Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos baginėja vasarą!

Sveikos,
Smagu jus cia matyti vel mirksiukas.gif
Karmesita, kaip gaila kad mazoji taip atsikankino, tikiuosi greitai atsigaus. Kuo sesutes ja taip isgasdino?
Musu maziukas labai paaugo, pasikeite, jau begioja ir moka 4 zodelius. Jau toks fainas zmogutis, gali susitarti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 07 vasario 2017 - 11:52
Karmesita 4u.gif užjaučiu dėl sveikatėlių. O tu nenori pabandyti TRANSFER FACTOR papildų? Tai yra iš karvės priešpienio ir kiaušinio trynio išgaunamos transfer molekulės,kurios savyje neša genetinę informaciją apie organizmo veiklą ir informuoja organizmą, kaip jis turi veikti. Info labai daug yra internete, bet labai abstrakčiai tariant-tai tarsi mamos priešpienis.
Pati niekada gyvenime nrnaudojau jokių papildų, netikiu jokia produkcija ir jokiais vitaminais,na bet šitas gėri net mane sugebėjo įtikinti. Mano dukra sirgo ir sirgo ištisai, tiek iki darželio, tiek vėliau,apie daržlį išvis nekalbu. O dabar mano mažylis nuo gimimo NEI KARTO nėra sirgęs,neskaitant pirmų dantukų dygimo, nei tempos, nei slogos nėra turėjęs, ir kas keisčiausia-ir dukra, ir mes su vyru antri metai nesergam. Nežinau, gal čia sutapimas...plius MB turi bėdų su gerkle (cistos jam), jam nepadeda nei vitaminai, nri vaistai. Ateina laikas-ir atsinaujina. Tai tos cistos kažkur dingo..nu stebuklai tikrai, bet kokį skeptiką priverstų patikėt 🤔 svarbiausa-transfer molekulės veikia būtent ten, kjr tavo organizmui trūksta info. Ir gydo būtent tai,kas pas tave negerai veikia.

Aš pati neplatinu, bet turiu koduką,susirenkam mes didelį užsakymą, padalinam siuntimą ant žmonių kiekio ir gaunasi daug pigiau,nes pas platintojus kaina kosmine. .siunčiamės per Nyderlandu,nes ten pvm tik 6%.

Žodžiu jei jau viską išbandei,pabandyk dar šiuos!! Mano aplinkoj rezultatai tikrai superiniai,nors iki šiol esam išbandę ir visokius kitus papildus, žuvų taukus ir kt. O dabar visa šeima tik šiuos naudojam ir atsidžiaugt negalim.

Kai pavariau reklamos 😂😂galėčiau iš kompanijos pemijos paprašyt biggrin.gif 😂😂
Atsakyti

Aciu uz atsakyma, Wiliux 4u.gifjetus, kaip tu sveikatos turi lakstyt? nu labai dziugu, kad situacija gereja - optimizmo gyslele man bigsmile.gifnes viduje labai pergyvenu del sito momento, neturesiu kito pasirinkimo kaip tik lakstyti i kita kambari ax.gifunsure.gifmatyt jie irgi jaucia ta mano vidini nerima ir pergyvenima rolleyes.gif

Nėra labai lengva :) Na bet N nelepino miegais nuo pat gimimo, todėl dabartinė situacija man tikrai optimizmo teikia! Juo labiau, kad dažniausiai tik paglostyti reikia ir keliauju atgal į lovą. Tiesa dar klausei dėl krūminių - maniškei paskutiniai du dar neišdygę.

Atsakyti
Karmensita, va kaip su tais skiepais...Todėl ir neskiepiju ir nesiskiepiju net nuo gripo. Tikrai pritarčiau imunokond ar to, kur Atisa siūlo išbandyti.

Atisa, o čia geriamas dalykas, kad nuo gimimo davei? Kokia jo kaina? Ir spėju, jei yra alergija kiaušiniui (nežinau ar jau išaugo pana), tai turbūt vartot negalima? Kol kas saviškius "maitinu" eye q ir viramknu D, bei kai nepamirštu citromix. Metus nesirgo visai iki dabar. Aišku mažiai dar į daržiuką neina.

