Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 16, 15:15)
Gal dar kas kokiu pastebejimu turite del mano virtuves apart to, kad siulet sukeisti orkaite su indaplove? As visgi nenoriu nuo svetaines matyt orkaites, tad geriau gal ja ten ir palikti...Virsutiniu spinteliu pakelimo mechanizmus reik pasimatuot ar pasieksiu..
user posted image

na jei nesate konkreciai susiplanave ka laikysite ant stalvirsio prie saldytuvo, tai daryciau auksta bloka su pakelta kaitlente ir mikrobange.. apacioj du stalciai dar gaunasi mirksiukas.png perlenkiamos spinteles labai patogu- supratau tai,kai sveciuose pasinaudojau atveriamomis tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 16, 08:57)
O jus bute kaip supratau gyvenat? gal kelet papildomai galia? Ir kokio galingumo indukcine ? Mes atsisakem duju,  bet bijau kad gali ismusineti skaitikliai sad.png

Bute gyvenam, taip. Jums nepaaškinsu, nes nežinau kiek tiksliai pas mus yra tos galios, nes nepamenu. Žinau tik, kad aš norėjau indukcinės kaitlentės. Ką galėjau padaryti, kad įgyvendinti svajonę? o gi nuvykti į elektros tinklus pasiaiškinti ar užteks galios. Taip ir padariau. Galios skaitklių, saugiklių ir laidų elektros skydinėj pakako biggrin30x30.png užtektinai. Tik aišku į butą, į virtuvę reikėjo atvesti naują laidą spec orkaitei ir kaitlentei. Tiksiau mes keitėm visus laidus bute.. visą instalaciją.

Tiesa, dujų mes neatsisakėm. Tik perspėjom dujas, kad jų nenaudosim, nes įsirengiame indukcinę. Kas mėnesį mokame abonentinį.. Bet tai yra geriau nei dujų atsisakyti. Brangu jas naikinti, o jei norėsis kada nors dujų, tai reikia iš naujo projektą daryti, kaimynų sutikimų ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2016 08 16, 11:55)
Galima konkrečiau, kokia jūsų indukcinė. Ačiū

SIEMENS EH651FE17E thumbup2.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 17 rugpjūčio 2016 - 12:29
QUOTE(neinzy @ 2016 08 17, 13:22)
na jei nesate konkreciai susiplanave ka laikysite ant stalvirsio prie saldytuvo, tai daryciau auksta bloka su pakelta kaitlente ir mikrobange.. apacioj du stalciai dar gaunasi  mirksiukas.png perlenkiamos spinteles labai patogu- supratau tai,kai sveciuose pasinaudojau atveriamomis  tongue30x30.png

Man atrodo, kad ir neiskelta orkaite visai patogu, nesinori to kampo, kuris gautusi palikus orkaite ten pat tik ja iskelus hm.png nuraminot del virsutiniu pakeliamu dureliu, bandysiu rizikuoti, tikiuosi bus patogu 4u.png o ant stalvirsio prie saldytuvo galima laikyti bus kad ir virduli, aisku nesinori apsikrauti, bet nori nenori visko nesuslepsi i spinteles smile30x30.png gal kada turesim kavos aparata ar pvz skrudintuva, tai ten uz saldytuvo graziai uzsisleptu smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 08 17, 09:30)
Pritarčiau šiai nuomonei. Sakyčiau kiek neįprastai atrodytų tas atskyrimas vistiek montuojant apačioje. Jei tarp virtuvės ir svetainės dar bus stalas, tai jis tikrai kažkiek paslėps tą orkaitę, jeigu jau jos vaizdas tiek nervina. Bent man tai čia maža bėda. O toj tuščioj vietoj tiesiog stalčius padaryčiau.

Taip, uz stalo kazkiek uzsisleptu orkaite nuo svetaines..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 17 rugpjūčio 2016 - 17:21
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 08 17, 13:36)
Bute gyvenam, taip. Jums nepaaškinsu, nes nežinau kiek tiksliai pas mus yra tos galios, nes nepamenu. Žinau tik, kad aš norėjau indukcinės kaitlentės. Ką galėjau padaryti, kad įgyvendinti svajonę? o gi nuvykti į elektros tinklus pasiaiškinti ar užteks galios. Taip ir padariau. Galios skaitklių, saugiklių ir laidų elektros skydinėj pakako  biggrin30x30.png užtektinai. Tik aišku į butą, į virtuvę reikėjo atvesti naują laidą spec orkaitei ir kaitlentei. Tiksiau mes keitėm visus laidus bute.. visą instalaciją.

Tiesa, dujų mes neatsisakėm. Tik perspėjom dujas, kad jų nenaudosim, nes įsirengiame indukcinę. Kas mėnesį mokame abonentinį.. Bet tai yra geriau nei dujų atsisakyti. Brangu jas naikinti, o jei norėsis kada nors dujų, tai reikia iš naujo projektą daryti, kaimynų sutikimų ir t.t.
Papildyta:

SIEMENS EH651FE17E  thumbup2.png

Planuoju visą buitinę techniką brangesnę pirkti iš ikea. Kaži geras mano variantas?Gal kas lyginotės?
Atsakyti
As manau, kad yra 100-tai geresniu variantu, nei kad pirkt iš švedo.... biggrin30x30.png

Aišku dar reikia žinot, ko norima. Dažnai, už marketinginius priedus prietaisuose permokama, o jie net nepanaudojami.

