Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

keliu darbinį savo virtuvės brėžinį.
ką keistumėt?
labai norėčiau kampe būgno puodams bliūdams, bet jis man netelpa :( jei nieko nepakeisiu, kampe bus kampiniai stalčiai unsure.gif

kriauklę stumčiau arčiau orkaitės ir po ja daryčiau du stalčius, o ne spintelę.
user posted image

čia didesnis brėžinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 28 rugpjūčio 2016 - 17:42
Man tai čia viskas gerai. Kam kriauklė arčiau orkaitės? Pagal feng chui sako, kad negerai arti... Kita vertus, mano draugė sako, kad nuo feng chui akys siaurėja, taigi verčiau daryti kaip tau asmeniškai patogiau :D
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 28, 20:32)
Man tai čia viskas gerai. Kam kriauklė arčiau orkaitės? Pagal feng chui sako, kad negerai arti... Kita vertus, mano draugė sako, kad nuo feng chui akys siaurėja, taigi verčiau daryti kaip tau asmeniškai patogiau :D

pagal tai, kaip kriauklė nupiešta man atrodo kad ji klius už stalčių, per vidurį kažkaip. ir po kriaukle noriu stalčių, o ne spintelės unsure.gif rūšiavimo konteinerius susidėčiau į apatinį, o viršutiniam su skyle vamzdžiams visokius ploviklius, kempinėles ir t.t.
Atsakyti
Man kažkaip atrodo, kad po kriaukle stalčiai išvis neišeina, nebent tik labai žemai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 29, 11:29)
Man kažkaip atrodo, kad po kriaukle stalčiai išvis neišeina, nebent tik labai žemai.

Žiūrint kam jie skirti, stalčiais galima tiesiog pakeisti dureles :) pas mane po kriaukle ne durys, o du stalčiai. Viršutinis šiukšliadėžei, o apatinis valymo priemonėms.
Atsakyti
Sveiki, kaip manote, kas patogiau namo virtuveje+valgomajame (bendra erdve) :

*sala su imontuota kriaukle - virykle prie sienos?
*sala su virykle - kriaukle prie sienos?

Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2016 08 29, 21:55)
Sveiki,  kaip manote, kas patogiau namo virtuveje+valgomajame (bendra erdve) :

man atrodo visu pirma sala reiskia tai, kad ji nera prie sienos, o 'plaukioja" vidury virtuves kaip tikra sala :)
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2016 08 29, 22:55)

Aš turiu saloje kaitlentę. Man tai gana logiškai atrodo - kepi blyną, paduodi vaikui laukiančiam kitoj pusėj :). Maisto gamyba vyksta pagrinde prie kaitlentės, tad smagu dirbant būti atsisukus į bendrą erdvę, o ne į sieną.

Žydriausia, buvo klausta, ką geriau saloje montuoti, o ką prie sienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,  kaip manote, kas patogiau namo virtuveje+valgomajame (bendra erdve) :

Abu turės savo pliusų ir minusų:

Viryklė saloj - gartraukio sprendimas sudėtingesnis ir brangesnis, taškymosi į kambarį problema, užtai smagu, kaip Juodai rašė, gaminti atsisukus į svetainę.
Kriauklė saloj - reikės atvesti vamzdžius, naudojama ji daug mažiau nei kailentė. Užtai kokį šampaniuką galima tiesiai kriauklėj atsišaldyti pribėrus į ją ledo :D Bet paprastai tuo tikslu deda nedideles dekoratyvias plautuves, o pagrindinė didelė darbinė būna toliau nuo akių. Jei vamzdynas saloj tai ir indaplove ten pat.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 30, 10:18)
taškymosi į kambarį problema

Jeigu sala bus bent metro gylio (mažiausiai tiek ir rekomenduočiau, jei planuojama salos stalviršyje montuoti kaitlentę), į kambarį taškymosi neturėtų būti - per toli. O į virtuvės pusę bet kokiu atveju taškysis.
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2016 08 27, 09:33)
Dar vienas klausimas dėl stalčiuko po orkaite - ar verta jį daryti? Baldininkas parašė, kad naudingas jo gylis 6 cm. Jei jis nesuklydo, tai kokia nauda iš tokio stalčiuko, juk tik viena skarda tilps g.gif

Man neseniai Hetlitoj parodė labai įdomų sprendimą po orkaite, tiek kad brangokas (apie 100 eur, baldininkai dar daugiau pasklaičiuos).
Ten po stalčium papildoma dėduvė iki pat grindų, tai vietos ne taip ir mažai. Minusai kaina ir nevientisas plintusas, bet jei orkaitės iš svetainės nesimato, tai nesvarbu. Kaip suprantu, įgyvendinimas skiriasi nuo tų cokolinių stalčių , kuriuos kažkada aptarinėjom, kad neverta. Yra ir 15, ir 10 cm cokoliui.

Innotech Attira double waled drawer system, XXL under-oven drawer, kodas 0046814 ir 0046816
https://www.hettich....-nav/suche.html
Čia geriau matosi http://www.centrum.m...cm-srebrna.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 30 rugpjūčio 2016 - 09:30
QUOTE(Juodai @ 2016 08 30, 09:35)

QUOTE(Y2K @ 2016 08 30, 10:18)

QUOTE(Juodai @ 2016 08 30, 10:23)

Pradzioje sukosi mintis, kad saloje imontuota kriaukle patogu pavalgius sudeti indus. Visgi, tada butu netvarka "ant akiu", plaunant tikrai pasitaskytu aplink labiau nei gaminant maista ant kaitlentes. Dar kaitlente saloje gerai tuom, kad likusi maista gali pasiekti ranka ir pasipildyti lekstes. Apsisprendziau :)
Atsakyti