Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(ssauleno @ 2016 08 11, 22:31)

Panaši? http://www.ikea.com/...ducts/90222539/
Ir čia panaši yra, bet čia V&B  smile30x30.png
https://www.celsis.l...os-spalvos.html
Kaina "kosminė", bet jie daro nuolaidas  smile30x30.png

Ikejoj tokios nebera ,nei viename Lenkijos padalinyje,o už"kosmosą tikrai nepirksiu....Žiūrėsim kaip čia gausis,jaučiu ,kad teks tenkintis kažkuo kitu unsure30x30.png
Atsakyti
Gal žinot, kur Kaune galima rasti didžiausią Franke plautuvių ekspoziciją? Norėčiau realiai apžiūrėti spalvų variantus, kompe rodoma spalva labai pasitikėti negaliu, o parduotuvėse dažniausiai būna 1-2 modeliai...
Atsakyti
Sveikos, norime pasigaminti tokias virsutines virtuves spinteles http://www.part.lt/p...48db828a333.jpg, apatines mdf frezuotos plokstes. Baltos spalvos su vos vos pilka patina. Baldininkai uzsipraze uz virsutines dureles po 300 euru. o senukuose vienos dureles 30 euru (bet nedazytos).
Gal zinote koki baldininka kuris galetu nudazyti ir patinuoti tas zaliuziu tipo dureles virsutines ir apatiniu fasada isfrezuoti is mdf plokstes ir uzdeti pilkos patinos mastau.png
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 11, 23:39)
Aš tai galvoju, kad jei stalviršis pilkas, greičiausia neatitaikysit tokios pačios pilkos plautuvės... Gal tada geriau baltą rinktis?..

Ačiū, pati apie tai nepagalvojau.
QUOTE(torisa @ 2016 08 12, 11:24)
Gal žinot, kur Kaune galima rasti didžiausią Franke plautuvių ekspoziciją? Norėčiau realiai apžiūrėti spalvų variantus, kompe rodoma spalva labai pasitikėti negaliu, o parduotuvėse dažniausiai būna 1-2 modeliai...

Kur daug tai nežinau, bet kai važinėjom per kelias parduotuves, tai vienur vienas spalvas pamatai, kitur kitas. Dar prekybininkai turi tokius mažus pavyzdėlius, šiek tiek ir gelbėja.
Atsakyti
Laba. Gal zinote kur Vilniuje palankiausios akmeniniu stalvirsiu kainos?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 12, 18:41)
Laba. Gal zinote kur Vilniuje palankiausios akmeniniu stalvirsiu kainos?

Arsenale, bet pasiaiškinčiau pilną kainą - montavimas plius atvežimas, nes cechas Klaipėdoj.
Dar variantas, pas kapinių akmenorius, kažkada Karveliškėse (nuo miesto važiuojant tie iš kairės) su vadybininke pasišnekėjau, tai žiemos sezonu daro ir stalviršius. Plokščių buvo visai nieko, vienok prieš savaitę Arsenale tikrai buvo įdomesnių, antkapiams nepritaikomų.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 12, 21:40)
Arsenale, bet pasiaiškinčiau pilną kainą - montavimas plius atvežimas, nes cechas Klaipėdoj.
Dar variantas, pas kapinių akmenorius, kažkada Karveliškėse (nuo miesto važiuojant tie iš kairės) su vadybininke pasišnekėjau, tai žiemos sezonu daro ir stalviršius. Plokščių buvo visai nieko, vienok prieš savaitę Arsenale tikrai buvo įdomesnių, antkapiams nepritaikomų.

Dekui, ieskosiu
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2016 08 10, 07:14)
Kažkas klausė dėl praėjimo, tai  praėjimas tarp spintelių metras su keliais cm.

