Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos baginėja vasarą!

Manoji neprisileidžia dantukų valyt, nors jų ten dar labai mažai, gal aštuoni ir pastebėjau jog nemažai dygstančių. Tai neprievartauju, neleidžia ir nevalau, pačiai duodu, nes bijau kad po to tai netaptų kažkoks siaubo procesas. Dabar ir su valgiu tas pats, labai nedaug valgo, padedu lėkštę, kiek suvalgo pati tiek, po to dar pasiūlau, nori/nenori-valgyk/nevalgyk. Užčiaupia burnytę ir ką tu jai smile.gif
Ir iš vis dabar kaip naktim blūdinėja, valgo ir valgo, tas mėnulis dar kažkoks super.mėnulis, dar dantys prie viso to pačio blink.gif

Ačiū Burnuliuk smile.gif na tada linkiu lengvo adaptavimosi ;)
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 11 15, 09:44)
Manoji neprisileidžia dantukų valyt, nors jų ten dar labai mažai, gal aštuoni ir pastebėjau jog nemažai dygstančių. Tai neprievartauju, neleidžia ir nevalau, pačiai duodu, nes bijau kad po to tai netaptų kažkoks siaubo procesas. Dabar ir su valgiu tas pats, labai nedaug valgo, padedu lėkštę, kiek suvalgo pati tiek, po to dar pasiūlau, nori/nenori-valgyk/nevalgyk. Užčiaupia burnytę ir ką tu jai smile.gif 
Ir iš vis dabar kaip naktim blūdinėja, valgo ir valgo, tas mėnulis dar kažkoks  super.mėnulis, dar dantys prie viso to pačio  blink.gif

Ačiū Burnuliuk smile.gif na tada linkiu lengvo adaptavimosi ;)

as irgi bijau per prievarta valyt, kad neivaryciau baimes.
o pas mane keista dvi paskutines naktis miegojo puikiai, nors ir tas menulis. O tai pries tai savaite miegojo blogai. Tai mums menulis neveikia.
Atsakyti

Man labai padeda vaidinti, kad pati valausi dantis. Jei tai nepadeda, tada į pagalbá pasitelkiu kokį minkštá mėgstamá žaislá. Ir jam neva valau dantis. Po šito iškart leidžiasi. 

Išvis žaislá kaip modelį vis dažniau panaudoju :D 

Atsakyti
as atrodo sistema atkalus kaip juos aprengt bet nu kartais atrodo ramu , irima abu pykti biggrin.gif ypac sunus, plesia pirstines ir kepure... tai pirstines dedu jau kieme... o kepure salmuka uzdedu ant kaklo ir tik einant pro duris uzdedu ant galvytes...

nu musu daktare ir nesake nieko del zuvu tauku, bet jauciu reikia ziuret, tie aqu eye ar kaip uk lb populerus, bet nebus cia mados klyksmas jie? reik pagooglint kitu..
del dantu valymi tai pas mus 6/7 dantys... tai valos patys ir tirkai graziai sveicia.. bet ryte nevalau, nu kazkaip pamirstu per ta skubejima,bet jauciu jau reiks ir ryte biggrin.gif o pasta naudojat ar ne? mes be pastos... kazkaip nezn bijau ja pirkti dar... nes kaimyne smergaite sprint eme nors ir skani tai tiek isisgando kad dabar jai 1.10 ir neisvalysi dantu niekaip! unsure.gif
Atsakyti

Tai bet kiek ten tos pastos ten reikia, kad springt pradėtú? Gal greičiau nuo seiliú springo, kuriú tuo metu daugiau išsiskyrė. 

Aš valau su pasta. Jos dedu žirnio dydžio tašká. 

Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 11 16, 19:36)
<p>Tai bet kiek ten tos pastos ten reikia, kad springt pradėtú? Gal greičiau nuo seiliú springo, kuriú tuo metu daugiau išsiskyrė. </p><p>Aš valau su pasta. Jos dedu žirnio dydžio tašká. </p>

kokią pastą naudojat? Šiandien kaip tik internete žiūrinėjau. Skaičiau, kad pastos reikia tik vos, vos ir tik pačius šerelius patept.
Bandžiau šiandien ir zuikiui kartu valyt. Nu ne kažką leidosi. O jūs su tais ant piršto užmaunamais šepetėliais valot, ar su normaliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 16 lapkričio 2016 - 23:12
QUOTE(Delfinukas @ 2016 11 16, 23:10)
kokią pastą naudojat? Šiandien kaip tik internete žiūrinėjau. Skaičiau, kad pastos reikia tik vos, vos ir tik pačius šerelius patept.
Bandžiau šiandien ir zuikiui kartu valyt. Nu ne kažką leidosi. O jūs su tais ant piršto užmaunamais šepetėliais valot, ar su normaliais?