Krown, maniškiams yra visi dantukai šiai dienai, bet nuo to miegas netapo ramesnis smile.gif ir lakstom į kitą kambarį nuo gimimo pas juos. Man labai smalsu kaip jums seksis normaliose lovytėse juos migdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2017 02 06, 13:42)
Sveikos,

Nors skiepijom nuo rotaviruso, maniškė prasirgo ir ligoninėj pagulėjo, va ten tai buvo vargelio su ja. Matyt ta rotaviruso atmaina nepateko į vakciną ar kaip, nes nu ščyrai 10-14 dienų su visom komplikacijom užtruko kol pasveiko visiškai. Ligoninė tai kažkoks košmaras, ypač sesutės, matyt pavargusios ir dar vienas vaikas joms statistinis vienetas, tai žodžiu prarėkė mažoji visą laiką ir tiek įsibaimino, kad dabar su jokiu nepažįstamu suaugusiu nebenori bendraut, iškart verkia.

Dažniausiai visos poliklinikos siūlo Rotorix vakcina, nes ji yra pigesne, bet ji apsaugo tik nuo 3 roto atmainų. Ir galioja 2 metus. Rototreg vakcina yra nuo visų roto atmainų, bet ji yra brangesnė, galioja 3 metus. Kodel nesiūlo šios, atsakyti negaliu. Tad prasirgus viena atmaina, tikimybe susirgti vel yra didele, tik dažniausiai lengviau sergama.
Atisa, sudominai ir mane šiuo papildu, nors mes nesergam ir nevartojant šių papildų, bet ateičiai manau tikrai praverstų. Gal gali pasidalinti tuo puslapiu iš kur užsakinėji. Mano sese dažnai serga herpesu, tai jai tikrai butų aktualu . Ačiū.
Kaip įdomu sekasi Zuzlai ir zuzliukui? ;)
Atsakyti

Ingbri, labai naudinga info dėl skiepų, gaila, kad to nežinojau. Atisa, aš vis dar maitinu didelėm apsukom, įdomu, ar nauda to papildo tokia kaip mp ar kažkaip kitaip veikia?

O sesutės.. Iš pradžių jai pastatė lašelinę nes vis vėmė. Tai ją statė 40 minučių!Visą laiką ji klykė aš už durų laukiau. Komentavo girdėjau - nu tai bliauk bliauk..Rankos visos subadytos gŕįžus,nerado venų matyt. Jau buvo vakaras.Liepė man prispaudus lovoje kad nejudėtų laikyti per naktį. O maniškė visai nenorėjo gulėt ar miegot, spurdėjo, klykė, gert mp ar vandens norėjo, paskui keist reikėjo pampius, nes viduriavo, tai išsimakalavo kateteris ir sulėtėdavo lašėjimas.Pakviesdavau sesutę, kad pataisytų, tai tokių moralų gavau, aš tavo vaiko nežiūrėsiu,mol laikyk kad visai nejudėtų. Dukra galiausiai taip įsiaudrino kad klykė nesavu balsu visą naktį, jau niekas nepadėjo, nei nešiojimas, nei mp..visi skyriuj nemiegoję liko.Ryte pamačius tas sesutes, pradėjo šaukt dar iš toli toli..o jos man moralizuot..bet tai nesusitarsi gi su pusantrų net neturinčiu vaiku, kaip kad su penkiamečiu..Paguldę buvo stebėjimui, tai tėvui duodama kėdė, o vaikui laabai aukšta suaugusiojo lova be jokìų kraštų, lengva iškrist..gerai kad atpumpavo skysčius, bet pakartot nenorėčiau.

Atsakyti
Karmensita,na nieko sau ispudziai..😔 man primena kai as su mazyte dukra gulejau infekcinej..tik ji tada buvo menesio laiko. Lygiai taip pat nepastate kateterio, tik musiskes daro gudriau,nes tevams neleidzia eiti. Issinese vaika, parnese uz gero pusvalandzio net pamelynavusia nuo rekimo,o as prazilau jauciu per ta pusvalandi. Tokia mazyte, adijaliukan suvyniota ir klykiancia parnesa! 😭 galvojau sirdis man sustos. Ryte nurengiau vaika, suskaiciavau 14 duriu. Kateterio niekaip nepastate, neva nesimato venu. Uz pusvalandzio atejo kita pamaina, sako duokit man pabandyti. As jau aisku soke, sakau daugiau nebeduosiu, nes vaikui sirdis sustos,parnese melynom lupom net 🙈 sakau kvieskit greitaja, vezam i respublikine, bet daugiau kankint nebeduosiu. Jos matyt issigando gal kokios skundo, nezinau, nes uz 5 min pasikviete mane su vaiku (pasakiau, kad eisiu tik kartu)i reanimacija. Reanimacijos skyriuj sesutes matyt patyre, tai neperdedu, ta kateteri per 30 sekundziu pastate. Tai labai tave suprantu, man praėjo 9 metai, bet aš vis dar menu tą košmarą..

