Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Noa @ 2016 08 21, 10:45)
Jei stalviršis koks labai gudrus, tai tada taip. Bet kartais būna, kad spalvos elementarios... Pvz. pas mane - balta virtuvė, baltos plytelės ir juodas stalviršis. Tai šūdą ten primarginsi...

Jetus, pagaliau ir aš turiu virtuvę! Tik biškį nefotogeniška kol kas, nes nei lempų, grindys po kartonu... Bet taip tai normaliai, labai patenkinta meistrais, tiek baldininkais, tiek akmeniniais (granitą dėjau).

Gamino UAB "Diremus", kauniečiai, Šančiuose, man labai patiko ir kokybė, ir bendravimas, ir meistrai normalūs, ir kaina normali, nežada nesąmonių, terminų laikosi.  Be to, reikėjo bendraut su mano akmeniniais, kurie stalviršį darė - ir jie bendravo sau gražiausiai. Jetus, kaip gerai, kad yra SM, jei ne ji, tai šūduką aš būčiau juos radus!

Pasidalinkit foto, nes pas mane dabar panasiai atrodo bus -balta virtuve, baltos plyteles ir stalvirsis -linkstu prie tamsiai pilko granito. Ir stalvirsi kas dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 21 rugpjūčio 2016 - 09:59
Pasidalinsiu, kai ji taps fotogeniška, nes dabar, pavyzdžiui, mano dieds joje doroja žuvį. tai nefotografuosiu. Dar mane labai siutina kartonas ant grindų (užklotas parketas) - mes gi statybose gyvenam... Tai va kai jį nuvynios, iškart ir fotografuosiu biggrin30x30.png

Stalviršį darė pažįstami akmeniniai. Karelijos granitas, juodas kažkoksai. Daug nesirinkau, pasakiau, kad noriu juodo, be pričindalų ir blizgučių, man pasakė - gerai, padarysiu tau Karellijos. Padarė, man labai tiko smile30x30.png tai dabar vaikštau, gėriuosi, prieina kas nors, aš iš paskos su skuduru, nušluostau, nes jei buvo priėjęs, gal apdergė, gal kur koks piršton anspaudas biggrin30x30.png Vakar atsisakiau kepti kotletus - sakiau, ne, naują kaitlentę apterliosiu biggrin30x30.png biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 rugpjūčio 2016 - 10:23
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 08 20, 15:42)
mes visą buitinę techniką pirkom www.btn.lt. Labai geras kainas pasiūlė  smile30x30.png

Pamačiau realiai ploną Compact stalviršį ir į standartinį žiūrėt nebenoriu  unsure30x30.png

Ačiū-bandysiu jūsų nurodytame tinklapyje pasižiūrėti.
Atsakyti
Antrame virtuves variante orkaite perkeliau po plautuve, o stalciu bloka vietoj orkaites smile30x30.png siame stalciuje planuoju deti stalo irankius, kazi bus patogu tokioje vietoje?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 12:29)
Antrame virtuves variante orkaite perkeliau po plautuve, o stalciu bloka vietoj orkaites smile30x30.png siame stalciuje planuoju deti stalo irankius, kazi bus patogu tokioje vietoje?

Turbūt norėjote pasakyti "po kaitlente" smile30x30.png.
O kodėl nenorite laikyti stalo įrankių kaitlentės kairėje esančiuose stalčiuose?
Taip ir nesupratau, bus kampinė spintelė pas Jus, ar ne? Po plautuve kas - stalčius ar spintelė?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 21, 13:10)
Turbūt norėjote pasakyti "po kaitlente" smile30x30.png.
O kodėl nenorite laikyti stalo įrankių kaitlentės kairėje esančiuose stalčiuose?
Taip ir nesupratau, bus kampinė spintelė pas Jus, ar ne? Po plautuve kas - stalčius ar spintelė?

oj, taip, tikrai, perkeliau po kaitlente biggrin30x30.png gal per toli ten bus irankius laikyti, hmm? Kampine spintele ten, o po plautuve bus paprastai atidaroma spintele siukslems ir tt smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 13:19)
oj, taip, tikrai, perkeliau po kaitlente biggrin30x30.png gal per toli ten bus irankius laikyti, hmm? Kampine spintele ten, o po plautuve bus paprastai atidaroma spintele siukslems ir tt smile30x30.png

Jeigu po plautuve nedarote stalčiaus, tai siūlyčiau plautuvę montuoti virš kampinės spintelės durelių, paskui indaplovė, paskui siaurasis blokas - gal stalčiai ten galėtų būti va tokie, būtų patogu kokius aliejus laikyti, prieskonius viršutiniame, paskui viryklė, pabaigoje stalčių blokas, kuriuose viršutiniame vidiniame galėtų būti įrankiai, viduriniame lėkštės, apatiniame puodai. Stalčių bloke šalia šaldytuvo gal birius maisto produktus būtų patogu laikyti.
Taip pastūmus plautuvę, pasididintumėte darbinio stalviršio tarp viryklės ir plautuvės plotį. Dabartiniu atveju jis mažokas. Susidėję viską patogiai apačioje, priderintumėt viršutines. Visai nebūtina, kas visos linijos sutaptų, ilgainiui Jūs jų net nematysite, juo labiau, kad stalas užstos virtuvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 rugpjūčio 2016 - 13:01
QUOTE(Juodai @ 2016 08 21, 13:57)
Jeigu po plautuve nedarote stalčiaus, tai siūlyčiau plautuvę montuoti virš kampinės spintelės durelių, paskui indaplovė, paskui siaurasis blokas - gal stalčiai ten galėtų būti va tokie, būtų patogu kokius aliejus laikyti, prieskonius viršutiniame, paskui viryklė, pabaigoje stalčių blokas, kuriuose viršutiniame vidiniame galėtų būti įrankiai, viduriniame lėkštės, apatiniame puodai. Stalčių bloke šalia šaldytuvo gal birius maisto produktus būtų patogu laikyti.
Taip pastūmus plautuvę, pasididintumėte darbinio stalviršio tarp viryklės ir plautuvės plotį. Dabartiniu atveju jis mažokas. Susidėję viską patogiai apačioje, priderintumėt viršutines. Visai nebūtina, kas visos linijos sutaptų, ilgainiui Jūs jų net nematysite, juo labiau, kad stalas užstos virtuvę.

aciu labai! O kazi pastumus desniau plautuve i kampa nebutu tas variantas, kai kampe prie plautuves nepatogu prieiti? kazkaip sunku man dabar isivaizduoti..
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 14:12)
aciu labai! O kazi pastumus desniau plautuve i kampa nebutu tas variantas, kai kampe prie plautuves nepatogu prieiti? kazkaip sunku man dabar isivaizduoti..

Ne į kampą, o prie kampo wink.png. Turėjau plautuvę tokioje pozicijoje, tikrai nebuvo nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 21, 15:28)
Ne į kampą, o prie kampo wink.png. Turėjau plautuvę tokioje pozicijoje, tikrai nebuvo nepatogu.

Taigi vat.. o per kiek cm siulot patraukt i desine?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 15:31)
Taigi vat.. o per kiek cm siulot patraukt i desine?

Per 40 cm.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 21, 15:37)
Per 40 cm.

Aciu dar karta uz patarimus! Reik dar persibraizyti ir paziureti kas su simetrija gaunasi, hmm...
Atsakyti