QUOTE(Ingbri @ 2017 01 25, 10:45)
Sveikutes visos
Mes gyvenam gerai, maniskis eina į lopšelį, puikiai atlaikė adaptacija per 3 dienas. Eina labai noriai, daug šiam darželyje mokina nuo įvairių dailės darbelių iki tikrų blynų kepimo. Labai dziaugiuosi puikiomis auklėtojomis ir auklyte, tikrai pasisekė

Tad jau puikiai įvaldęs savarankiškumą daugelyje gyvenimo atvejų. Tikras miegalius, koks buvo nuo naujagimystes, toks ir liko

Pietų miega 3 val , užmiega nakčiai 21 iki 7 ryto be prabudimų. Kadangi visiškai neserga ( bent kol kas kaip aukletojos sako " etatinis"

), tai aš turiu labai daug laisvo laiko sau ir šeimai, ir mokslui . Mėgstame ir dažnai einame į įvairius spektaklius vaikams, žaidimo kambarius ir kt.
Kai išleidau į lopšelį supratau koks jau didelis vaikas

Sekmes , tai tiek trumpai apie mus ;)
Labas visoms!
Jėga, kaip netikėtai radau postų

Reikėjo tiesiog imt ir parašyt kokį kartą, nes žiūriu visos ateina, pažiūri ir išeina

Ingrbri, faina! Vis galvojau, kaži kaip sekasi taviškiui. O kaip tau pačiai praėjo adaptacija vaiką išleidus? Man jau dabar viduriai verčias nuo tos minties. O visą dieną daržely būna? Ar į privatų leidžiat, ar į valstybinį?
Pas mus tai nieko naujo, gyvenimas geras. Kavą išgeriu. Žiūrint aišku, kas tas gėrimas. Pvz, pirmą kavą geriu per pusryčius. Antrą ir trečia eigoj dienos

Naktys ne kažką. Kol kas rekordas kelis kartus pasitaikęs - 6 valandos nepertraukiamo miego. O dažniau vis kuičias zyzauja kas nors. Grafikas kėlimosi ryte ir gulimo miegoti nuo pirmų mėnesių nepasikeitęs, tik pietų miegų mažai likę. Dažniausiai du miegai po 30-40 min. Padarius vieną miegą, lieka vienas tokios pačios trukmės. Tai man geriau tada du

Maniškiai tai irgi ir smalsūs ir aktyvūs. Vienas visad viską mato, kas kur vyksta, kas kur ką padeda, tai viską būtinai turi pačiupt ir neštis apžiūrinėt. Kitas profas ką nors išjungt/įjungt, atsukt kokį varžtelį ir pan. smulkiosios motorikos reikalaujančius darbelius atlieka. Neliūdna. Sėdžiu apsauginiais varteliais apsistačius ir gerai man

Nu pvz, nuo to laiko, kai žaidimas su klozeto vandeniu tapo žaidimu su tuo vandeniu makaluojant dantų šepetukais ir mano plaukų šepečiais, kol kas į vonią vieniem jiems draudžiama

Savaitgalį buvo pažįstama svečiuose su vyresniu vaiku. Šis atsinešė tokį šviečiantį robotą. Vienam nerealiai patiko! Tada dar paaiškėjo, kad turim namie tokią mašiną-transformerį, kuri ten rėkia, šviečia, pati važinėja ir keičia kryptį, žodžiu total chaosas namuose, tai pasirodo mano vaikam labai labai nerealiai patinka

O aš čia knygutę pažiūrėkit, lavinamą žaisliuką pažaiskit. O jiem va tokio va rėkiančio šviečiančio žaislo reikėjo