As klausiau 4u.png
Ar galetumete parasyti koks atstumas nuo sienos iki sienos?
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 08 12, 17:40)
Kur daug tai nežinau, bet kai važinėjom per kelias parduotuves, tai vienur vienas spalvas pamatai, kitur kitas. Dar prekybininkai turi tokius mažus pavyzdėlius, šiek tiek ir gelbėja.

Ačiū už patarimą, taip ir buvo, nužiūrėjau kelis variantus spalvos.

O bet tačiau, kaina Franke plautuvių nemaža, o atsiliepimai apie akmens masės plautuves tokie prieštaringi unsure30x30.png
Imčiau plieninę, bet pigesnių dizainas labai jau prastas, o tos stačiakampės irgi virš 200 Eur kainuoja.

Radau Ikėjoj pusėtinai atrodančią ir nedaug kainuojančią:
LANGUDDEN

Gal kas turite patirties su Ikėjinėm plautuvėm, kaip jų kokybė?
Atsakyti
Ateinu ir as su savo patobulinta virtuve. Kazkada jau buvau ikelusi, bet sis variantas jau gerokai skiriasi biggrin30x30.png priminsiu, kad gartraukio - rekuperatoriaus vieta nekeiciama, kas gerokai pakoreguoja spinteliu isdestyma. Po kaitlente pirmame stalciuje bus vidinis stalcius stalo irankiams. Norejau iskeltos orkaites, bet tenka atsisakyti, nes ja palikus toje pacioje vietoje tik iskelus, gaunasi nepatogus kampas.. Kol kas saldytuvas bus toks, veliau persidarysim spintele imontuojamam. Virsutines spinteles su pakeliamu i virsu mechanizmu. Dvejoju del patogumo, bet vyras tikina, kad tikrai patogu. Mikrobanges spintele ir virs jos esanti spintele taip pat bus su pakeliamu, bet jau viengubu mechanizmu. Ispalvas neziurekit smile30x30.png
Gal turite minciu ka daryti kitaip, patogiau? smile30x30.png
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 14 rugpjūčio 2016 - 20:44
QUOTE(torisa @ 2016 08 14, 20:19)

Radau Ikėjoj pusėtinai atrodančią ir nedaug kainuojančią:
LANGUDDEN

Gal kas turite patirties su Ikėjinėm plautuvėm, kaip jų kokybė?

Siuo metu esu pas draugus, kuriu virtuveje tokia yra. atrodo graziai, kol buvo visai nauja. gili, talpi.
Bet ji lengvai braizosi, sakyciau, kad prastokai prisiziuri. As tam tikrais atvejais netgi esu ikejos fane, bet si kriaukle isbraukta is mano sarasiuko smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 14, 20:39)
Ateinu ir as su savo patobulinta virtuve. Kazkada jau buvau ikelusi, bet sis variantas jau gerokai skiriasi biggrin30x30.png priminsiu, kad gartraukio - rekuperatoriaus vieta nekeiciama, kas gerokai pakoreguoja spinteliu isdestyma. Po kaitlente pirmame stalciuje bus vidinis stalcius stalo irankiams. Norejau iskeltos orkaites, bet tenka atsisakyti, nes ja palikus toje pacioje vietoje tik iskelus, gaunasi nepatogus kampas.. Kol kas saldytuvas bus toks, veliau persidarysim spintele imontuojamam. Virsutines spinteles su pakeliamu i virsu mechanizmu. Dvejoju del patogumo, bet vyras tikina, kad tikrai patogu. Mikrobanges spintele ir virs jos esanti spintele taip pat bus su pakeliamu, bet jau viengubu mechanizmu. Ispalvas neziurekit smile30x30.png
Gal turite minciu ka daryti kitaip, patogiau? smile30x30.png
user posted image

as asmeniskai manau kad virsutines spinteles pasikeliancios i virsu nera patogu smile30x30.png tiek mano dizainere man padare, tiek pvz pas drauge yra labai brangi virtuve tai virsutines spinteles atsidaro i sona.
Atsakyti