Atsakysiu uz lock, nes jau klausiau anksciau jos - nenedent baby naudoja ji smile.gif) valo su tuo ant pirsto, o as ta pirstukini seniai meciau lauk nes man labai skaudziai kanda kai valyt vandom, tai perejome prie vaikisku sepetuku, is pradziu vienoius duodavau, tokius rimtesnius ir tiko/patiko kuri laika, valemes neblogai, bet paskutiniu metu abudu pradejo oziuotis, pirkau kitokius sepetelius, kur apacia platejanti yra ir kaip kramtukas gal net gali buti, na tai kaip naujiena labai patinka - visur su tais sepetukais varineja, valosi patys, bet ar padeda ir leidziasi valomi? na...gal siek tiek geriau pirma diena buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 11 17, 15:48)
Atsakysiu uz lock, nes jau klausiau anksciau jos - nenedent baby naudoja ji smile.gif) valo su tuo ant pirsto, o as ta pirstukini seniai meciau lauk nes man labai skaudziai kanda kai valyt vandom, tai perejome prie vaikisku sepetuku, is pradziu vienoius duodavau, tokius rimtesnius ir tiko/patiko kuri laika, valemes neblogai, bet paskutiniu metu abudu pradejo oziuotis, pirkau kitokius sepetelius, kur apacia platejanti yra ir kaip kramtukas gal net gali buti, na tai kaip naujiena labai patinka - visur su tais sepetukais varineja, valosi patys, bet ar padeda ir leidziasi valomi? na...gal siek tiek geriau pirma diena buvo  biggrin.gif

Ačiū Krown ;) kažkokią šiandien užsakiau
Atsakyti
Kaip tylu cia 4u.gif
Natalija - gal jau supuoji maziuka? bigsmile.gif

Kaip smagu budavo dar nestukiu temoj paskaityt istorijas Kitty kitty , dar ji kajp ten...su tokiu veziagyviu avatare biggrin.gif
Kur jos visos dabar dinge ? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš apie Nataliją irgi pagalvoju.. wub.gif

O visos kitos jau didesnius vaikus augina, kas į darbus grįžo, kas nebespėja prisijungti... Naujų mamų neprisijungė, tainir miršta tema.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2017 01 21, 07:23)
Aš apie Nataliją irgi pagalvoju.. wub.gif 

O visos kitos jau didesnius vaikus augina, kas į darbus grįžo, kas nebespėja prisijungti... Naujų mamų neprisijungė, tainir miršta tema..  rolleyes.gif

Kaip smagu visas čia matyti!!! 🤗🤗 o tema visai jau baigia numirt. Mes tada vos spėjom naujas temas kurti,o čia mamos dar vasarą baiginėja 😆
Na, nieko, gal prisijungs naujų mamyčių ir atgys tema iš naujo 😊
Piktuke,Krown,Tino,Burbuliacija,kaip jūs laikotės? Kaip žirniukau auga?? Ar lieka pačioms bent kiek laiko pavalgyt? 😄 Piktuke,dar neišseko tavo jėgos,visa laika buvai turbomama,geriau už visas mamas tvarkeisi su trim 😍

Nežinau, kaip jūs,aš tai sunkiai 😆 maniškis hiperaktyvus,kaip atsikelia su įjungtu varikliuku,taip ir varo iki pat vakaro nesustodamas...naktim dar po šiai dienai normaliai nemiega. Anksti ryte jau neapsikentusi atnešu pašildyto pieno,nes eina ratais visa nakti lovoj...kartais jau stoga rauna nuo tokio ritmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 sausio 2017 - 08:19
QUOTE(Atisa @ 2017 01 24, 08:19)
Kaip smagu visas čia matyti!!! 🤗🤗 o tema visai jau baigia numirt. Mes tada vos spėjom naujas temas kurti,o čia mamos dar vasarą baiginėja 😆
Na, nieko, gal prisijungs naujų mamyčių ir atgys tema iš naujo 😊
Piktuke,Krown,Tino,Burbuliacija,kaip jūs laikotės? Kaip žirniukau auga?? Ar lieka pačioms bent kiek laiko pavalgyt? 😄 Piktuke,dar neišseko tavo jėgos,visa laika buvai turbomama,geriau už visas mamas tvarkeisi su trim 😍

Nežinau, kaip jūs,aš tai sunkiai 😆 maniškis hiperaktyvus,kaip atsikelia su įjungtu varikliuku,taip ir varo iki pat vakaro nesustodamas...naktim dar po šiai dienai normaliai nemiega. Anksti ryte jau neapsikentusi atnešu pašildyto pieno,nes eina ratais visa nakti lovoj...kartais jau stoga rauna nuo tokio ritmo.

Nors temute mirus, bet mamos tai tikrai ne biggrin.gif mirksiukas.gif as tai su dauguma bendrauju, tik tiek kad ne SM mirksiukas.gif buvo smagu ir cia plepeti, bet tikrai kai tema laiko vos ne 2-3 pastovus ir tie patys zmogeliukai tai aj... rolleyes.gif
Bent jau mano vaikai auga gerai ir yra sveiki! manau tai svabiausia 4u.gif o dienu buna visokiu, kai tikrai viskas sh.. ir kai viskas kaip per sviesta biggrin.gif siuo metu juos auginu viena ir puikiai susitvarkau tongue.gif naktys tapo kiek neramesnes, nes dantis augina hebra, na bet tai laikina, tuom ir guodziuosi biggrin.gif o siaip pagaliau ju pietu miegas pailgejo ir ismiega daznu atveju 2,5-3 h yahoo.gif to taip laukiau! na ir sulaukiau biggrin.gif tiesa, to pasekoje maziau nakti miega, nes miegodavo 12h, db 10-11, keliames 6-8 tame tarpe, gult einam 19.30 bet jau matau kad jiems per anksti, nes nuluzta anksciausiai 20, o daznai ir 20.30 jau 4u.gif labai valgus abu, tik biciukas labai su savo niuansais ties valgymu smile.gif o mergina kaip ir Natalijos dukryte labai pamego turima lelyte ir visur dabar su ja viska daro biggrin.gif siaip vis dar neatsidziaugiu kad turiu dvynukus ir kad tai pirmieji vaikai biggrin.gif jau noriu ir trecio, na bet artimiausiu metu nenusimato rolleyes.gif
Atsakyti