QUOTE(Ingese @ 2016 08 18, 17:45)
Planuoju visą buitinę techniką brangesnę pirkti iš ikea. Kaži geras mano variantas?Gal kas lyginotės?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 08 19, 08:03)
As manau, kad yra 100-tai geresniu variantu, nei kad pirkt iš švedo.... biggrin30x30.png

Aišku dar reikia žinot, ko norima. Dažnai, už marketinginius priedus prietaisuose permokama, o jie net nepanaudojami.

O tai kur siūlote tada susipirkti buitinę techniką.?
Ačiū arkava....įsimintinas nickas smile30x30.png
Papildyta:
Aš daugiausiai žiūriu buitinės technikos į kwh rodiklius biggrin30x30.png , ir aišku dar funkcijų reikalingumą...
Esu išsirinkusi:

indaplove
http://www.ikea.com/...ducts/80299384/

kaitlente:
http://www.ikea.com/...ducts/20222830/

saldytuvas
http://www.ikea.com/...ducts/40282286/

Gal ekspertės ir ekspertės gali žvilgterti ir patarti?
Ačiū smile30x30.png
Atsakyti
Ingese, nejuokaukit su ta buitine. Nesakau, kad išsirinkta bloga, bet tikrai neapsiribokit šiais pasirinkimais.
Indaplovę pasižiūrėkit Bosch firmos, už panašią kainą išeitų jau 3 stalčių A++.
Kaitlentė kaip ir ok, nes kitų gamintojų nelabai rasit su jungta zona už tokią kainą. O dėl šaldytuvo dar paieškočiau. Čia vilioja tik ta 5 metų garantija.
Atsakyti
Ikea - visiški "Noname". Neaišku kas ten....
Garantija, gal gerai, neaišku tik kokiom salygom, kam tie 5 m galioja.

Salygos idomios: rolleyes.png biggrin30x30.png
IKEA
Įvertinę prekę nuspręsime, ar jai taikytinos garantinės sąlygos. Tuomet gali būti šalinami prekės defektai arba ji pakeičiama tokia pačia ar panašia preke. Tokiais atvejais IKEA pasirūpina remontu, atsarginėmis dalimis, jų keitimu ir meistrų vizitu į vietą, su sąlyga, kad IKEA nepatirs papildomų išlaidų dėl galimybės patekti į prekės buvimo vietą. Šios sąlygos netaikomos tuomet, kai taisymo darbai vykdomi ne IKEA ar jos įgaliotų meistrų. Visos taisymo metu pakeistos detalės su defektais tampa IKEA nuosavybe. Jei IKEA nebeprekiauja tokiais gaminiais, jie bus pakeisti atitinkamais kitais. Tokiu atveju IKEA savo nuožiūra nuspręs, kokia prekė būtų tinkamiausia keitimui.

QUOTE(Tanite @ 2016 08 19, 09:21)
Ingese, nejuokaukit su ta buitine. Nesakau, kad išsirinkta bloga, bet tikrai neapsiribokit šiais pasirinkimais.
Indaplovę pasižiūrėkit Bosch firmos, už panašią kainą išeitų jau 3 stalčių A++.
Kaitlentė kaip ir ok, nes kitų gamintojų nelabai rasit su jungta zona už tokią kainą. O dėl šaldytuvo dar paieškočiau. Čia vilioja tik ta 5 metų garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 19 rugpjūčio 2016 - 10:40
arkava, ikea su electroluxu dirba. Aišku gali ne viskas electrolux būti, bet bent dalis prekių yra jų.
Atsakyti
IKEA parduotuveje yra didelem raidem nurodyta kad ju buitine yra Electrolux arba Whirlpool smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 08 19, 09:50)

Dabar gyvenu bute, kuris buvo irengtas su mintimi pardavineti veliau, ka dabar ir padare seimininkai, o as tai tik daznas svecias cia smile30x30.png Pasinaudoti ir man teko nemenkai siais prietaisais.

Naudota kelis metus viskas. Del kaitlentes, orkaites ir saldytuvo jokiu priekaistu neturiu, gedimu jokiu. Gartraukis laaaaabai garsiai dirba, traukia ne itin gerai, bent jau man taip atrodo. Ir siaip, man jis visom prasmem nepatinka, kai lyginu su saviskiu. Indaplovei priekaistu nebutu, isskyrus tai, kad susikrauna i ja maziau, nei i maniske, nors mano irgi tik dvieju "aukstu".
Viska lyginu su savo AEG, bosh, liebherr. Is principo, tai tikrai neblogas variantas, jei uz ta kaina nieko geriau nerandat. Dazniausiai priekaistu Ikea prekems turi tie, kas Ikea nesinaudoja smile30x30.png Nera ta Ikea vien geris, bet is to, ka pati matau ir isbandau, mano bendra nuomone tikrai gera.
Atsakyti

user posted image
O jeigu perkelus orkaite po kaitlente, kur detumete ta stalciu bloka is po jos? 1) Ar i desine vietoj indaploves, o indaplove vietoj orkaites kur dabar pazymeta 2) ar palikti indaplove savo vietoje, o stalcius perkelti i orkaites vieta? hm.png
Atsakyti