Dėl trifactoriaus geriau tu pati paskaitinek,nes aš jo neplatinu,tiek ir info smulkiai nežinau, arba gal pas platintojua paklausk dėl info? Kiek žinau, parašiau, betvšiaip labai daug ta tem yra internete,galiu aš tau į paštą permest ką man siuntė lietuvių k. Ką galiu pasakyti-naudojam antti metai ir tikrai padeda. Netgi tada, kai jau matai, kad kimba gripas,kas 2 val po kapsulę sugeri ir ant rytojaus atsikeli ir varai kaip nebūta.
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2017 02 07, 22:18)
Atisa, sudominai ir mane šiuo papildu, 

Ingbri, žinok aš pati nustebusi, nes kas liečia bet kokius papildu, esu absoliutė skeptikė, bet kai mane pačią iš gripo nąsrų per 10 valandų ištraukė,kai vyrui padėjo ir vaikai nebeserga, nebežinau ką ir galvot. Nu tikrai padeda!

Mes užsisakinėjam iš jų oficialaus psl. www.4life.com, bet siunčiamės ne į LT (nes prideda pvm 21%), o siunčiamės per Nyderlandus (čia 6%). Susirenkam didelį užsakymą (turiu draugų veisėjų, tai mes savo gyvūnams irgi jį naudojam), ir perkam rinkinius,tada daug pigiau. Plius pristatymo išlaidas pasidalinam ant žmonių kiekio ir gaunasi geromai pigiau. Na, pvz.classicas pas platintojus apie 40€, o mums iseina api 29€. Arba trifactor pas platintojus 45€, o mums 32€ gavos. Kaina kaskart skiriasi, nes užsakinėjam ne vienodą kiekį.
Kaina atrodo nemaza ir as pradzioj ksi man drauge pasiule, sakiau tu nebesvaik uz papildus tiek moket 😄 bet pabandziau ir dabar kai pagalvoju, tai ligos, vaistai, ligonines, biulieteniai ir sveikata kainuoja tikrai daugiau.
Cia daugybe info lietuviu kalba, kas norit, i pasta galiu imesti ka man siunte

Ingbri, herpesas butent ten minimas, yra net nurodymai kaip gert, ir pacius miltukus galima ant lupos tiesiai bert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 08 vasario 2017 - 01:02
QUOTE(Ingbri @ 2017 02 07, 21:18)

Kaip įdomu sekasi Zuzlai ir zuzliukui? ;)

ačiū, kad klausi smile.gif
smagu, kad tavo sūnelis "etatinis" darželyje, ir toliau būkit sveiki!
gerai pas mus viskas, ant kiek per pirmus du metus nervų pagadino, ant tiek dabar viskas puiku wub.gif aišku, būna ožiukų, bet susikalbėti galima, ir manęs klauso. valgo viską, žaidžia, "skaito", užduotėles su noru sprendžia, pagaliau piešti pradėjo ir domėtis lt kalba, vis paklausia, kaip tas ar anas lietuviškai, jau nemažai daiktavardžių žino, reik dabar veiksmažodžius mokytis smile.gif auklėtoja irgi sako, kad viską kartoja paskui ją. šiuo metu "ant bangos" dinozaurai ir povandeninis pasaulis, tai ir aš sau naują žodį atradau - šnarpšlys biggrin.gif ir prasidėjo "kodėl" laikotarpis, tai ojojoj huh.gif
buvom kelionėje po Europą su savo auto 1,5 mėnesio, atlaikė be jokių problemų ir ilgus vaikščiojimus, ir važiavimus. bet į pabaigą jau zyzė, kad nori į savo geltoną namą (nes per kelionę nemažai "namų" buvo) ir grįžus vos grindų nebučiavo ir dėkojo, kad parvežėm namo biggrin.gif
dėl miego, dieną gali miegoti dvi val., gali nemiegoti, jei neguldau, nuotaika vakare nuo to nesikeičia, ir anksčiau miegot irgi neina, 22:30. ryte, kai reik į darželį, žadinu 7:30, kai nereik, pats keliasi 7:15... žodžiu, kaip buvo nemiegalius, taip ir liko. miegame visi viename kambaryje, tai užmiega pas save, 5 iš 7 naktų bunda pas mus smile.gif vasarą kraustomės, turės savo kambarį, žiūrėsim, kaip seksis.
šią savaitę sloguoja, namie sėdim, antras kartas nuo rugsėjo, taigi palyginus sveikas auga, ligoninės kvapo iki šiol nepažinom (tfu tfu tu) ir tikiuosi ilgus metus dar nepažinsim. poliklinikoje tik šiemet gavosi pereiti visus gydytojus, nes pernai dar bėgo nuo nuo jų rėkdamas, šiemet jau pavyko įtikinti, kad viskas bus gerai, na ir aukso kalnus pažadėt teko biggrin.gif tas pats su kirpimu, tik aną savaitę pirmą kartą apsikirpo be ašarų.
labai noriu katės, o D.C. vis dar reiškias alergija... perskaičiau, kad Sibiro veislė "draugauja" su alergikais, tai kai persikraustysime, bandysim prisijaukinti smile.gif tik kad nepigios tos katės, ir teks vežtis iš Latvijos arba Estijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 vasario 2017 - 13:30
QUOTE(Karmensita @ 2017 02 07, 21:51)
<p>Ingbri, labai naudinga info dėl skiepų, gaila, kad to nežinojau. Atisa, aš vis dar maitinu didelėm apsukom, įdomu, ar nauda to papildo tokia kaip mp ar kažkaip kitaip veikia?</p><p>O sesutės.. Iš pradžių jai pastatė lašelinę nes vis vėmė. Tai ją statė 40 minučių!Visą laiką ji klykė aš už durų laukiau.

