkalus sistema, tai greit pas mus viskas vyksta
As duodu Nutrilite firmos zuvu taukus naturalius, be jokiu skoniu, jie kapsulese, tai as isspaudziu is ju
I lauka seniai ne kiekviena diena einam i nematau tame bedos
Aš duodu vit D ir žuvú taukú šaukštuká kasdien (Lysi). Nors su tais taukais turbūt nuomonės įvairios, vaikú pirmoji daktarė jú neskyrė, kiti skiria visiems. Šiom dienom mačiau straipsnį, kad nauji tyrimai rodo, kad žuvú taukú nauda ne tokia didelė kaip manyta seniau.
Į lauká stengiuos kasdien išeiti, jei oras normalus vaikščiojimui ir vaikai neserga. Man pačiai išeit labai patinka. O susisukt moku labai greit. Aš juos rengiu ne nuo iki po viená, o pradžioj kiekvienam rūbus po kombiais sutvarkau. Kai abu taip suruošti, tada kombi kelnės, batai, pirštinės, kepurės, striukė ir į trasá.
As ne i tema, bet ar pastebejot, nestukiu temos visai nebelike, nieks nebendrauja ten . GAlvojau eisiu siulyt vezima savo parduot, ale ziuriu ner kur eit
Blyn kiek reikalu su tais aprengimais. Mes dabar kai LT, tai suprantu jusu varga
Mamos mamytės pasidalinkit kas ką dovanosit savo mažiesiems Kalėdoms, nu nesuseku tų žaislų bangos, kas įdomu butų tokiems pypliams. Buvo kada akcija maximoj žaislams, lego nupirkau, tai jai patinka visai. Lėlės nedomina. Dar galvojau lėlėms tokie vežimėliai būna nupirkt, bet nebent kaladėlėms vežiot
Kaip Karmensitos mergička gyvena? senai girdėta ;)
Burbuliuk, gerų atostogų!!!
P.s kažkada pagalvojau apie Edeną, bet jau čia ko gero nebeužeina..
Mamos mamytės pasidalinkit kas ką dovanosit savo mažiesiems Kalėdoms, nu nesuseku tų žaislų bangos, kas įdomu butų tokiems pypliams. Buvo kada akcija maximoj žaislams, lego nupirkau, tai jai patinka visai. Lėlės nedomina. Dar galvojau lėlėms tokie vežimėliai būna nupirkt, bet nebent kaladėlėms vežiot
Kaip Karmensitos mergička gyvena? senai girdėta ;)
Burbuliuk, gerų atostogų!!!
P.s kažkada pagalvojau apie Edeną, bet jau čia ko gero nebeužeina..
Delfinuk, maniske irgi nelabai leles megsta, sunus labiau myli viska- leles, meskucius, viska, o dukra tai paima uz plauku i sona meta ir dar su koja paspiria
P.S mes ne visai cia atostogu, mes kaip ir pabandyt gyvent cia atvaziavom
Edena fb kartais 'sutikti' galima.
Noriu paklausti mamyciu ar duodat kokiu nors vitaminu savo maziukams?</p></div></blockquote><p>As nuo 6 men. duodu zuvu taukus ir lasiuka vitamino D o ka galvoji duoti? </p>
[/quote]
tai as irgi duodu vitamina D ir viskas. Tai galvoju ar reikia ka nors duoti papildomai.
Susiduriu su problema dukryte neduoda dantu valyti. Ar pas jus su tuo problemu nekyla. Nezinau kaip isvalyti. Valau su guminiu ant pirsto maunamu sepeteliu.
Noriu paklausti mamyciu ar duodat kokiu nors vitaminu savo maziukams?</p></div></blockquote><p>As nuo 6 men. duodu zuvu taukus ir lasiuka vitamino D �� o ka galvoji duoti? </p>
[/quote]
tai as irgi duodu vitamina D ir viskas. Tai galvoju ar reikia ka nors duoti papildomai.
Susiduriu su problema dukryte neduoda dantu valyti. Ar pas jus su tuo problemu nekyla. Nezinau kaip isvalyti. Valau su guminiu ant pirsto maunamu sepeteliu.
[/quote]
Neduoda ir man - sunus issizioja ir leidziasi, dukrai be prievartos praktiskai neapseiname
na o del vitaminu, as pati galvoju kad omega-3 vaikams labai reikalingas, nors daktarai tikrai ne visi apie ji uzsimena