Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 15, 11:42)
as asmeniskai manau kad virsutines spinteles pasikeliancios i virsu nera patogu  smile30x30.png tiek mano dizainere man padare, tiek pvz pas drauge yra labai brangi virtuve tai virsutines spinteles atsidaro i sona.

O kodel nepatogu? Mano vyras teigia, kad tie blumo mechanizmai labai lengvai atsidarineja, tipo prilieti pirstu ir vsio, nereikia daug pastangu iskelt i virsu ax.png o orkaite paliktumet ten pat? Nes darant po kaitlente gaunasi tiesiai pries svetaine, tai gal ja ten ir palikt desineje hm.png
Atsakyti
pasikeliančios į viršų spintelės yra patogu. Pakeli, viskas matosi, niekas netrukdo, baigi gamint nuleidi.
gal kam patogiau į šoną atsidarančios, kai gaminant nuolat reikia atidaryt - uždaryt. Jei daryčiau atidaromas į šoną tai tik 180 laipsnių atidarymo kampu.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 15, 11:41)
O kodel nepatogu? Mano vyras teigia, kad tie blumo mechanizmai labai lengvai atsidarineja, tipo prilieti pirstu ir vsio, nereikia daug pastangu iskelt i virsu ax.png o orkaite paliktumet ten pat? Nes darant po kaitlente gaunasi tiesiai pries svetaine, tai gal ja ten ir palikt desineje hm.png

as kalbu apie virsutiniu virsutines spinteles. Virsutiniu apatines ir pas mane atsidarys i virsu smile30x30.png na plius dar mano virtuves spinteles bus iki lubu tai jau niekaip nebesigautu virsutiniu daryti atidaromu i virsu o ir siaip mano akimis jos labai aukstai issikels tada. ax.png
Man kliuvo orkaite. As ja visgi gal deciau po kaitlente... Kazkaip neatrodo patogu man toks isdestymas.
Ir gal netgi indaplove deciau tarp saldytuvo ir kriaukles o ne tarp virykles ir kriaukles. ax.png
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 15, 13:03)
as kalbu apie virsutiniu virsutines spinteles. Virsutiniu apatines ir pas mane atsidarys i virsu  smile30x30.png

taip skirstyt į dvi dalis tai tikrai nepatogu. Jau geriau tada atidaromos į šoną. Bent lentynas patogiau suskirstyt galima. Nes dabar bus arba viena aukšta arba dvi žemos. (nebent labai auštos viršutinės). Jeigu jau atidaromos į viršų tai abi dalys iš karto.

Dėl įrankių po kaitlente, jei bus indukcinė, po ja negali būt jokių įrankių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mascara: 15 rugpjūčio 2016 - 12:13
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 15, 13:03)
as kalbu apie virsutiniu virsutines spinteles. Virsutiniu apatines ir pas mane atsidarys i virsu  smile30x30.png na plius dar mano virtuves spinteles bus iki lubu tai jau niekaip nebesigautu virsutiniu daryti atidaromu i virsu o ir siaip mano akimis jos labai aukstai issikels tada.  ax.png
Man kliuvo orkaite. As ja visgi gal deciau po kaitlente... Kazkaip neatrodo patogu man toks isdestymas.
Ir gal netgi indaplove deciau tarp saldytuvo ir kriaukles o ne tarp virykles ir kriaukles. ax.png

Pas mus irgi bus iki lubu, bet tas dvigubas mechanizmas atsidaro i virsu taip, jog nekliuna lubu.. hm.png bet ta orkaite po kaitlente spinteliu vaizda isbalansuos hm.png
Papildyta:
QUOTE(Mascara @ 2016 08 15, 13:08)
Dėl įrankių po kaitlente, jei bus indukcinė, po ja negali būt jokių įrankių.

Indukcines neplanuojame pirkti smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 15, 12:27)
Pas mus irgi bus iki lubu, bet tas dvigubas mechanizmas atsidaro i virsu taip, jog nekliuna lubu.. hm.png bet ta orkaite po kaitlente spinteliu vaizda isbalansuos hm.png
Papildyta:

na mano virtuves projektas atrodo taip:
http://www.part.lt/i...e7f33751717.PNG
O cia drauges virtuve:
http://www.part.lt/i...36a724f3333.jpg

Tai mano akim dvi eiles spinteliu yra patogiau nei vienos dideles. I apatines susidedi daugiau naudojamus daiktus, i virsutines maziau. Tu virsutiniu virsutiniu vis tiek daznai manau neatidarinesi. Pas drauge tas pats principas, apatines atsikelia, virsutines atsidaro.
Mes buvom sugalvoje ir pas mane daryti vienas virsutines iskilesnes nei apatines bet nesigavo del kolonos.
Papildyta:
QUOTE(Mascara @ 2016 08 15, 12:02)
pasikeliančios į viršų spintelės yra patogu. Pakeli, viskas matosi, niekas netrukdo, baigi gamint nuleidi.
gal kam patogiau į šoną atsidarančios, kai gaminant nuolat reikia atidaryt - uždaryt. Jei daryčiau atidaromas į šoną tai tik 180 laipsnių atidarymo kampu.

mano virsutiniu spinteliu aukstis 1.13 tai daryti viena spinta butu manau baisiai nepatogu. ax.png todel skirstem i dvi dalis.
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 15, 12:27)

kodel? ar pas jus dujine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 rugpjūčio 2016 - 12:41
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 15, 13:46)

kodel? ar pas jus dujine?

Nea, ne dujine, bet indukcinems puodai brangoki man atrodo, tad galvoju isgyvensiu ir su paprasta smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 15 rugpjūčio 2016 - 14:00
Sveiki.
Kalbat apie viršutines dureles atidaromas i virsu,kaip tik praita savaite apziurejau naujai padaryta virtuve ,na nežinau atsidaryt lengvai atsidaro,o norint uždaryt man su virš 180cm,vistiek palipiklio reiktų.Man būtų nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 15, 15:38)
Sveiki.
Kalbat apie viršutines dureles atidaromas i virsu,kaip tik praita savaite apziurejau naujai padaryta virtuve ,na nežinau atsidaryt lengvai atsidaro,o norint uždaryt man su virš 180cm,vistiek palipiklio reiktų.Man būtų nepatogu.

O kokio aukscio virtuve?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 15, 13:57)
Nea, ne dujine, bet indukcinems puodai brangoki man atrodo, tad galvoju isgyvensiu ir su paprasta smile30x30.png

as turiu Berghoff puodus, tinka ir nera jie tokie brangus smile30x30.png puodai kaip puodai bet va man aktualiau elektros sanaudos smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 15, 15:59)
O kokio aukscio virtuve?

Tiksliai nepasakysiu,bet lubos apie 270/275 cm,iki lubu dar geras tarpas likęs koks 30/40cm.Bet čia tik spėlioju cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 14, 23:07)
Siuo metu esu pas draugus, kuriu virtuveje tokia yra. atrodo graziai, kol buvo visai nauja. gili, talpi.
Bet ji lengvai braizosi, sakyciau, kad prastokai prisiziuri. As tam tikrais atvejais netgi esu ikejos fane, bet si kriaukle isbraukta is mano sarasiuko smile30x30.png

Ačiū, tada braukiu iš sąrašo verysad.png
Atsakyti