Siaubas, paskiepinai ir vis tiek apsirgo....Aš ligoninių su vaiku bijau kaip maro. Man užteko kaip gimdžiau Klinikose, kaip vaikas visą nakti rėkė ir nei viena sesutė net neatėjo paklausti ar viskas gerai, o vaikui 2 paros. Aš suprantu jos pavargusios, algos mažos, bet jei dirbi su vaikais tai reikia mylėti juos...
Atsakyti

Aš antroj kovo pusėj minimum 5-6 dienom gulsiuos su vienu vaiku urologinei operacijai (čia jei viskas gerai ir be komplikacijú). Tikrai neramu dėl visko. Matyt bus ne tik lašelinės, bet tikrai kateteris šlapimo pūslėj ir dar būtinybė pará ar ilgiau gulėt lovoj... Bet kiek iki šiol teko bendraut, visi gydytojai buvo draugiški ir malonūs... net nuoširdžiai domėjos man galimybėm gultis su abiem vaikais, ir nesakė, kad užsimaniau nesámoniú. Tikiuos bus normaliai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 08 vasario 2017 - 14:38
Krown, del nemiegojimo, daug kur raso kad ties 18 men ar pan vaikui suastreja tas atsiskyrimo jausmas, pradeda jausti ar bijoti kad nera tevu salia ir ju ieskoti. Gal pas jus tas ir yra? Pas mus butent apie toki amziu buvo toks periodas, kai abu i lova naktim turedavau pasiimti. Atsistoja lovytej ir virkauja, tai ir imdavau. Per pora sav praejo. Dukrai dar kartais uzeina, na bet ji jautresne visada budavo. Bet tik pasiemi prie saves, miega ramiausiai toliau..

Karmensita, nu ir ispudziai. Cia dar viena istorija prisidedanti prie viso Lietuvos fainumo:oh: Nu niekaip nesuvirskinu as tokiu dalyku. Bet kurioj europos saly uz toki seseliu elgesi ir poziuri skristu jos is darbo jau kita ryta.. Nu niekaip nesuprantu, kodel ta lietuva tokia atsilikus.
Atsakyti
Burbuliacija, nu daugiau optimizmo LT atžvilgiu! 😂😂 tų debilų visose šalyse buvo ir bus,nieko nepakeisi. Pas mus dar kai kur išlikęs tarybinis mąstymas ir supratimas-užtai tokio elgesio nereikia bijoti skųsti,o jos skundų labai bijo,iškart viskas pasikeičia 😊
Man pažiūrėjus į UK mediciną,bent vienoj vietoj LT išsivysčiusi atrodo biggrin.gif bėda yra personalo elgesy. Bet po truputį šitas tarybines bobas jau keičia kitokio mąstymo karta. Viskam reikia laiko. Ir nereikia būti abejingiems-skųati tokias ir statyt į vietą!
LT pati didžiausia problema yra valdininkai-o išsirinkt normalių paskutiniu metu mums nesiseka. Aš tai bijau laukt prezidento rinkimų, nes jei dar ir į prezidentus kokį aviną išrinksim, na tai tada tikrai liūdnas vaizdas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 08 vasario 2017 - 23:46